Deco jul

För Alla hjärtans dag gjorde er hjärtan deco Felt

Filt hjärtan röd deco

För Alla hjärtans dag vi någonsin tänkt på alla inredningen: vi köpte kransar, deco hjärtan all design, eleganta ljus, blommor ... men det är något som saknas.


Vi har intrycket att alla har samma element Deco marknadsförs och det är antingen svårt eller för dyrt att ha mer originellt. Tja, har du fortfarande tid att få till det, inredningen Valentine DIY. Var inte rädd, det är inte svårt, du bara ta det första steget. Det är ingen stor DIY, kommer du att hantera. Valentine är en berättelse om hjärtat. Du kan till exempel göra själv små deco hjärtan att fråga runt. Din kärlek kommer att bli ännu mer övertygad om din kärlek. Det finns faktiskt olika material som kan användas för - textil, papper, kartong, etc. Vi erbjuder dig en enkel teknik från filt.

En DIY dekoration för Alla hjärtans dag

Deco Filt hjärtan sys

Följ bara stegen angivna. Först beväpna dig med en sax, chefen för en hjärtformad och flytande lim. Klipp ut bitar av filt i tunna strimlor, sedan in dem i chefen. Nu doppa chefen i flytande lim och låt torka i flera timmar. I slutet kan du limma ihop remsorna som inte passar väl och borsta hjärtat av alla sidor för att ta bort överflödigt lim. Där är det gjort. Med en sådan enkel teknik kan du göra massor av deco hjärtan i alla färger. Det finns också andra knep för att göra dekorativa element hjärtans dag, så som visas grädde på moset. Så nu din tur!

Gör hjärtan Deco Felt

Sant Valentin hjärtan Deco Felt färger
En boss hjärtformade, bitar av filt och lim

deco hjärtan kände limmadeLåt torka och du är klar! Sant Valentin hjärtan deco Felt
Inlagd avEmily Friedman ValentineAbout the author

admin