Den trähus för barn: ursprungliga inredningen idéer – anews24.info

Den trähus för barn: ursprungliga inredningen idéer

hytt för barn idé

För dina barn verkligen roar sig med sin stuga för barn, det måste vara dekorerad enligt deras önskemål och smak. Så den mest logiska tillvägagångssättet som verkar för att låta barnen delta i byggandet och utsmyckningen av deras stuga projekt.


Idag kommer vi att fokusera på de delar som kommer att göra hytt för barn en magisk plats där dina barn tillbringar en hel del tid att spela och ha roligt.

barns trähus i trädgården

hytt för barnsvängningar

Bilden är en bra idé att dekor för kabinen eftersom barnen älskar det och det gör också små, olycka, få ut mycket snabbare än kabinen. Gungan är en annan idé att dina barn kommer att älska och det bör vara ganska lätt för dig att hitta en plats under kabinen för att installera en gunga. Överväga att installera flera svängningar om du har fler än ett barn.

hytt för barn med spiral gångväg

hytt för idee barn

Och vem älskar inte hängmattor? Det lockar inte bara vuxna utan även barn. Genom att installera en hängmatta i stugan för ditt barn, kommer ni att erbjuda honom en plats att spela, ha kul, slappna av och även ta en tupplur på eftermiddagen. Porten är en annan faktor som kommer att tilltala dina barn. Och speciellt om du har byggt ett slott formad hydda eller om du har två stugor som du vill ansluta.

Trähus på träd i trädgården

stuga till bridge barn

Om du har gjort i kabinen på ett enda träd, så är det nästan omöjligt att dekorera stuga med en veranda. Men om det finns en hydda gjord av flera träd, sedan göra en veranda eller balkong är något som de små kommer att älska. Om ett barn du hade också en stuga, då måste du minns mycket väl ha en stuga med en dörr var verkligen magisk.

hytt för barn med Deco veranda

cabin veranda barn

Fortsätter med periskop eller teleskopet. Eftersom att vara i sin hytt, det är verkligen intressant att se världen genom ett periskop eller ett teleskop. Dina barn kan ha roligt att titta på stjärnorna på natten eller bara spela pirater eller upptäcktsresande. Och på tal om pirater, varför inte dekorera kabinen dina barn med ett piratskepp hjul? De kommer att vara glad, särskilt om du har pojkar med en stor fantasi.

Dekorativa trähus med träbro

hytt för barn bridge

Många fåglar lever i träd, så om du försöker att bygga en timmerstuga på ett träd i din trädgård, kom ihåg att du kan gå för att förstöra deras bon. Därför gör en fågelholk intill stugan dina barn är en bra idé. Små också älskar att titta noga hur fåglarna lever. Här finns fler idéer om inredningen i kabinen barn i bilder:

Original trähus Idéer

kabin idéer för barn

blå trähus barnhytt för barn idé

Rustik stuga för barnträhus idé barn

trä barn lekstuga fartyg formcabin barn idéTrähus för barn modern, Kyoto maxihytt för barn

barn trähus dekoration med postbox

hytt för brevlåda barn

Deco hytt med balkong

trähus slott barn

Små trähus i trädgården för barn

trähus deco barn

stuga inredd i grönt och blått

Exteriör trä deco barn hut

Exteriör trä deco barn hut

barn dekoration trä hut

trähus barn modern design

trähus barn original design

trähus idé barn

trähus idé deco barn

träinredning cabin barn

litet barn trähus

trä kälke hut barn

trähus barn slide swing

hytt för Bell barn

hytt för barn deco idé

hytt fågelholk för barn

stuga-trä-for-barn-teleskop

hytt för dörr barn

hytt för ljudröret barn


Like this post? Please share to your friends: