Deco jul

Halloween kostym man några DIY idéer

Halloween-kostym idé intressant man

Oavsett om du är en stor entusiasm om Halloween eller bara vill ha en rolig utekväll med vänner, reglerna för Man Halloween kostym är densamma: du måste begå.


De säger: Om du tänker att sätta en kostym för Halloween, är det bättre att du väljer en ilfaut att undvika konstiga blickar från andra.

Original Halloween kostym man

Halloween-kostym idé man

Så denna Halloween inte tar sig själv på för stort allvar och bära neon strumpbyxor eller dölja dig själv som en kändis. en Man Halloween kostym Original du kommer i alla fall att tillbringa trevliga stunder och göra nya bekantskaper. För att hjälpa dig att hitta den perfekta kostym för festivalen, bjuder vi dig att upptäcka några intressanta idéer och lätt att utföra.

Halloween kostym inspirerad av filmen Iron Man

Halloween kostym man Iron man

Vi föreslår att du först att dölja dig själv som Justin Bieber. För detta behöver du ett par smala jeans, skor flashiga färg efter väst, en peruk och en rakkniv för att göra dig en baby ansikte. Bieber peruker är lätta att hitta i kostym butiker och om resten, välja en av hennes utseende och försöka efterlikna honom. Och glöm inte att lära sig att dansa till Justin för kvällen!

Indiska kostym för män Halloween

Indisk man halloween dräkt

Fortsätter med en annan kändis - Judah Friedlander. Ja, du också kan bli rolig kille med keps från 30 Rock. Du behöver en mörk peruk, glasögon och runda av "World Champion" hat och, om möjligt, en t-shirt matcha. Denna dräkt kommer att vara ganska igenkännbar för andra, men hennes lilla mer är att du kommer att vara den enda som bär den.

intressant kostym idé för Halloween

Halloween kostym man Hatter

Nu är det dags för Kanye West. För den nuvarande utseendet på Kanye, gå till en t-shirt med V ringning och ett par kedjor falska guld. Välj en färg klänning flashiga som rött till exempel och sneakers i samma färg för att matcha. Iklädd en mikrofon och solglasögon kommer att hjälpa. Genom att välja denna kostym du kommer att ha en ursäkt för att avbryta alla samtal och de andra säkert kommer att älska.

Man kostym för Halloween

Halloween kostym man ursprungliga idén

Och vad sägs om en kostym Jonas Brothers? Det är en perfekt idé för en grupp vänner. Ni bär glasögon, t-shirts med necklines V och gitarrer att kännas igen. Det kommer att vara bra om du kan spela åtminstone en av deras låtar på din gitarr. Vad som är säkert med denna förklädnad är att tjejerna kommer utan att misslyckas, dina fans!

elegant Halloween kostym för människan

Halloween-kostym svart kostym man

Cowboy kostym för Halloweenhalloween dräkt man cawboyIdea sjömanskostym för människanHalloween kostym sjöman manMan klädd som Batman för Halloweenhalloween dräkt man batmanHalloween kostym Idéer för MänHalloween kostym man förklädnadMan Halloween kostym dödHalloween kostym man mafozzohalloween kostym man man i svartHalloween pirat kostym manHalloween kostym pirat i Karibien manHalloween-kostym man rap stjärnaMan Halloween dräkt Robin HoodHalloween kostym man supermanHalloween kostym man Super MarioHalloween-kostym man maskenHalloween vampyr man förklädnadHalloween zombie man förklädnadhalloween dräkt Zombie gangster manHalloween djävulen kostym manläskig Halloween kostym manHalloween skrämmande man förklädnadhalloween dräkt man flinstonehalloween dräkt hippie manHalloween-kostym idé manHalloween kostym idé man rogoloteHalloween kostym intressant manHalloween kostym Jurassic World MänHalloween kostym cyklist manhalloween dräkt man NindjaHalloween kostym original manHalloween kostym polis manHalloween kostym man rigolotHalloween skelett dräkt manHalloween kostym man sumisteZombie Halloween kostym manhalloween dräkt man ZoroModern man Halloween-kostymIDEA eguisement Halloween man
About the author

admin