Samtida Deco Lounge: 65 inspirerande interiörer

deco salong layouter växt träd inne

Vardagsrummet är hjärtat i en välkomnande och bekvämt hem. Vi ägnar detta mycket detaljerade offentliggörande den samtida deco salong. Denna mångsidiga stycke modern hem är den plats där alla familjemedlemmar samlas för att umgås.


Det är också där vi bjuda in vänner att njuta av en kopp kaffe eller dricka ett glas vin. Det är också i detta utrymme som har en avkopplande atmosfär med en god bok, bläddra igenom en tidning eller bara lyssna på musik.

Små moderna deco vardagsrum med öppen spis i sten och stor spegel

vardagsrum möbler soffa samtida modern spis

Vi är alla överens om de många funktioner som kan ta denna del av våra hem. Och ändå, eftersom vi alla har olika idéer om sitt utseende. I själva verket kan vi säga att alla rum är olika och alla har sin egen atmosfär gör den unik och full av karaktär.

modern inredning rum med speglar och färgpalett i svartvitt

deco salong idé indelning

Detta är förmodligen anledningen till att många människor tycker att det är svårt att hitta lounge inredning idéer. För varje familjemedlem och vänner varje givet olika råd, även motsägelsefullt! Hitta en vacker dekoration är också en verksamhet som tar tid. Så om du har ett litet vardagsrum, du förmodligen letar efter sätt att göra det visuellt rymligare. Det finns många sätt att göra det: använd speglar är en, leka med ljus är en annan. Det beror helt på inredning och tillbehör som lockar dig mest!

Samtida Deco Lounge: färger associtaion idé

samtida lounge Deco design blått och grönt interiör

Och för den delen, se några ytterligare lösningar för denna typ av invändiga utrymmen, små rum, som har blivit en traditionell del av moderna bostäder. En av dem är att betona höjden på rummet. Människor som har ett vardagsrum med högt i tak kommer att gynnas i detta fall. De kommer att få chansen att visa upp rummet frågar långa gardiner eller pryder en hängande fixtur där, såsom en ljuskrona.

samtida deco vardagsrum med högt i tak

vardagsrum gardiner Deco modern stil

Ett annat alternativ är att använda en accent i rummet, till exempel fönster. Ett vardagsrum med stora fönster som upptar nästan hela höjden av muren, kommer säkert att ge intryck av ett rymligt och ljust rum. Denna effekt kommer att förstärkas om dina gardiner gå upp till taket.

Samtida Deco Lounge: spela med de volymer

Foto Deco lounge soffa och moderna fåtöljer

Situationen är helt annorlunda i fallet med hus med ett stort vardagsrum. Här måste vi ta hänsyn till volymerna. En stor soffa av modern design kan mycket väl vara i mitten av en resa av detta slag. Vi kan också besluta att komplettera denna centrala del av ordförandena i samma stil. Eller kan vi passa en helt separat område som kommer i sin tur, en helt annan stämning.

modern inredning i svart och vitt vardagsrum

bild samtida deco salong randig matta tillbehör

Stripes är en del av vardagsrummet inredning som är mycket ofta mobiliseras för att lyfta fram formen på delen och även i vissa fall, för att ge intryck av mer djup. En strategi som rutinmässigt används för att dekorera golvet i sitt vardagsrum med en randig matta. I en smal del, ett tillbehör av denna typ ger dig fördelen att styra formen av interiören. Du kommer alltså omvandlas till en fördel i stället för att försöka dölja dem.

modern inredning rum med trappor

vardagsrum inredning färg målar läderfåtölj golv

Många rum, vare sig det gamla eller modern, är också prydd med trappor som personer i huset används för att flytta från en nivå av sitt hem till en annan. Installationen av en trappa i ett stort rum är inte svårt. Men vad händer om rummet är litet? Tja, vi måste börja leta efter kompakta lösningar och metoder. Spiraltrappor är en.

modern inredning rum med glasdörr

Deco lounge altandörr glas ljuskrona

inredningsarkitekter rekommenderar också att den som söker salong idéer med modern inredning försöker ansluta rummet med vad som finns runt omkring. Detta är en mycket bra lösning för ett vardagsrum som vetter mot en balkong, terrass eller trädgård. Där är det mest enkla men effektiva nog lösning för att installera skjutbara glasdörrar på väggen som skiljer vardagsrummet från yttre rymden. På detta sätt kommer pjäsen att upplyst av solen och människorna i det kommer att njuta av en magnifik utsikt. Detta är också en strategi som också kan antas för att utveckla sin matsal.

Idea samtida deco vardagsrum med synliga bjälkar

samtida deco salong målning träbjälkar

De som bor i ett inre utrymme med en ursprunglig form eller tillhör en intressant arkitektonisk stil, är fria att anta en annan strategi. När dekorera ett vardagsrum i en gammal byggnad, kan du försöka att betona skönheten i synliga bjälkar på väggar eller tak.

Deco Lounge och modern design eklektisk inredning

Armaturen Deco vardagsrum soffa trend gul

Blandning stilar är ett sätt att få en unik och personlig atmosfär sitt inre. Ett utrymme inredda i modern stil kan mycket väl inkludera vintage deco element. På samma sätt kan dekoration av moderna vardagsrummet också anpassas med inslag av industriell design.

Salon Deco modern stil: soffbordet är en viktig objekt

samtida deco salong skandinaviska möbler väggmålning

Varje rum har sin egen form och sitt eget plan som är en del av hela huset. Inredningen måste anpassas till hur är den organisation utrymme i huset. Att utforma enklare hur man organiserar inne du kan komma ihåg några enkla regler som tillämpas i de flesta moderna design rum. En av dem är att soffbordet upptar nästan alltid en central del av rummet. Ibland kan vardagsrummet ger möjligheter till utveckling av ytterligare område, till exempel, en läshörna med en bekväm fåtölj och en lampa till fots.

Layout deco salong modern stil och layout hörn

Deco fåtölj arrangemang lampa läshörna till fots

På tal om utvecklingszoner i ett rum, här är en intressant iakttagelse: ibland ett litet hörn i vardagsrummet kan påverka dess utseende. Detta förklaras ofta av närvaron i denna del av möbel eller ett riktigt imponerande tillbehör, såsom en gul fåtölj, en intressant armatur eller ens en ursprunglig matta.

Moderna rum inredning med neutral färg soffa

modern inredning vardagsrumssoffan grå deco trä

Det finns flera sätt att lägga till färg till ett inre utrymme och i synnerhet till en salong. En möjlighet är att välja en soffa med enkla former och neutrala färger och dekorera med färgglada kuddar. Ett annat alternativ är att välja en matta med mönster som upprepar (ofta, geometriska former) och presenterar skuggar väcka uppmärksamhet också. I vilket fall, försök att hålla resten av inredningen av de enklaste bit som möjligt.

trendfärger för dekorativa karaktär samtida deco salong

interiör deco salong idé målning växter

De interiörer med dekor inspirerad av naturen är trend, lugn och inspirerande. Vem som helst kan anta tillbehör från naturen för att lyckas utveckla sitt vardagsrum. Gröna växter och blommor är troligen den vanligaste tillbehör för denna typ av design.

Öppna skåp och moderna deco vardagsrum

Deco vardagsrum vägghylla bokhylla möbler idé

Liksom ljusa inredning och ljusa färger? Så gå för enkla och praktiska möbler, exempelvis hyllor och öppna bibliotek. Lägga till en spegel i detta rum är alltid en bra idé eftersom det kommer att ge mer volym och ljus till utrymmet. När det gäller färgpaletten, måste förbli neutralt; ljusa färger dominerar det.

Modern Library och deco ljust vardagsrum med modern design

Modernt vardagsrum hylla lagring böcker

I vardagsrummet med högre tak än vanligt rum erbjuder massor av dekorativa möjligheter. En av dem är att slutföra utseendet på möbel som är särskilt lämpad för hans stil. Biblioteket med öppen förvaring, som upptar alla väggarna i ett vardagsrum, är en riktigt intressant och chica alternativ.

Samtida inredning mässan i ljusa färger

vardagsrum dekoration moderna vita möbler

För att ge mer karaktär till det inre sätts i många fall, på några små föremål och vardagsrum möbler. De neutrala, kontrasterande färger som svart och vitt, är idealiska för denna typ av tillbehör. De lysa upp rummet mer, vilket är en viktig tillgång i inredningen av litet område.

Deco lyx salong i mörka nyanser

Deco idéer lounge lyx färgpalett väggmålning

För vardagsrummet är elegant och sofistikerad, måste det nödvändigtvis lägga typiska tillbehör till lyxig inredning, för att inte nämna några spektakulära och teatrala inslag. Ibland kan uppnås samma effekt även i en monokrom interiör genom att lägga till några inslag av guld eller silver.

Deco idén om moderna loungemöbler med identiska

spis dekoration skåp sitter trendiga färger

För att skapa en unik plats kan åberopas enbart på användningen av två identiska möbler. Placera två identiska soffor står inför är en spännande idé och mycket framgångsrik. Det är ett vardagsrum utrustad för sociala interaktioner som skulle vara lämpliga för personer som föredrar diskussionerna och mysig atmosfär. En samtida eldstad fint komplement till utseendet på rummet.

Lyx hem med modern deco salong: rollen av vävnader för personlig atmosfär

deco lounge capitonne dekoration idé lyx möbler

Ett vardagsrum kan ta en titt imponerande när det är prydd med färger och tyger som drar till sig uppmärksamhet. De mörkare nyanser säkert hjälpa designers att uppnå en imponerande effekt, liksom även den sammetslena ytan. Här är några små detaljer som omvandlar hela rummet.

trävägg och modern spis i vackra vardagsrummet

Vägg beläggning trä vardagsrum moderna deco lampor

I vardagsrummet är ett utrymme som ska vara snygga och bekväma. De mjuka, ljusa färger är bland de bästa lösningarna för en sådan atmosfär. Den känsliga närvaro av en eldstad är en annan. När dessa uppgifter åtföljs av en väggbeklädnad skivor med trä effekt kan inredning levnads endast vara mycket framgångsrik.

Organisation av innerutrymmen och intressanta arkitektoniska lösningar

inredning vardagsrum deco idé eklektisk vit färg

De rum kännetecknas av närvaron av ursprungliga arkitektoniska lösningar är sällsynta. Om du har chansen att bo i ett hus med en sådan show, är det viktigt att hitta ett sätt att stärka deras roll. Samtida fixturer är en oersättlig bundsförvant av en sådan del, liksom eklektisk möbler som kommer att använda för att anpassa utseendet på sin vistelse.

chic modern deco vardagsrum med betongvägg

inredning modernt vardagsrum spis väggbetongbeläggningen

Den moderna inredningen är också en salong rymdforsknings trender i världen av design och konst. Det är där vi kan visa upp konstföremål såsom vägg bilder eller leka med teknik och moderna ytor som betong, glas och trä. Om du gillar att experimentera med denna typ av objekt, hitta ett sätt att få en balans mellan ytorna och färger.

Deco idé kvinnligt deco salong för modern design

deco idé Zen loungemöbler blå och orange

Eftersom ja, kan färgerna spela en viktig roll i att dekorera ett vardagsrum. Det sätt på vilket de kombineras kommer sannolikt att göra ditt hem en unik design utrymme. Till exempel är ljusblå känd för sina avslappnande egenskaper och det är en stor färg för en samtida vardagsrum dekoration.

Deco avslappnade lounge samtida stryle med rottingmöbler

vardagsrum design idé deco trend

Den avslappnade vardagsrummet kännetecknas av närvaron av ljus och enkla möbler och deras lyckliga äktenskap med ljusa färger. De möbler som inte ge störningar interiören få en fräsch och luftig känsla i vardagsrummet medan den andra tillbehör ger dem ett särskilt bekväm utseende.

modernt vardagsrum inredning med ursprungliga taket

dekoration vardagsrummet modern stil innertak

Golven är en del av showen som ofta förbises. Ändå kan de enkelt ta rollen som en dekorativ accent i sällskap med lämplig möbler. Det finns flera sätt att ge ett golv en intressant luft, lister och andra element markerade, tapeter och färg och kontraster.

Lyxhus med vardagsrum inredning i mörka nyanser inspirerade av barockstil

Målning vardagsrum lyxigt hus svart vit

Vissa kombinationer av färger och material har en viss effekt på vår fantasi, eftersom de är förknippade med idéer redan ingrodd i vårt medvetande. Till exempel, är den blandning av guld och svart (eller mörkblå) länkad till idén om en lyxig och majestätisk interiör. Varför inte dra nytta av en kombination av färger som dessa för att ingjuta ett visst meddelande till de nya till ditt hem?

Room Makeover: modern inredning och slag med inneraxeln

interiör deco modern lounge möbler träd

Idag, naturälskare har gott om möjligheter att spela med en mängd olika dekorativa tillbehör. Bland dem finns gröna växter och inomhus träd. De gör den unik vardagsrum, oavsett om den är uppbyggd kring ett befintligt träd eller om det senare införs.

Modernt vardagsrum inredning i glashus extsension

idee deco mysig lounge modern design möbler stil

En annan idé som tilltalar naturälskare, är att organisera sitt uppehälle i ett glashus (en vinterträdgård eller en förlängning av hemmet, till exempel) där du kan känna band som förenar oss med vår omgivning. En sådan vistelse är välkomnande och bekväma, särskilt om det är dekorerad med några växter eller en mysig öppen spis.

Deco natur och moderna deco vardagsrum med gröna och depolluting växter

dekoration kruka salong insidan av växt

Med populariteten av naturliga inredning och respektabelt sätt att leva på planeten, har organiska deco poster blivit trendiga accessoarer. Vi älskar dem eftersom de kombinerar enkelt med alla utsmyckning stilar. De krukväxter är ett sätt att få lite fräschör till vardagsrummet och lägga till en touch av stimulerande färg, där denna del av huset domineras av neutrala nyanser.

Hur man kan inreda ett vardagsrum med en modern design fjädring

pendelarmatur idé dekoration modernt boende

Ljusdesign har nästan blivit oumbärlig i dagens hem. De finns i alla stilar att blanda enkelt med resten av rummet inredning. På bilden ovan ser vi en mycket originell, som är utformad för att passa in i ett rum med naturlig och fräsch inredning.

Ordna vardagsrummet med hjälp av dekorativa väggmålningar

idé väggmålning modern inredning vardagsrum tillbehör

En annan tillbehör som kan förändra utseendet på ett vardagsrum, det är dessa tabeller. I husen i eklektisk design, kan de bli en sammanhållande element underlätta harmonisering av föremål och stilar av möbler. Kort sagt, tabellerna är ett nödvändigt tillbehör för dem som älskar sofistikerade interiörer, mysig och avslappnad på en gång.

Gör det mer ljust vardagsrum med en skandinavisk inredning

Skandinaviska möbler deco lounge nordisk stil

I samtida bostäder, är utställningar utrymmen ofta anslutna till andra delar, såsom köket eller matrum. Anslutningen med balkongen är ett val som uppfyller mindre ofta, men kan ge mycket goda resultat, särskilt i små lägenheter och bostäder som saknar tillräckligt med fönster.

Öppna hennes vardagsrum på terrassen och integrera utanför interiören

deco veranda lounge idéer glas förlängning

Öppna ett rum till utsidan genom en förbindelse med en terrass eller balkong (eller helt enkelt med hjälp av glasdörrar) har också fördelen av att sudda ut gränserna mellan utrymme och visuellt ökning vardera. Detta gäller även för stora rum med möbler placeras i centrum av det inre utrymmet.

Vad möbler och färger som används i moderna Déco salon

svart och vitt modernt vardagsrum vistelse deco idé

Många människor har svårt att välja en färg för att dekorera sitt uppehälle och tillbringar mycket tid att tänka på målning och färgerna på möbler. Om du tillhör denna kategori av människor, vi har en lösning att föreslå dig: överväga möjligheten att använda en kombination av klassiska och tidlösa färger som vitt och svart. Det kommer att rädda dig från potentiella felsteg, inte bara när det gäller kombinationen av färger, men också dekorera stilar. Så gott som alla stilar blandas med en blandning av klassiska nyanser som denna.

Rummet beige rum: idén att kombinera färger och tillbehör

Bild deco trämöbler och läder växt biofilm

Nyanser av beige var trendigt under flera år. Detta är förmodligen anledningen till att designers försöker minimera användningen av dess nyanser. Men om du gillar beige, inte rädd för att använda den hemma. Kombinera det med inslag av trä och grönt: det är en uppfriskande alternativ som har stor potential men har inte ofta mobiliserats under de senaste åren.

måla färgnyanser och salong Association: taupe, grönt och trä

fåtöljer taupe idé garnering spis

Mullvaden är en annan färg mycket trendigt just nu. För att ge en mer tilltalande utseende och mysigt att ditt vardagsrum, försök att gifta väggarna i den färgen till träelement. Kontrasten av texturer och nyanser är så trevlig och söt!

Samtida mattor idé för vit vardagsrum

accessory lounge randig matta deco svart och vitt

Kombinationen av svart och vitt kan användas i många inredning och de är alla olika. Stripes är en intressant och klassisk alternativ. I ett utrymme med matta ränder, kan användas i ljusa färger knapparna för att variera atmosfären och ger vardagsrummet en lite mer individualitet.

kompakt eldstad för inspirerande vardagsrum vintage

litet vardagsrum spis trä väggbeklädnad mysig deco

Placera en öppen spis i vardagsrummet är alltid en bra idé. Detta tillbehör, som kan vara större eller mindre, modern eller vintage, bidrar till att skapa en god stämning i alla hem. I modern inredning, eldstäder också ta en bohemisk chic touch, särskilt när de åtföljs av rätt tillbehör och tyger.

modern livsstil Deco inspirerade asiatiska hus och rumsavdelare idé

Östra dekoration Zen vardagsrum separationsväggdekoration

En annan idé att skapa en unik interiör, är att lära av olika kulturer runt om i världen. Vid tidpunkten för globalisering som vi vet i dag, vad bättre trans dekorativa accenter vi vill göra sin egen tolkning i sitt hus? Således kan vi lära oss av östra deco och japanska interiörer och ta hem genom dörrar och fönster som väcker bilden av mellanväggar i asiatiska hem. Den lugna atmosfären är garanterad!

Bakgrund Deco trend och natur att moderna hem levande

dekoration vardagsrum vägg målad accent tenderar papper

Vi har sett i våra artiklar på målade papper mönster: de gobelänger är tillbaka. De kan hjälpa oss att införa färg i en salong annars lite vardagliga. Anställda på en vägg, tapet blir accenter. Men det finns fall där de kan invadera hela innerutrymmen och även harmoniseras med möbeltyger.

Lounge med lugn atmosfär: klar lacken

Foto deco soffa grå vardagsrummet

Men när vi vill utveckla ett lugnt område, vi försöker eliminera alla accenter och färger nycklar som inte verkligen behövs. Detta kan vara i området av neutrala nyanser med en grå soffa och mattan i subtila ränder.

Skorsten och vit tegelvägg i modern design vardagsrummet

vardagsrum möbler layout modern tegel spis

De tegelväggar är kända för sin förmåga att förvandla interiör. Naturlig färg eller målad vit eller svart, tegelstenarna är källan till mycket originella väggdekorationer, som här, där de åtföljs av en bli samtida årgång spis med en framgångsrik makeover.

Objekt deco design och ljusa färger i tillbehör

objekt deco lounge modern stil

Interiörerna i neutrala och mjuka färger blir ännu mer intressant när de kompletteras med en touch av accent. Att välja, rekommenderar vi dig att tänka på den effekt du vill ha på dem som observerar rummet. Red är ett bra alternativ om du vill skapa en stark kontrast utan att bli riktigt en del av rummet, måste den användas sparsamt.

Gör det mysiga lounge, även om bristen på dagsljus

lounge ljusdesign modern inredning

Alla vill ha tillgång till mer naturligt ljus i vardagsrummet. Men det finns fall då det helt enkelt omöjligt på grund av organisationen av det inre utrymmet. I dessa situationer, vi måste hitta ett sätt och njuta av denna nackdel. Således kan vi försöka kompensera för bristen på dagsljus genom möbler och tillbehör som ger interiören en varm och mysig look. Artificiellt ljus, särskilt det som kännetecknas av en gulaktig nyans och känslig, kan hjälpa dig att uppnå en sådan effekt.

Dekorera vardagsrummet med hjälp av spel av färger och kontraster

färgpalett Zen deco salong

Att veta färgbalans anställning är viktigt för utvecklingen av alla delar av huset, oavsett stil vi valde Deco. Behärska konsten att subtila kontraster, det är lärt genom observation av olika inhemska spelar på färgvariation och sitt motstånd.

Modern stil deco salong för insidan: accent väggen och starka kontraster

färg accent vägg deco lounge samtida spis

Ett intressant alternativ för dekoration av en färgvardagsrummet är att måla en vägg i en mörk skugga, såsom blått, brunt eller svart. För att uppnå en sådan dekoration, måste man välja en vägg som sedan kan dekorera med ljusare färger i tillbehör som en vit klocka, en plansch eller ens en eldstad mantel.

kvinnliga salong Deco industridesign med nycklar

kvinnlig samtida deco stil vardagsrum

Nyanser som rosa och korall färg är kännetecknande för kvinnor Deco. De ska användas av dem som vill ge sitt vardagsrum en fin och känslig atmosfär eller vill slutföra en industriell stil med några eleganta och raffinerade inslag.

gröna växter och färsk samtida deco läshörna

Layouter läsrum stol hörnet vistelse

Det finns fall där du lägger till en enda skåpet är allt vi ska göra för att slutföra utsmyckning av hennes vardagsrum. Detta gäller särskilt om du har en tom hörn som kan kompletteras med en möbel, till exempel, en bekväm stol. Några ytterligare objekt runt det (en grön växt, en liten konsol och en sänglampa) är tillräcklig för att omvandla den del av arbetsstycket i en läshörna.

Östra trä lounge och modern design

trä dekoration Zen vardagsrum skjutdörrar

För att ge en interiören en distinkt och personligt utseende, kan du använda dekorativa element som inspirerats från andra delar av världen, till exempel Asien. Fixturer, vardagsrum matta och små tillbehör räcker för att förnya en interiör som saknar personlighet.

Suspensioner modern design och utställningsbelysning öppna på en uteservering

fjädring deco salong designhus förlängning Verriere

Ljus är en viktig del i utsmyckningen av ett vardagsrum och detta gäller både för naturliga ljuskällor för innerbelysning. Det är därför professionella inredare älskar att arbeta med utrymmen med stora fönster som kan fyllas genom hängning ljus för att göra hemmet ännu ljusare.

Blackboard och inredning för vardagsrum med framgångsrik färg harmonisering

Tabell vägg dekor modernt vardagsrum

Placera en bordsdekoration på en strategisk plats i rummet är att veta att väcka uppmärksamhet och förmedla ett budskap till alla som går in i detta rum. Tabellerna kan användas som element som kontrast men även prydnadsföremål förena olika färger och material som används i inredningen.

Wall of tegelvägg och inredning modern design möbler med trä målning

Väggmålning vintage stil spis lounge bild tegel

Tvärtemot vad man kan tro, att måla en tegelvägg betyder inte att denna mur kommer att smälta resten av inredningen är förlora sin personlighet. Tvärtom kan det hjälper dig att förbättra det, vilket ger mer djup och textur till det inre utrymmet.

Deco modern livsstil: idé tegelvägg och trähylla

fasadtegel TV loungemöbler trä hylla

För det andra, väggar av naturliga färgade tegelstenar har en obestridlig charm som kan sättas till förmån för dem som vill ha en accent väggen i vardagsrummet. Den vita färgen och trä tillbehör är element som ytterligare kommer att förbättra utseendet på en sådan vägg.

Inredning levande svart och vit inredning och modern spis med stor spegel

dekoration modern ranhement skåp interiör hylla öppen

För närvarande finns det många människor som ger upp tanken på att installera en TV-kamera i sitt vardagsrum. Genom att eliminera detta element av rummet, är mer utrymme erhålles för vissa intressanta dekorativa föremål såsom, till exempel, ett bibliotek, speglar och tabeller. Ett sådant tillvägagångssätt inte förföra alla, men det är att överväga om du njuta av stunder vi kan spendera med sin familj och vänner.

Inredning möbler med naturmaterial

Låg glas soffbord modern design

Glaset soffbord är ett modernt tillbehör som har den fördelen att den mest rymliga rum. Med sin genomskinliga ytan, är det möjligt att visa upp sina fötter som ofta ristade på ett intressant sätt. Som vi har sagt, kan ett sådant föremål fungera som en samlingspunkt i rummet och resten av möblerna -Organized runt.

Foto salong inredning med modern mountain lodge-stil design och fuskpäls

deco stil stuga berg päls matta modern lounge

För att ge interiören en mysig och bekväm atmosfär, kan vi också använda tyger och fuskpäls matta som väcker atmosfären i utsmyckningen av en fjällstuga stil. Vi kan genomföra sådana inredning tillbehör som ger intryck av att sväva i luften, till exempel hänga lampor med känslig struktur, som är nästan genomskinlig. På detta sätt, kommer en balans erhållas mellan de ytor och material.

modern inredning rum med moderna designmöbler och väggdekor sten

Indelning modernt vardagsrum soffa

De starka kontraster och imponerande prydnadsföremål kan kombineras för att få några riktigt fantastiska resultat. Således kan det ge väggar en oavslutad luft, vilket ger en del sten eller tegel och lägga till bit av moderna möbler, som på bilden ovan.

Dekoration Kvinnor vardagsrum och samtida inspirerande vintage möbler

Layouter av kvinnlig deco vardagsrum vistelse

För en helt motsatt effekt, kommer vi att använda varma, mjuka färger och möbler och tillbehör med rundade former. Naturliga material kommer att följa perfekt inne i en liknande, kännetecknas av en mycket elegant och feminin look.

Med hjälp av konst till en modern deco salong framgångsrik

Tabell deco interiör levande vägg idéer layouter

Uppvisar målningar och konstföremål i sitt vardagsrum, verkar detta en intressant idé? Vi håller helt med dig! Idag kan alla välja att vända sin konstnärliga väggyta och eventuella lagringstavelramar, bilder, affischer och olika tillbehör. Upplyst på rätt sätt, kan dessa objekt bara göra interiören roligare och mysig.

samtida dekor rum med träbalkar målad vit och väggdekoration

Layouter soffbord deco balkar

Det är också möjligt att mobilisera ett antal strategier för att göra ännu mer inbjudande vardagsrum. Till exempel, man kombinerar ofta fuskpäls mattor, med eller utan dekorativa motiv, med trä soffbord. Den hörnsoffa är också ett objekt som gör rummet mysigt: det verkar för att stänga det inre utrymmet och skydda oss med sin subtila närvaro. Återigen, liksom överallt du letar efter en mysig effekt kommer vi att arbeta för att kuddar och pälsar.

modern inredning lounge med skinnsoffa: classic apprcécié av alla

bibliotekslounge konstruktion läder dekoration

Den moderna inställning till skinnsoffor kan sammanfattas på följande sätt: en del älskar det, andra hatar det. Om du är en del av den första gruppen, vet att skinnsoffa är en av de tidlösa möbler som kan passa in i någon form av modern livsstil. Denna soffa är elegant, imponerande och det kommer att uppskattas för sin klassiska skönhet.

modern inredning rum med lister: integrera arkitektoniska element i dess inre

spis dekoration läder vardagsrumssoffan

De moderna vardagsrum anpassa graciöst till någon form av arkitektonisk originalitet i att omfamna och integrera den i bakgrunden. Detta gäller både de dekorativa element av trä för dem sten och lister på väggarna och i taket i rummet.

samtida deco salong och inredning av Shapiro Joyal Design

vardagsrum möbeldesigner soffbord deco trä

Avsluta med denna fina modern och enkel inredning som kombinerar träelement och pastellfärger. Vissa lägger svarta grafiska tangenter för att uttrycka det ännu mer värt det fina och eleganta sidan av denna inre designad av Studio Shapiro Joyal.