Show

Konst och dekoration, ingredienserna i en exklusiv lounge

konst och dekorativ målning uppvisar

Att förena konstverk och inredning levande utan att leva som i ett museum? För konstälskare, kan det vara frestande att vill hålla så nära själv små konstskatter som man håller mest.


Med tiden kan de impulsiva sido samlare av konstföremål riskera att göra det ser ut som rummen i huset till en brokig röra där finess av några verk kan gå obemärkt förbi, med tanke på lavin och många förvärvade verk.

förena konst och inredning

konst och dekorativa keramik skålen

Vilket skulle vara synd, eftersom ett konstverk, oavsett storlek eller dess pris, behöver en rationell layout och en politik i stil med vår inredning. Om du är här besatt med att äga konst, och att ditt hem är fylld av konstnärlig överflöd, du bättre tänka ägna ett rum som är exklusiv uppvisning din passion.

hålla en policy med stil

deco belysningsobjekt

För en ideal integration av dina favorit verk i inredning, hålla en viss utsträckning, och utforma ett rum layout som är uttaget av tillgivenhet som du designar för konst. Loungen är en idealisk plats att ställa ut din favorit husdjur och subtilitet av verksamheten kommer att uppehålla sig i att hela rummet fungerar som ett skyltfönster, med fokus på kreativa talang som är på displayen.

showen blir ett skyltfönster för detta konstverk

konst och dekoration mobila sfärer suspenderade

Denna konstruktion som integrerar konst och inredning är i sig en konstnärlig strategi, och det är det bästa sättet att hedra en konstnär för att fortsätta sitt arbete på ett sätt, genom att uppvisa i ett sammanhang som är helt dess fördelar i form av belysning, sammansättning bildar med den omgivande möbler, kontinuitet för tonen används eller frivilligt val för att få en kontrast. Exempel salong där konsten är kamouflerade med resten av utvecklingen.

integrera konst i utsmyckning

integrerad bild art deco

enhetlighet i toner

konst och varierad samtida dekor

en sektion av väggen tillägnad konstverk

konst och dekorativ målning fallet

denna magnifika matt härmar nykter inredning

klassisk modern inredning

tabeller upptar ett centralt men lugnt

harmoni toner art deco

försörja sig som en kubistisk canvas

konstruktion living room design

konsthantverk levande minimalism

konst och dekorativa lampor fot

konstdesign och dekoration neutrala

art deco kaffebord stam

exklusiva art deco inredning

Layouter modern neutrala toner sten

minimalistisk inredning författarens bilder

enkel design inredning


About the author

admin