Deco tapet eller hvordan du større plass i et lite rom – anews24.info

Deco tapet eller hvordan du større plass i et lite rom


Men de hvite veggene er ikke det beste alternativet. Det er best å velge en farge blant dem la crème, beige til lys gul, sand, blek rosa, fersken, grå, blå-grå, grå-grønn, lys grønn, lys blå og blå-grønn. Samtidig tar hensyn til lysstyrken i rommet. Hvis det er et lite mørkt rom, må du varme farger. Hvis, derimot, er rommet lyst nok, kan du ta kalde farger.

Her er hvordan et lite rom kan se større ut hvis du veksle ulike typer tapeter dekorasjon

tapeter deco idé soverom oppsett

Den pregede tapet kan forstørre noen plass. Det skaper et spill av skygger og volumer som gir inntrykk av en større plass. Den skinnende tapet kan også gi illusjon av en større plass.

Du kan også bruke et lite rom i en mønstret tapet. Hvis du ønsker å feste den på veggen, er det bedre å ta med mindre mønstre. Men hvis du har stor takhøyde, velger horisontale mønstre. Hvis du har mange bilder på veggene, velger du en monokrom bakgrunn.

Bakgrunner klart fiskefelt

ideer tapet moderne vegg dekor

Kombiner de bleke unge og krem ​​farger med lys fiolett, støvete rosa, blek grønn eller rød avskrevet. Den bleke rosa går bra med grønn salat, lys lilla og blått. Den lysegrønne kombinerer godt med mørk grønn, lilla og rosa. Den grå-grønne går med grå og kirsebær. Det grønne lyset vil være godt med lilla, magenta og lys magenta.

Innredningen med tapet kan være veldig stilig hvis du følger våre råd

Deco tapet moderne husvegg

Ulike tips for tapet

Ideen om vårt første tips er å sette et bakgrunnsbilde mono eller enkle mønstret tapet på tre vegger og en prangende eller tapet med et stort mønster på den fjerde. Denne fjerde veggen vil bli valgt avhengig av hva du ønsker å vise. Det kan være lurt å sette stor TV-skjerm, en benken eller hyller? Eller kanskje gjøre en arbeidsplass eller avslappet plass?

Her er et lite soverom der takket være tapetsere plass uendelig luften

tapet veggdekorasjon interiør idé

tips divisjon

Bruk tapet av samme farge, men et annet materiale i samme rom. Dette kan være en monokromatisk eller mønstret tapet. Sett en mørk tapet på den nederste delen av veggen og en lysere på toppen av veggen. Grensen mellom disse to delene av muren må være veldig fint. Et bredt grensen vil visuelt redusere høyden på rommet.

De horisontale eller vertikale linjer kan hjelpe deg visuelt større plass i små rom

tapeter blomster deco linjer

alternerende Tip

Hvis rommet er veldig liten med to forskjellige typer bakgrunnsbilder. Du kan bruke tre i et større rom. Bakgrunnsbilder må være i farger og lignende motiver eller i det minste går godt sammen. Sett dem som vanlig, men i intervaller internert. For eksempel sette to ruller av samme type, etter en rull med en annen type og prøv igjen.

Når man har en annen vegg av de tre andre resultatet er meget utforming

bakgrunns dekor diagonale linjer

3D Tips

Hvis du liker bakgrunnsbilder med store 3D-elementer, men denne typen tapet er kanskje litt for mye for din del i dette tilfellet ta et kast, kutte noen av disse elementene og hell dem på en klar bakgrunn. De vil se ut som dekorative elementer på fliser.

tips Decoretto

De klare bakgrunnsbilder uten irriterende mønstre i et lite rom kan være pyntet med en enda større Decoretto klistremerke. For eksempel kan du snag noen gode krysantemum på veggen vertikalt eller horisontalt. De vil ikke visuelt redusere plass i rommet.

Vær kreativ og bruk som du ser passer decorettos

Deco blomst tapet

Deco 3D båt tapet

Alternativ deco tapet

Deco tapet Decoretto fiske

Deco tapet mønstret blå

tapet rosa lilla deco


Like this post? Please share to your friends: