Den trädgårdsmöbler pallen i över 110 originella idéer – anews24.info

Den trädgårdsmöbler pallen i över 110 originella idéer

Trädgårdsmöbler pall diy idé

Undrar hur man gör en trädgårdsmöbler pall ? Vi erbjuder svaret i mer än 110 originella idéer för bord, soffor och fåtöljer! Under de senaste åren har området möbler blivit mycket populärt.


De pryder redan olika delar av våra hem och vi älskar dem för deras nästa vintage, snygga och anpassningsbara. Men när det gäller att göra en trädgårdsmöbler pall, verkar det som fortfarande saknar idéer.

Contents

Trädgårdsmöbler pall: hur?

pall trädgårdsmöbler soffor bord terrasser

Vilka projekt som fungerar bäst? Ska vi målar våra pall möbler eller lämna dem i färg "trä"? Hur man kan inreda våra soffor och bord när de är redo? Svaret är på bilderna nedan som erbjuder originella idéer och låta dig bestämma vilka design och färg som fungerar bäst för din trädgårdsmöbler pall.

Trädgårdsmöbler pall: soffbord i vitt av Matt Troy Plain Pallar

trädgårdsmöbler pall vit trä bord

De gamla träpallar bli chic lounger i våra trädgårdar och på våra terrasser. Trenden är inte nytt och det blir mer och mer närvarande eftersom det är också i vår önskan att respektera naturen och återvinna. Därför fler och fler människor antar pallen möbler för att skapa små mysiga hörn utanför.

chic träpallar Trädgårdsmöbler och modern

vit exteriör trämöbler

Det avvisar också den visdom som trädgårdsmöbler är en lösning bara för dem med en begränsad budget. Den trädgårdsmöbler pallen är särskilt framhäva din personlighet och kreativitet.

Vilken färg för trädgårdsmöbler pall trä?

bord tradmöbelserie

Därför finns det i dag tusen och en idéer för att skapa trädgårdsmöbler pall. En bra lösning är asymmetrisk tabell palett vit färg som har förbättrats med en attraktiv grön växt (ovan, skapande Matt Troy).

Soffor pall med kuddar

pallar couch däck dekoration

De som älskar idén, upptäcka förslag för att förverkliga en pall trädgårdsmöbler i vitt eller svart i vårt galleri. Om du föredrar utemöbler med fler färger, kan du alltid välja att göra ett bord eller soffa pall i vitt eller svart.

Soffa palett för trädgårdsmöbler pall

terrass trä soffor

Då kan du lägga till dekorativa tillbehör som önskas. Denna lösning är mycket framgångsrikt, som ni kan se från bilderna nedan. En annan möjlighet är att måla din trädgårdsmöbler pall i olika färger för att ge det en boho chic look.

Hur man skapar vänskapliga hörn med soffor pall

terrass och trädgård dekoration trämöbler

Den är idealisk för trädgårdar och vi älskar sin vänliga utseende på våra terrasser! Om du vill ge ett gammaldags utseende till din trädgård eller terrass, kan du göra mycket bra med en soffa pall. Lämna den i naturliga färgpaletter och dekorera några kuddar i neutrala nyanser.

Idéer för att göra en stol eller soffa i vintage palett look

mässor trädgårdsstolar trä soffaFör dem som åtnjuter en bra tid i solen, här är ett annat förslag: du kan forma typ soffor trädgård säng, pallar, kan du dekorera med flera kuddar eller ens en madrass.

Idéer för att göra soffbord sträcker

pall trädgårdsmöbler utemöbler inredning

I ljusa eller neutrala färger kommer möblerna kan du skapa ett användarvänligt område utanför att tillbringa eftermiddagen eller kvällen med vänner.

Idéer för trädgårdsmöbler pall: skapa en vänlig plats att tillbringa tid med vänner

Deco salonger för trädgården terrasser

Och här är ett tips för små utrymmes trädgårdar och terrasser: Installera hjul på ditt bord eller soffa pall. Du kan flytta dina möbler palett när du vill!

Vad möbeltillverkning för trädgårdsmöbler pall trä

trädgårdsmöbler pall hur

Efter dessa förklaringar om möjligheterna att skapa en trädgårdsmöbler pall trä, nu se vad möbler att sörja för en framgångsrik utveckling av en sådan zon. I följande avsnitt diskuterar vi Populära Möbler DIY projekt för terrassen och trädgården.

Våra idéer att göra träsoffa för friluftsliv

terass möbler hur idéer

Låt oss börja med soffan. viktigt möbler för trädgårdsmöbler pall, är soffan ofta mitt i en avkopplande uteplats.

Stor trädgård soffa pall trä

retro möbler möbler utanför idéer

När det gäller förverkligandet av denna typ av möbler, har du väldigt många alternativ. I själva verket, pallarna tillåter tillverkningen av ett stort antal höga soffor, form och varierad design.

Idéer för trädgårdsmöbler möbelserie: vinkel soffa

Trädgårdsmöbler uteplats soffa idéer

Höjden på soffan kommer huvudsakligen att bero på hur många pallar som du vill bygga för att bära möbler sätet. Generellt är pall soffor gjorda av en, två eller tre två pallar staplade ovanpå varandra.

Detalj av trä soffor med kuddar

Trädgårdsmöbel pall sofforI det första fallet är den nedre delen av lastpallen används som möbelfötter. I övriga fall kan rotera pallen tjänar som ett skåp bas upp och ned. Denna lilla trick kan bidra till styrkan i soffan.

Stora pallar trädgårdsmöbler trä målad svart

trä pall trädgårdsmöbler design idé pall svart färg

Vi råder dig att använda denna metod om du vill skapa en lång soffa från tre eller fyra pallar sida vid sida med varandra.

Anpassa din soffa DIY deco terrass

trädgårdsmöbler pall soffa dörr växt

Denna enkla och enkel metod genomgår flera ändringar. De som är mer begåvad för DIY kan därför besluta att förfina utformningen av deras soffa DIY deco terrass. De har då möjlighet att ångra pallarna som samlats för att användas som basmaterial, då det tillsätta inslag av sitt val.

Trädgårdsmöbler palett: dekorativa idéer i svart och beige

pall möbler trädgårdsmöbler

Till exempel kan de lägga till extra stöd bakom ryggen på soffan som fungerar också som möbel fötter. Annars finns det också möjlighet att använda plankor rader horisontellt för att skapa en solid grund för säte soffan. Båda idéer illustreras i bilderna ovan.

Deco pallar idé trädgårdsmöbler

utemöbler trä däck loungerNär det gäller trädgård rummet av möbler tillbaka till sig själv, alternativen är också mycket rik. Möjligheten enklaste och mest bekväma skulle vara att be en pall vertikalt bakom sätet av soffan.

trädgård för färgpalett

Möbler uteplats dekorationMen du kan också fortsätta som ovan: packa pallar och ge mappen en egen look. För att inte nämna det faktum att du mycket väl kan fungera som en vägg eller altanräcke som en fil!

Att göra sin trädgård lounge soffa pall för att göra dig mer bekväm

utomhus lounge pallar möbelsnickeri

Vi ses trädgårdsmöbler möbler pall trä bekvämare anpassa soffan till formen på din utomhus utrymme. För att rymma fler människor, anser en hörnsoffa.

Träsoffa på hjul

soffa range-of-trä-lounge trädgård utanför

Eller underlätta flytta möbler genom att installera rullar över sina fötter. Du kommer alltså att kunna flytta soffan baserat på hur du vill organisera din terrass. Detta trick kan du också rengöra din däck lättare.

Exempel deco bänk eller timmer soffa med kuddar

Deco möbler terrass pall

Lastpallar är brutto och ganska grov material. Dekorera det med kuddar!

Trädgårdsmöbler pall: vintage look

terrass vintage dekor idéer

Placera dem på sätet av soffan för en mer elegant och mer trevlig atmosfär. Beroende på den valda modellen soffan, kan du också använda dem som bekväma mappar.

Trädgårdsmöbler pall: elegant utseende på poolen

palett soffmöblemang vit trädgård

Video tutorial för att göra en soffa trädgårdsmöbler träpall

Vill du uppnå en sådan soffa för trädgårdsmöbler pall? Ge dig själv några minuter att titta på handledningen up! Det kommer att visa dig hur man gör steg för steg för att framgångsrikt förverkligande av en sådan DIY möbler.

Göra stolar och ytterligare sittplatser för trädgårdsmöbler pall trä

Trädgårdsmöbler trä stolar

Förutom denna enkla och praktiska möbler, det finns också en hel del sittplatser alternativ och ytterligare platser att mixtra.

Möbler och inredning palett med kuddar

bords pall trä trädgårdsstolar

Vissa är enkla att göra. Det skulle vara tillräckligt för att kombinera två pallar som tjänar som ett säte och den andra skåp mapp. Andra kräver fler framsteg inom DIY färdigheter. De som vill uppnå utarbeta stolar och måste dekonstruera pallarna att använda de enskilda brädor sedan.

Trädgårdsmöbler pall: idé att skapa ett litet bord och stolar terrass

stolar utomhus dekoration lastpall

Resultatet av alla dessa ansträngningar? Fasta stolar med bekväma sittplatser och även armstöd! Imponerande, eller hur?

Deco idé trädgårdsmöbler träpall

Deco uteplats trädgård soffor pall

Så en idé om DIY möbler för pallträdgårdsmöbler nödvändigtvis prova om du har trä i stora mängder. Leta upp en modell och komma igång igen!

Trästolar och paddel

Deco stolar trä terrasser

Att trä trädgård bänkar för sin DIY exteriör dekoration

modell möbler pall lounge trädgård-a-do

Soffor och fåtöljer är ett attraktivt alternativ för hörn utomhus avkoppling. Men det finns också en annan lösning pall trädgård. Dessa är träbänkar.

Träbord och bänkar terrass

bänk-range-of-trä-yttre terrass dekoration

De träbänkar är vanligtvis en plats långt med fötterna. De är lättare att göra än stolar och stolar, speciellt eftersom du har möjlighet att vidta sådana pallar och de införliva dem i ditt projekt utan naglarna ut.

DIY rektangulära bänkar och träbord

rum för trä trädgårdsidéer

Liksom resten av Deco DIY sätena kan pall bänkar varierar i höjd. Det beror på den design som du överväga och salong utseende du vill.

Idé att pad en DIY trämöbler

stol-trä-lastpall lagrings terrass dekoration

Känn dig fri att skräddarsy paletten bänkar med färg färg, kuddar och även lagringsutrymme för din utomhus utrymme!

DIY tabell pic nic Deck

bords picknick trä DIY idé-lounge trädgård

På grund av sin form, bänkarna är bästa alternativet när det gäller byggandet av en pall trädgårdsmöbler som är en del av ett hörn uteservering.

Picknick bord med bänkar pallar

tabell-picknick-pall-trä-a-framställning

På tal om matvrå pallar Observera att detta material är också används för att göra picknick bord och bänkar som åtföljer den. Kompakt, är denna uppsättning idealisk för utvecklingen av en liten uteservering.

Billiga möbler för trädäck

bor utanför pall-table-bänk picknick

Det beror på att bankerna ofta fast i stöd av bordet, för att frigöra utrymmet runt hörnet måltiden.

Skapa avföring konvertera en hörn måltid eller lounge trädgård räckvidd utomhus

möbler lounge trädgården trä pall-idee

träpallar har en ganska skrymmande utseende. Av denna anledning, många människor tror att möbler som görs kommer att vara tung och upptar mycket utrymme på sin terrass. Men denna idé är inte alltid helt korrekt.

DIY trä stoppade barstol

Pall bar utanför pall-of-trä modern

I själva verket kan detta materialåtervinning hantverk användas för produktion av små bitar av möbler, såsom avföring.

DIY bar pallar och måla idé

bar i pall de-modell trä avföring

Besluta om storleken på dina utomhus avföring att göra själv baserat på det utrymme du har. Föreställ dem för att kunna sätta dem under andra möbler vid behov.

Seat och bord

träpall idé diy landskaps kuddar

Eller ge dem en mångsidig roll. På bilden ovan, ett exempel på en möbel utformad som ett dekorativt objekt, avföring, men också små träbord!

Den för terrass DIY version

soffa lounge trädgården trä pall-DIY

I vilket fall som helst, tänka ut sätt att göra din utemöbler för utemöbler ännu bekvämare intervall. Och skaffa dig duniga kuddar i tillräcklig mängd!

Träbord, en viktig möbler för trädgårdsmöbler dekorativa ekologiska sortiment

fåtöljer soffor trä trädgård

Tabellen träpall är en viktig del av möbler för varje levande utanför trädgården. Inrymt ofta i mitten av utrymmet, är det tillgängligt i alternativ matbordet eller soffbord att ansluta sig till bättre utformningen av din pallar möbler.

Trädgårdsmöbler i mysiga träpall

gör trämöbler terrasserade trädgårdar

I princip är ganska enkelt att göra denna enhet och inte kräver mycket ansträngning. Grundmodellen kan bestå helt enkelt en eller två pallar placerade i mitten av uteservering.

Idén om DIY möbler för trädgårdsmöbler pall

möbler pall tabeller för trädgård

möbelmodeller DIY pallar trädgårdsmöblerdekoration terrass trädgårdsmöblerAtt replikera denna modell skulle du inte ens fötter. Pall stöd fina fylla denna funktion!

Förfina utformningen av dess soffbord träpallar

bords lägsta till gör-det-själv pall-storage-deco-outside

Medan ingenting kräver att du ställa in alla pallar fungerar som soffbord, har du att göra det om du vill ha en mer solid och funktionella möbler.

Idéer för trädgårdsmöbler pall med soffbord

Möbel idé pallbord trädgårdsmöbler

Detta gör att du kan förfina formen på dina möbler och tilldela honom några extra funktioner.

Bord med hjul

bord hjul träpall växt stol diy idé

Stapla två pallar visar alltså en optimal alternativ för dem som drömmer om ett soffbord med ett litet förråd.

Utomhus trämöbler

utomhus trä stolar dekorationEftersom, som du gissade, kan utrymmet mellan plattan och bordet stödet används för att lagra olika små föremål.

exteriör trämöbler

göra soffa range låga bord trä

Idea utomhus trämöbler och DIY inredning

tabeller trädgårdsmöbler område

Dessutom soffbordet att göra dig är att slutföra som hjul eller en glasskiva. Det första alternativet underlättar dess rörelse medan den andra gör det till en ännu mer chic möbler.

DIY soffbord och glasskiva

trädgårdsmöbler pall trä bord låg-shelf glas

Naturligtvis är du fri att inspireras av dessa idéer och ge dem en egen tolkning. Och du kan även tillämpa alla de möjligheter vi har uppräknade: måla, lägga hjul och en glasskiva!

Bord med trä skåp

trädgårdsmöbler pall trä-low-white-tabellen

Kort sagt, innan man börjar på ett bord DIY projekt för trädgårdsmöbler, undersöka väl bilderna i vårt galleri. De visar flera alternativ för att producera ett sådant föremål och hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som ger din uteplats!

DIY trä utomhus trädgårdsmöbler

tabell-low-range-of-trä-rullat terrass

Den soffbord i träpallar blir ett externt element av dekoration

bords lounge trädgård trä-a-gör-det-själv

Soffbordet är en enkel möbel att inse att hon har inspirerat många tolkningar för bara ytterligare dekorationer för en levande modern trädgård.

Pretty idéer för pallträdgårdsmöbler med bord och liten trädgård säng

säng pall tabeller för trädgård

Således kan denna typ av möbler blir ett stöd för gröna växter eller ett litet förråd för kuddar och plädar.

Detaljer soffbord varierar i svart och vitt

utemöbler pall idéer

Arrangemangen av detta slag ska anpassas till stilen vald för hela uteserveringen. För en rustik inredning, välja en vanlig trämöbler. Omvänt, för en tematisk vintage look, välja en färg deco.

Ännu mer kreativa palettbord alternativ

skåp-exteriör-pall soffa-d-vinkel

Den största fördelen med idén om en egen trädgårdsmöbler är att du kan tänka dig möbler som uppfyller våra behov. Tabellerna i det här avsnittet är perfekt illustration av denna fördel.

Ursprungliga idén för utomhusbruk soffbord med pall

möbler trädgårdspallar bord

Bilden ger oss över en idé som kommer att tilltala självare som välkomnade en ny medlem i familjen. Att tillbringa mer tid utomhus med sina barn, kan de nu hänga en hängmatta under deras bord!

palett tabellen Idea med öppen spis

trädgårdsmöbler palettbord brazier-home

Fancy en utomhus eldstad på din uteplats? Gör en DIY bord med brasa och vedförråd inspirerande mallen på bilden ovan!

Trä sidobord modell till sig själv

möbler pall trä lounge trädgård-table-of-extra

Du behöver inte nödvändigtvis en trädgård helt i pallar. Men ett litet sidobord skadar aldrig!

Tabell Original- design trä palettträdgårdsbordet träpall diy idé

Video tutorial för att göra en DIY kaffe pallar bord

Idén till ett sådant skåp vädjade till dig? I det här fallet behöver du bara leta upp handledning om video för att se alla detaljer i ett sådant DIY projekt!

trä matbord och idén om DIY Deco terrass

trädgårdsmöbler pall trä dinette bord rustik

Vi pratade mycket om soffbordet men tänk på att lastpallar är också ett mycket praktiskt alternativ för att uppnå ett matbord till hörna cookouts. Återigen, har du ett val av mönster. En möjlighet är att använda benen på en gammal bord och lägga till en DIY set. En annan idé är att börja om från början och uppnå alla dina möbler själv.

Skapa en håla med möbler för att göra dig

möbel living-in-garden-pallar-a-tillverkning-det-själv

Skapa en relaxhörna i trädgården med möbelserie? Det är fullt möjligt.

DIY solstol Deck

stol lång pall trä till gör-det-själv

Eftersom ja, kan du göra någon form av möbler från detta material, även ett par fåtöljer för solbad!

pallar swing att göra dig

trädgårdsmöbler pall swing-a-gör-det-själv-idee

Och för eftermiddagar och lugna kvällar söndag, njuta av en gunga av bohemiska chic!

Bed upphängd till sig själv på utsidan

trädgårdsmöbler pall make-a-swing-säng avbrytas

Häng den med snöre runt ditt vardagsrum eller under kronan av ett träd. Barnen kommer att älska det! Och vuxna kommer att älska tanken på detta hörn där han kan läsa eller sitta med en vän att prata i timmar.

Visste du att du kan använda pallar för tillverkning av golv eller bris för att terrassen?

make-a-stol lång pall-deco terrass-trall

Din uteplats behöver en makeover och du undrar vilken typ av beläggning kompletterar desto bättre möbler i träpallar? Hitta svaret nedan!

Hållbar trä plankor och billigt för en naturlig trädäck

terrass pall-of-trä-trall-idee

Du kanske inte vet detta men billig och återvinningsmaterial 'kan också användas för tillverkning av en golvbeläggning på en uteservering. Skivorna hållbara och resistenta trä trall bli perfekt för en utomhus!

Gallergolv trädäck beläggning göra själv

beläggnings terrass-decking träpallar

På sliten look, med grå eller renoveras och förses med ett skyddande skikt, dessa styrelser erbjuder ett billigt sätt att täcka din terrass medan du njuter av en autentisk utseende till sin mark.

golv idé för pallar bitar terrasse

beläggning våningen terrass trä-a-gör-det-själv

Men det är inte allt. Varför nöja sig med en enkel trall när du kan göra en golv verkligen anmärkningsvärt pallar? Till exempel kan man använda små bitar av trä för att reproducera parkett effekt utanför. Eller leka med småsten, mellan brädorna för att be om en ännu bättre beläggning!

Klänning pool utanför trägolv farbiquer

Trädgårdsmöbel pall layouter-poolen utomhus trä

Och sedan har vi ett projekt för de mer äventyrliga tinkerers: ett skal för ovan mark pool med ... Boards Återvinning', naturligtvis! Modellen på bilden ovan säger allt. För att förverkliga ett sådant projekt, skulle du behöver massor av paletter. Det exakta antalet kommer att bero på storleken på poolen, steg från terrassen som omges och alla ytterligare element (steg, dekorationer, konsoler ...). För information, vet att en medelstor pool och offentlig kan klä upp med inte mindre än 40 pallar.

Skydda din trädgårdsmöbler pall från nyfikna ögon

trädgårdsmöbler pall trä staket-exterieur-jardiniere

Plankor av trä robusta och lätt att hitta även fungera som staket trä trädgård. Bra alternativ för ett däck som ligger nära en gata eller vetter mot trädgården av en granne!

Gör en träterrass för vyer vind

trädgårdsmöbler träpall bris-view-modell-RECUP

För att bättre definiera ett uterum eller att sätta ut ur sikte, började vi tillverka en naturlig bris view träplankor. Dess utformning är att välja enligt dina önskemål. Välja ett diskret version (såsom vind modellvy på bilden längst ner) eller lämna utrymmen mellan plankorna att skymta området bakom (som i bilden ovan).

trä trädgård staket modell för sig själv

staket-garden-trä-not-dear-deco-pallar

Dessutom har denna typ av vy och bris Stängning kombinerar vackert med trägolv. Detta bevisar återigen möjligheten för träplankor återvinning hantverk att delta i alla delar av DIY inredningen!

Dekorera utsidan av en trä sidospår eller naturlig pergola

staket trädgården pall trä-deco-diy

Staketen och vyer vindar av detta slag är också bär en rent dekorativ funktion. Om du gillar utseendet av trä, varför inte klä upp en mur runt pallar trädgårdsmöbler? För en mer zen atmosfär och äkta, överväga andra naturliga element som kan medfölja virket. Sten, växter och vattenfall är mycket bra alternativ!

Hur man gör en trä pergola terrass

range-of-trä-dekoration-uteplats-pergola-är-how-det-själv

För en trädgård eller skuggig terrass under hela året, gör en pall pergola! Förutom träbitar Återvinning', också planera fasta underlag i form av bärande balkar. Under de varmaste dagarna, anser hängande ett tält gardiner och ljus ljusa tyg. Du kommer att dra nytta av en ännu effektivare skydd!

Vad palett? Idéer för tillbehör och möbler att följa din trä trädgårdsmöbler

lounge trädgårds pall-trä soffa rundabordssamtal

Efter att ha granskat flera alternativ för att skapa en timmer för DIY deco trädgård och terrass, nu se vad ytterligare möbler och tillbehör för att försköna nå sitt yttre och att göra det ännu mer välkomnande.

Dekoration trädgård eller terrass: soffa med kuddar och pall soffbord

fåtölj trädgårdspallar soffor

Liten eller stor, fortfarande behöver uteservering några gröna tangenter. Istället för att köpa krukor och olika medier för din utomhus växter, ordna gröna hörn med pallar.

Dekorera trädgårdsmöbler att göra sig med en planter pall

möbler pall-trädgårds vertikal-extern-deco

Planterings DIY frisättning presenteras i horisontell eller vertikal variant. Den förstnämnda är lämpliga för trädgårdar och större terrass. Vissa är till och med liknar "sängar" lämpliga för att bygga en upphöjd köksträdgård.

vertikal planter och timmer pallar möbler för terrassen

Jardiniere pall trä-dekoration-balkong terrass

De vertikala trä plantageägarna, tiden är en bra lösning för små utrymmen. Vi kan lägga grunden eller hänga på en vägg, beroende på vilket område som vi skulle vilja ägna åt dem.

grön vägg koncept med trädörr växt

idee-deco terrass-is-hur-det-själv-pallar

Dessa små dekorativa tillbehör lätt att göra det lättare att skapa ett grönområde utanför alla storlekar. Vissa använder dem för att hänga där mini krukor och blomkrukor.

Planter svävande pallar vertikal trädgård

Jardiniere-in pall-dekoration-lounge trädgård utanför

Andra föredrar att skapa små sängar för sina anläggningar inom samma palett. Detta alternativ osynliga behållare ger en mer naturlig look till det yttre utrymmet.

DIY palett inredning med suckulenter

dekoration-garden-trä-object-image-RECUP

Du är ute efter en stor DIY projekt och du upptäcker att fortfarande har bitar av trä som inte används? Så kan du råd med en liten grön vägg för att göra några bitar av trä och suckulenter, suckulent eller epifyter.

Gör dig själv en grönsak träbord

make-a-garden-vertikal externa-pallar

Lätt att installera, kommer dessa tre typer av växter hjälpa dig försköna din exteriör utan större ansträngning. Och resultatet är verkligen anmärkningsvärt!

Göra en horisontell pallar planter

Jardiniere pall trä dekoration lounge trädgård

De horisontella planterings till fots är ett annat projekt idén om snabbt och enkelt DIY att uppnå. Fyll några lådor av det slag med blommor och placera dem runt ditt vardagsrum eller hörn Outdoor dining!

Vissa projekt av hantverk och skapelser trä inredning

deco-vägg-trä terrass-diy-table-pallar

Att göra en trädgårdsmöbler pall är bra men göra sina egna prydnadsföremål är ännu bättre! Vägg diagram, speglar, ljusstakar, små föremål som ska installeras på soffbordet ... Här är några exempel på tillbehör som alla kan göra själv till en ekologisk och kreativ inredning.

DIY trä väggdekorationer för utomhus

table-deco-vägg terrass pallar trä-theme-marin

Gör ett diagram pallar väggdekoration är mycket enklare än det ser ut. För ett sådant projekt, planerar tre eller fyra träskivor bör sättas ihop. Limmet är en möjlighet för detta steg. Men vi föredrar starkare alternativ, som två små bitar av trä för att få bakom korten och använda som stöd som vi kommer spikbrädor. När stödet gjorde det upp till dig att dekorera ditt bord som du vill. Använd färg för att ändra färgen på plattorna, lägg till intressanta post eller klistra in rep element, till exempel.

spegel ram att göra själv i bitar av pallar

att-how-to-pall av trä-frame spegel deco trädgård

Föreställ dig en ursprunglig väggdekoration med speglar på utsidan! Den blanka ytan på speglarna kommer att förbättra ljusstyrkan på din uteplats. För ett sådant objekt av väggdekoration i ditt hem, skulle det räcka att hitta en gammal spegel och ändra dess inställning. Ersätt det med ett par bitar av trä som innehas av metalliska element limmade till stöd de delar med spegeln själv.

DIY Outdoor Decor trä med tavlan färg

möbler pall trä-table-black-slate-deco-outside

Om du vill lägga till ett nytt tillbehör till din utomhus utrymme, men du inte har tid att skapa en målning eller en spegel ram, komma igång på ett mycket enklare alternativ. Den består i att paletten oförändrad och tillämpa ett lager färg på sina skiffer styrelser. När färgen torkar, du är fri att skriva olika meddelanden på provisoriska tavlan!

Små organiska tillbehör för DIY deco trädgård eller terrass

diy-shelf-vägg pall-of-trä-ljus

Vem älskar inte ljus? Token mångsidig ljuskälla och en trevlig atmosfär, ljus är en obligatorisk del av sommar deco. Därför föreslår vi att bygga en liten vägghylla för att lagra dina ljus. Installera det nära avkopplande område att titta på kvällen.

Bird hus gör trä
trädgårdsmöbler pall hus-a-fågel-a-gör-det-själv

Gör ett hus eller fågelbordet är ett vackert sätt att bjuda in naturen i dess exteriör. Detta är en ganska enkel projekt för att göra lastpallar eller annan typ av träplankor. För mer modeller av denna typ av konstruktion, kontakta vår speciella rapport om detta!

pall hylla idé för hörn Outdoor dining

diy-deco terrass-idee-shelf pall-to-wood

Vårt återvinnings hantverk och naturliga material skulle också bidra till att uppnå en DIY träbricka. I en liknande form till inredningen av målningar sett ovan, lånar den också tillverkningsstegen. Starta horisontellt i montering tre eller fyra skivor som skall fästas ihop med bitar av trä placeras vertikalt. När du är klar med utvecklingen av media, fortsätt till steg kul: skal dekoration!

Skapa praxis pallar för sina utemöbler

möbler terrass balkong-a-pall tillverkning

För en terrass, balkong eller en välorganiserad trädgård, överväga att göra skåp praxis. Om du har en liten utanför, skulle den bästa lösningen vara att införliva denna typ av möbler av lutad mot en vägg. Var smart och använda väggen i fråga som baksidan av skåpet. Det är ett sätt att spara utrymme, för att avsluta projektet snabbare och spara material!

Lagring utanför billig: pallboxar

diy-deco-utanför terrass-storage-lådpall

Alternativt, för stora balkonger och terrasser, kan man lätt föreställa sig en känga. Använd så mångsidig lagringsutrymme (för kast och kuddar, leksaker, trädgårdsredskap, objekt ...), kommer detta lilla möbel monteras enkelt i ett hörn av din utomhus vardagsrum.

cykelförvaring för trä trädgård att göra själv

Lagring-velo-utanför-pall trä-idee

Också tänka på andra geniala uppfinningar som gör att du kan ge din uteplats en snyggare utseende. Till exempel är en utomhuscykelförvaring ett bra sätt att hålla sin cykel från regn och har en mer ordnad uteplats.

Hur man gör en utomhus trä dusch

dusch-utomhus-pall trä idé-office automation terrass

Förutom dessa möbler som uppfyller behoven ganska praktiskt, det finns också geniala uppfinningar som syftar till att göra oss lyckliga. Detta är fallet med utomhus duschar som kyler oss under sommaren och bidrar till vårt välbefinnande. Idag kan vem som helst med en trädgård gynnas av en sådan dusch. Vi kommer att behöva tre eller fyra pallar (för golv och vägg), tillgång till rördelar och klassiska element.

Göra möbler för en sommar kök på terrassen

kök-and-varit-a-gör-det-själv-möbler-trä

Om du har lite mer utrymme på utsidan, varför inte ordna en sommar kök där? Detta är en bra idé för dem som tycker underhållande vänner och för älskare av gastronomi.

Möbler för utomhus kök och uteplats lagrings idé

att-how-to-pall-of-trä-storage terrass-idee

Naturligtvis kan du köpa möbler för detta hörn av din uteplats. Men om du fortfarande pallar varför inte göra möbler för detta område av ditt utanför?

Pall Garden Bar

bar utomhus trä-make-a-exempel

Förverkliga en bar med flera pallar orienterade vertikalt och en planka. Eller, om du behöver en större struktur, bygga ett område med en grill och en trä skrivbord klädd!

utanför bar idé lastpallar av trä

pallar kök-bar-terrass-making

För små utomhus kök, anser en buffé alternativ med öppen och stängd förvaring.

Buffet vintage möbler göra själv

Buffet-vintage-dekoration-kök av sommaren trä-RECUP

Och gärna lägga till ytterligare dekorationer och media backas upp av en vägg av din terrass. Dekorera dem med krukor och lyktor för öppna tider roligare!

Liten trä förvarings uteplats och trädgård

lounge lagrings trädgård utanför-deco-pall

Om du behöver mer utrymme, planera vägghyllor. Store är dina kryddor och kryddor och andra kök tillbehör som du anser nödvändiga.

Väggförvaring för sig själv pallar

BBQ-kök utomhus dekoration-är-how-det-själv

För att fira ankomsten av sommaren, föreställa sig en ursprunglig kylskåp för dina uppfriskande drycker. För detta, skaffa dig en kylväska och klä trä!

kyl utanför kapslings trä

deco-utanför-of-pall trä-möbler-bar kylskåp

Slutligen, fyll den yttre inredning med en lekplats utomhus barn. Bläddra bilder av den undre sektionen och lokalisera idéer olika möbler och spela strukturer till dig själv!

Våra idéer för att göra möbler för utomhus pallar lekplats

make-a-område-to-play-uteserveringen-pallar

Moderna lekplatser är utformade för att möta formen och storleken av utomhus utrymme de följer. Om du har en liten terrass, kan du definiera en del att ägna en lekhörna för barn. För att göra det mer roligt och kreativt område, åtfölja möbler och hemgjorda dekorationer. träpallar används för förverkligandet av den klassiska skugga golv. Vad gäller de som vill ha lite mer färg, de fortfarande har förmågan att täcka färgen. Dessutom brädor kommer också att vara användbara för att tillverka en mini soffa för ditt barn.

utomhus lekplats med pall möbler

area-of-spel till barn-deco-möbler-is-hur-det-själv

Installera en kreativ zon i ditt barns lekplats! För detta fortfarande går en gång DIY inredning. Spela ett bord och stolar eller trä lådor. Din dotter eller son kommer att använda den här delen av yttre rymden för sina egna hantverk, måla eller läsa.

lekplats Deco barn att göra själv

makeover-möbel måla pall idé

Känn dig fri att dekorera detta roliga hörn med lite färg. Tänk på de färger som behagar din lilla och försöka introducera dem i bakgrunden. Och här är ännu en kul idé: inspireras av favorit aktivitet din lilla att dekorera bord och stolar. Det kan vara en sport, en animerad serie, en bok, ett videospel ...

Naturlig spela strukturer och skyddas för hörnet av spel bredvid din trädgårdsmöbler pall

house-pall trä-barn-är-how-det-själv

Vem har sagt utanför lekplats i trädgården, sade också en trä etage är gungor, rutschkana ... Om du är som oss, skulle definitivt ge ditt barn sätter stunder i en naturlig och trygg atmosfär. För detta inget bättre än att göra sina egna strukturer trä spel. På bilden nedan ett exempel på en sandlåda som uppfyller dessa krav. Upp, det skyddade djur när barn inte leker. Och dessutom har han två bänkar, vilket gör att små att sitta bekvämt runt!

sandlåda skyddas till lastpallar

Layouter-området-of-spel-barn terrass-möbler-a-tillverkning
Och glöm inte att lekplatser behöver också ytterligare konstruktioner spel. De varierar säsongs och i enlighet med idéer de unga. Istället för att spendera pengar för denna typ av objekt som inte används mycket lång, make-trä. saft står, mini sommar kök, docka hus, löparbanor ... så många strukturer som kan göra själv och som passar perfekt med trädgårdsmöbler pall!

Stand Lemonade barn

mat-för-barn-är-hur-det-själv-idéer


Like this post? Please share to your friends: