utomhusgolv för Terrace 43 vackra idéer – anews24.info

utomhusgolv för Terrace 43 vackra idéer

Beläggnings våningen terrass utanför huset arkitekt

Vad marken utanför beläggning väljer att ordna terrassen? Det är frågan vi kommer att ta upp i detalj i denna stora posten. Utforska vår samling av 43 vackra bilder av modern exteriör och läsa våra tips om olika golvytor och hur man kan associera dem med varandra!


utomhusgolv för trä däck: modern och trevlig

utomhus terrass decking beläggnings trägolv

Trä är ett av de hetaste golv nu. Uppskattad för sin naturliga och varm luft, vilka typer av trä som finns på marknaden idag och är avsedda för utanför golv inkluderar ask, akacia, ek, tall och andra arter mer exotisk, liksom ipe och brasiliansk teak.

Golvbeläggning uteservering och trädäck

golv utomhus trä uteplats möbler

Täckt med trägolv, en golv acqueirt terrassen sa "trädäck" (term härstammar från det engelska ordet däck "båt brygga") som är mycket tilltalande för ögat. Utrustad med en halkfri yta, är denna typ av däck beläggning nu även lämplig för exteriörer som utsätts för extrem kyla under en del av året. På vintern kan vi passera det utan rädsla för fall!

exteriör trägolv: vad är dess motståndskraft?

golv utomhuspool radhus

Den trädäck golv nödvändigtvis omfattas av särskilda behandlingar som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot fukt, värme och kyla. Det är också viktigt att veta att vissa typer av trä är naturligtvis mer motståndskraftiga än andra.

utomhusgolv trädäck: en mängd olika material som finns

beläggning trägolv uteservering uteplats

Detta gäller för både luftklimat öppen för insekter som repelleras av de organiska ämnen som finns i vissa typer av trä som IPE från Brasilien, till exempel. Dessa typer av trä är dyrare men håller längre tack vare deras naturliga skydd. Bra att veta: dessa skyddande ämnen kvar i samma timmer när avverkat och trimmas.

utomhusgolv i träkomposit däck, vad är det?

marken sten exteriör trädäck Foto

Träkompositprodukt är ett alternativ till beläggning av alternativ med 100% naturligt trä. I motsats därtill, innehåller träkomposit ca 50% av trä återvinning (avfall estate industri osv), varvid den andra hälften av dess sammansättning bildad av ett syntetiskt material, polyeten.

utomhusgolv sammansatt trä: vilka är fördelarna?

våningen terrass utanför modernt hus beläggning

beläggnings Foto Trä associerad med en fasad av samma material

terrasser trä PRYDNAD beläggning yttre mark

Skapande av mänsklig geni, har denna typ av trä anpassats speciellt för användning utomhus. Sålunda, är den resistent mot vatten och till de olika risker luckorna på grund av väderförhållanden. Det är genom dessa egenskaper att det kan hålla sitt ursprungliga utseende längre.

Golvplattor och yttre golv terrrasse: estetisk tillgång

Beläggningar Golv pool uteplats trädgård idéer

Modern teknik ger också möjlighet att ge externa golv trä som är i form av parkett. De stora plattor följd föra en symmetrisk terrass och perfekt organiserat.

Sol uteservering för beläggning av små format kakel

beläggning yttre våningen poolen terrass trädgård

Tile är en annan mycket populärt alternativ för uteplats golv. Återigen har tillverkare anpassat till efterfrågan på modernare och säkrare produkter och erbjuder flera år sedan kakel för utomhusbruk som har en halkfri yta.

Modern kakel är ett urval av praktiskt material som kan installera sig själv

kaklade golv utanför däcksbeläggningar

Denna beläggning bör självare som skulle göra allt arbete själva. Det är också den idealiska lösningen för att täcka ytor som inte har ett mycket attraktivt utseende, och därför kommer det att bli en allierad i den populära makeover av något utrymme utanför hemmet.

Golv uteplats med kakel täcker

beläggningsgolv terrasser utanför trädgårdar

En annan fördel med den nya kakel kollektioner är deras installationen enklare: ja, var tillverkarna inspirerad av den teknik som används för att göra andra typer av golv som trägolv, att uppfinna musiksystem. Så om uteplats kakel blir mycket enklare och snabbare.

Idén om utomhusgolv relook terrassen lätt

exteriör beläggning golv modern terrass

Detta är en fördel som värderas högt av självare som vill komma i makeover av deras däck själva liksom alla andra som vill att jordförbättrings verk av terrassen slutar snart!

Exteriör klinkergolv terrass: ett rikt utbud av originalprodukter

klinkergolv uteservering layouter

Sol exteriör av modern design terrass kakel

beläggnings marken utanför små trädgårdar plattor

De yttre väggplattor som erbjuds av de stora märkena finns nu med träfibrerna effekt och många andra ytor och material. Detta är ett alternativ som skulle intressera dem som inte är villig att satsa på ett trädäck men gillar utseendet på denna yta.

utomhusgolv asfalt uteplats, en trend för tillfället

Modern beläggning stengolv uteservering

Den yttre golv betong uteplatsen är en annan trend för tillfället. Detta material blir populär för att dekorera olika rum inne modern hem och är ett resultat av denna popularitet som idag erövrade våra terrasser.

Sol exteriör och asfalt uteplats modern stil

terrass grus sten yttre beläggning

Betongytan ger ut en mycket trendig look och det är en stor material för människor som vill att tydligt avgränsa området deras terrass annan plats i trädgården. Även om det är lämpligt för små hantverk, är konkret är inte lätt att hantera när det gäller fasader stor som torkar mycket snabbt. Vi råder dig att använda tjänsterna i en professionell som kan göra arbetet med att lägga snabbt.

Liten terrass och utomhus Idea golv modern stil

carrealage marken utanför terrass idé

Välj betong för golv av terrassen betyder inte att vi så småningom kommer att ha en banal och monokromatiskt exteriör. Betong erbjuder många dekorativa möjligheter modern stil. Den kan användas för att skapa stora fördelade plattor och prydd med stenar eller vegetation, till exempel.

Samtida däck beläggning med natursten: en tidlös lösning

lyx radhus golvbeläggning

Liten terrass med utomhus dekoration stengolv Small

stengolv uteservering Garden layouter

Natursten är ett klassiskt lösning som aldrig har upphört att vara på modet. Det används för tillverkning av traditionella bana finns i liten eller stor.

Stenen är en självklara valet för däck med pooler

trädgård marken uteservering deco pool

Sol terrass med modern pool

modern idé golvbeläggning uteservering

De stenar finns i olika färger, vilket innebär att de kan lätt komma överens med dekorationer av trädgårdar och olika nyanser av fasader. Dessutom stenen smälter perfekt med trä och metall som är bland de mest använda material för tillverkning av moderna utemöbler. Följaktligen kommer valet av möbler för utomhus trädgårdsmöbler vara ännu enklare!

Sol lyx terrassen utanför med ljusa stenplattor

Foto stengolv terrass pool beläggning

Däcket beläggning i ljusfärgad sten bidrar till utomhusbelysning på natten

yttre beläggning marken pool terrass

olika stora stenar är med träet, de mest lämpliga material för beläggning av en terrass vid sidan av en pool. Precis som trä, stenytor behandlas på olika sätt av tillverkarna som vill minska halkrisken på grund av kontakt med vatten.

Lyx terrass täcker traditionellt inspirerade

utomhus uteplats trädgård golvbeläggning vrak

Terrass med utomhus golv gatstenar: vilka är fördelarna?

terrass trädgård utanför asfalterad golvbeläggning

Tegel och asfaltläggare är en annan beläggningslösning av konventionell marken utanför. Med sina varma nyanser, de tillför värme till yttre rymden och de anpassar sig mycket bra till externa stilar.

lyxvilla terrass foto med naturlig beläggning trottoarer och gräsmatta

beläggning av gatsten exteriör våningen terrass

En av de största fördelarna med denna typ av beläggning är det faktum att korrekt avpassat kan pågå i tiotals eller hundratals år utan behov av någon speciell skötsel. En idealisk lösning för dem som uppskattar hållbarhet!

Liten gård med utomhusgolv asfaltläggare

marken sten terrass utanför beläggning

Medelhavsinspirerade innergård med utomhusgolv i en ljus färg asfaltläggare

golv yttre beläggning lagd terrass gården

Ekonomiska, denna terrass golv skapar också en mycket autentisk atmosfär i trädgården. Dess huvudsakliga nackdelen är att det är den yttre beläggningen förmodligen glid bland de typer av ytor som undersökts.

Utomhusgolv inspirerad av Zen tradition: småsten och grus

småsten beläggning utomhus terrass

Terrass täckt med grus och betongplattor: en modern och elegant val

våningen modern utomhus terrass idé

Grus är en annan modern och bekvämt val för däcksbeläggning och små trädgårdar. Quoiqu'employé i Europa i århundraden, detta material är nu i huvudsak i samband med torra trädgårdar, japanska dekoration och Zen atmosfär. Därför är det yttre som är täckta anses särskilt avkopplande utrymmen. Så en idé material för dem som vill skapa en terrass som inbjuder meditation och avslappning.

Zen och trendiga yttre beläggning modenre

golv terrass småsten beläggning

Grus passar bra med olika ytor och denna kombination ger liten utanför ett mycket modernt utseende som kan mjukna genom att införa vissa trä dekorationer eller av en eller två fabriker.

utomhus däck beläggning glas, original och imponerande alternativ

beläggning konstruktion golv terrassen glas

Glaset är förvisso inte det första materialet som kommer att tänka på när det gäller att utveckla en uteservering och välj en golv. Dock är detta material inte en produkt som måste slå omedelbart sin inköpslista. I själva verket, tack vare modern teknik, glasytorna är nu tillräckligt stark för att fungera som täcker en uteservering del.

Hur kan utomhusgolv för en attraktiv uteplats?

trägolv utanför stenlagd terrass

Harmonisera träfärger och belagda med naturligt gräs på terrassen

våningen utomhus terrass på gården idé

Kombinera flera golvmaterial är en annan trend för tillfället. Plattorna och glas asfaltläggare och trä, grus och betong ... Så många spännande möjligheter att utforska för att ge terrassen golvet personlig luft. Att inte tala om möjligheterna till en harmonisering med gröna växter eller med en prydligt klippta gräsmattan!

Använda terrassen golv till zon

terrass uteplats idé yttre golvbeläggning

Hur man använder det ursprungliga sättet ytbeläggningar

golvbeläggning utanför uteplats konstruktion

Att spela med olika beläggningar är också ett sätt att ge mer volym till den externa utrymme eller rita visuella gränserna mellan olika områden i en trädgård. För att erhålla en sådan effekt, använda ytorna av samma material i färger ljusare och mörkare eller vi kommer att fokusera på olika material.

Hur att harmonisera golvytor med naturliga element i trädgården?

idé beläggnings jord utanför pooler

Terrass med golv och modern mini trädgård med gröna växter

utomhus golvbeläggningar modern design idéer

I stället för att kombinera olika typer av material, kan du bara ha kul harmonisera en typ av beläggning med få naturliga element som vatten och mark, till exempel. Sådan dekoration är en modern tolkning av Feng shui layout regler som kräver närvaron i trädgården av alla de delar av naturen (jord, vatten, eld, luft och metall) . För att uppnå en snygg utsida av detta slag, skulle det vara tillräckligt för att införa några mini trädgårdar med vegetation och en liten pool av vatten på terrassen.

lyxhus bild med terrass golv tydliga stenplattor

marken sten terrass utanför uteplats

original utomhusgolv: terrass med kakel och glasdesign område av Steve Domoney Arkitekter *

golv exteriör design radhus beläggning

* Originalfoto terrass med glas och kakel beläggning Steve Domoney Architects


Like this post? Please share to your friends: