Show

Deco grått och vitt vardagsrum: 28 eleganta modeller

Deco lounge grått och vitt kök

På grund av sin neutral färgpalett, är en mångsidig pjäs som sannolikt kommer att ta flera funktioner ett vardagsrum inrett i grått och vitt. Det kan fungera som ett utrymme för att tillgodose dina gäster eller en avkopplande hörn för hela familjen.


Välj vilka funktioner du vill ge ditt vardagsrum med dessa idéer deco grått och vitt rum!

Deco idé av grått och vitt show: att skapa en ljus interiör i ljusa färger

grå deco möbler och ljusa vita inredning

Inredningen grå och vit vardagsrummet följer inte särskilda regler. Dessa två färger kan kombineras på tusen olika sätt: genom att måla väggarna i rummet, med möbler, med tillbehör och tyger i två färger ... För att inte nämna det faktum att dessa två neutrala färger s' bra tillsammans med många andra mer levande nyanser!

Deco idé av grått och vitt vardagsrum med ljusa färgaccenter

Deco lounge grått och vitt inredning

De flesta människor tenderar att välja antingen en alltför neutral vardagsrum inredning eller för ett rum som är full av olika färger. Försök att hålla balansen och positionera dig i balans. Kombinera inredningen grå och vit vardagsrum med färgaccenter som inte överbelasta ditt hem!

Hur att associera pastellfärger i sin inredning grått och vitt vardagsrum

deco salong-grå och vita pastellfärger tillbehör

Om du letar efter idéer för att blanda färger för att komplettera din inredning grått och vitt vardagsrum, tror pasteller. Dessa nyanser är subtil och tilltalande för ögat. De erbjuder dig möjligheten att lägga till några nya inslag till din inredning utan att väcka alltför mycket uppmärksamhet.

Deco idé av grått och vitt vardagsrum med moderna inslag av trä *

Deco grått och vitt modernt vardagsrum inredning

Du har valt att måla rummet i neutrala färger som grått och vitt? I det här fallet, fundera över olika sätt att diversifiera din inredning med möbler. Soffan, en eller två stolar, pallar och ottomaner ... Alla dessa typer av möbler skulle kunna göra en intressant nyans av dessa neutrala färger. Detsamma gäller även för textilier som gardiner, mattor, kuddar.

Modern design vardagsrum inredning och grått och vitt vardagsrum med vägg i mörka toner

Deco lounge grått och vitt modern tillförsel

Det lilla vardagsrummet tillbehör är viktiga eftersom de gör rummet mer bekväm. Dessutom kompletterar inredningen i vardagsrummet. Och detta är en särskilt viktig aspekt av att dekorera med neutrala färger som skulle kunna skapa en något monotont atmosfär. Ge färgglada knappar för att göra med tillbehör. Blommor och dekorativa målningar är också en bra idé i denna riktning.

grå och vit inredning rum med metall knappar och vita textilier

Deco lounge grå och vit matta mark-accenter-förgyller

Färgerna och metalltillbehör, trendig just nu, är ett annat alternativ för dem som vill variera stämningen i sina vistelser. Du behöver bara några delar av denna typ att omvandla det övergripande utseendet på rummet.

samtida, ljus interiör med vit färg och grå dynor

mysigt vardagsrum grå och vita färger

Detta är en idé deco grått och vitt vardagsrum med ljusa möbler och några nyanser av grått kuddar. På baksidan av rummet, klä den öppna spisen använder färgerna av tillbehör. På marken, en ljusgrå mattor slutföra harmonisk interiör.

grått och vitt dekoration i elegant vardagsrum med barockmöbler

Deco grått och vitt vardagsrum möbeldesign

Gråskala vardagsrummet kan vara en boyta mer eller mindre formell, där vi välkomnar vänner och andra gäster i sitt hem.

Color Palette show: perfekt äktenskap av grått, vitt och taupe

Deco lounge grå och vit barock

Vissa vistelser som denna är inredda med barockinspirerade möbler medan andra domineras av en modernare känsla. Faktum är att färgpalett av grått och vitt vardagsrum inredning olika lösningar, både vintage och moderna.

Idea mysiga atmosfären i vardagsrummet med grå färg och vita tangenter

modern grå finrum

Således kan denna typ av semester ordnas som en central del av hemmet där vi har roligt och där vi tittar på alla sina favoritfilmer.

salong interiör med gray walls och vitt tak suspenderat

Bild grå room design levande

En annan möjlig version av den grå vardagsrummet inredning och vitt: vardagsrummet med väggfärg i grått och golv och vita tak.

Samtida Deco möbler i neutrala färger och väggdekorationer vägg i svart och vitt

Deco ljusgrå vardagsrum möbeldesign

I dessa interiörer med marken vit, är mattan ofta som en dekorativ accent. Imponerande, introducerar ibland en extra nyans av grått eller vitt.

neutrala färger i vardagsrummet med accent väggen i grått och vita möbler

dekoration vit grå vardagsrummet och moderna möbler

Dessutom används den för att upprepa en accent vägg målad i nyanser av grått. Resten av rummet domineras av en ren och lugn atmosfär.

Hur man utvecklar en mörkgrå och vit inredning: idéer grafit färgade möbler

deco salong vit färg

I det här rummet i grått och vitt, är gardiner och en eller två små föremål som medför viss färg marker. Golden accenter och glas knapparna på ljus gör ljusare och mer välkomnande plats.

Möbler upphängd träinredning och grått och vitt modernt vardagsrum

Foton vit loungemöbler idé trä

Träet går bra med grå och vit deco lounge. Trämöbler hängande i det här rummet ger rummet en modern känsla och mycket vänlig.

Hur harmonisera bleka färger för att arrangera ett ljust vardagsrum

Foto deco lounge modern stil

Dessutom palett av grå och vita blandningar perfekt med ett inre, vars golv är täckt med trä parkett. Alla nyanser av det passar bra med dessa toner.

Skandinavisk designutställning i vitt, grått och svart

Scandinavian levande deco grått och vitt

Det finns en hel del i skandinavisk stil med färgpaletten, kompletterat med inslag av svart. Mattan i svart och vitt, en förändring i rutig kappa, stärker den nordiska utseendet på rummet.

palett salong färg och modern skandinavisk atmosfär

Deco grått och vitt vardagsrum design skandinavisk idee

Som i alla delar av denna stil, naturmaterial är viktiga. Ett enkelt och effektivt sätt att fästa uppmärksamheten på sådana material skulle vara att använda träytor.

Prov blank gråzon och med låga möbler och träytor

deco modern lounge taupe vit

Förutom beläggningar, kan trä också införas med hjälp av några moderna möbler. En liten pall, en konsol, ett lågt bord topp ... Här är några exempel på trämöbler att i sitt vardagsrum för en mer naturlig atmosfär.

Scandinavian vardagsrum med tak målade i grått och stor rektangulär spegel

Deco grått och vitt vardagsrum spis-paint tak

En annan tolkning av skandinavisk design, introducerar denna inre grå genom en färg färg för träplankor på taket. De reflekteras i ytan av väggen spegel monterad ovanför eldstaden för att göra föreliggande mer grå.

Heminredning och färger tillsammans med grått, vitt och blått

t.ex. lacken blue room

Vi underskattar ofta skönheten i landskapet som följer av äktenskapet grått, vitt och blått. En sådan levande kommer att tilltala dem som gillar inredning svala färger och stil kust Vår Deco tips för den här typen av vistelsen. Tillsätt några inslag av trä eller rotting tillbehör för att mjuka upp färgpaletten.

seaside inredning för vardagsrum i vitt och grått

vit vardagsrum målning idé

Ett annat bra exempel på en grå vardagsrum, blått och vitt, tolkar utrymmena havet inredning på ett modernt sätt, genom att öppna upp för influenser från hela världen. Vi förförda av skåpet konsol med lagring längs väggen i detta rum. Det är en möbel från Ikea BJURSTA makeover som var täckt med tapeter och faux trä som ger en vintagelook funktion.

modern design inredning i taupe grått och vitt

Deco lounge grå grått och vit färg

Kombinera ljusgrå, vit och taupe, Volia en idé till ett hem för modern inredning i stan, elegant och raffinerad. Ett exempel på ovanstående bild är en del av en lägenhet i staden Kansas City, i delstaten Missouri i USA. Det visar en konstruktion skärm genom Arteriors och kuddar tecknat Jayson Home.

Idea heminredning show i stan i mörkgrått och vitt

dekoration vit grå finrum

I stan kan du satsa på mörkare nyanser av grått, särskilt om man har turen att dra nytta av imponerande storlek av fönster, som i vardagsrummet på bilden ovan. Denna färgkombination ger interiören en avgjort dynamisk, urban atmosfär.

Hur man kan inreda ett vardagsrum i ett hus vid havet med ljus grå och vit

deco vit marinen och grå vardagsrummet

Den taupe har mjuka och ljusa nyanser som rimmar väl med vitt och med en marin inredning. De ljusblå accenter förstärker otvivelaktigt havet atmosfären i denna chic levande. En liknande effekt kan uppnås genom att använda pastellfärger av grönt och gult. Loungen på bilden nedan är väl inredda med toner av vitt och taupe. En bakgrund av gémoétrique inspiration betonar dessa färger. Dessa finns tillfällen av de mysiga kuddar utspridda på hörnsoffa.

Decor vit och taupe vardagsrum med stor hörnsoffa

salong färg taupe trämöbler

Design av Shelton, Mindel & assoc


About the author

admin