trä terrass avbrytas: info, tips och idéer

Terrace svävande trä solstol idé

Den soliga terrassen är en utomhus byggnad som tillhör ett hus eller en lägenhet. Vad är skillnaden mellan klassisk terrass och terrass avbrytas?


Skillnaden är i höjden! Konventionella terrasser är ofta en förlängning ligger på bottenvåningen. Den suspenderade terrass är installerad i höjd. Det är ofta ses i byggandet av moderna hus vid havet eller i skogen. Ibland är det ett val, ibland för vissa är det den enda lösningen för att njuta av en terrass.

Idag kommer vi att fokusera på trä terrassen upphängd, estetik, dess fördelar och de ger dig några användbara tips för installation och underhåll. Vi valde 40 idéer trä terrass avbrytas, fristående däck och terrass på taket och modern design. Vad däck modell för att välja för ditt hem beror på terrängen, dina önskningar och budgeten.

trä suspenderad våningen terrass beläggnings utformning

För att konvertera en traditionell trädgårdsterrass, behöver vi en platt utrymme. Om vi ​​inte gör det, då väljer vi en upphängd däck!

Faktum är terrassen utvecklingsmodell har flera fördelar i sig själv. Vanligtvis denna typ av konstruktion stöds av styltor eller pelare. Det suspenderade terrassen kan också njuta av en täckt extra utrymme, en placerad under terrassen avbrytas. Det finns också fristående modeller. Den stora skillnaden mellan det upphängda däcket och stående terrass är att man är fäst vid framsidan av huset, medan den andra är oberoende.

Terrace upphängd trädesign idé

Det suspenderade terrassen är utformad i höjd och alltid med ett räcke av säkerhetsskäl.

Oavsett terrassen modell du väljer, är installationen av en pergola rekommenderas att skydda den från väder och vind. Denna typ av terrass uppfanns för att passa den ovanliga terrängen och de i backen. Detta är också fallet med fristående terrasser. Konfigurationen av viss mark, sluttande eller ojämn, endast tillåta installation av en fristående eller suspenderad terrass. Båda modellerna terrass är också ofta kallas terrass på styltor eller på stolpar.

trä terrass suspenderad golvbeläggningskonstruktions stolar

De moderna hus byggda i bergsområden, nästan alltid har en terrass upphängd eftersom terrängen inte tillåter installation av en klassisk terrass. Dessutom är den här modellen utmärkt terrass att njuta av fantastisk utsikt som väntar oss i höjd. En av de andra stora fördelarna med den upphängda däck är att du också kan njuta av utrymmet nedan. På detta sätt finns det tre uteplatser: terrassen, området nedanför och trädgården! Ofta detta utrymme används som parkering.

exteriör design trä terrass avbrytas

Den suspenderade terrass, ofta sagt förhöjda terrass, är ett bra alternativ att låta dekorera sitt livsrum.

Fått en plats för avkoppling i höjd och sparar utrymme i trädgården. Om ytan på dina däck överstiger tjugo kvadratmeter och dess höjd är mer än två fötter, måste du få ett bygglov innan arbetet påbörjas. För detta samråd med en professionell rekommenderas starkt. Det kommer inte bara hjälpa dig exakt planera byggandet av din terrass tillfälligt, men det kommer att hjälpa dig i de administrativa uppgifter.

Terrace svävande trä golvbeläggning design idé

Terrassen modell stöds av en ram fäst vinkelrätt. Den senare är ansluten till framsidan av byggnaden och är baserad på åtminstone två stödpelare förankrade till marken. Dessa balkar måste vara säkert fastsatt garantera säkerheten för sina användare. Vi får inte blanda ihop förhöjda däck och stående terrass. I fallet med den upphängda terrassen har en konstruktion som är fäst vid fasaden. Den fristående uteplats är oberoende och inte kopplade till fasaden. Yrkesverksamma rekommenderar att utforma sin terrass suspenderad eller fristående med en svag sluttning att dränera flödet av regnvatten.

terrass hängande trä-casa-till-WMR-Arquitectos

Den suspenderade terrassen med utsikt över den övre delen av den fantastiska naturen.

Har en upphängd däck höjd drar fördel av horisonten i havet, skönheten i bergen eller bara gröna fält. Och ja, det är en dröm ...

Terrace svävande trä upphängd design house

Den suspenderade terrassen tillåter byggandet av en matsal eller en extra trädgård.

Genom att installera en eldstäder, kan du även njuta av vintern i denna vackra utomhus konstruktion. Och om du har till ditt förfogande en större budget, varför inte ens en swimmingpool?

terrass hängande trä hängande stol utformning

En annan fördel är att du inte behöver oroa dig för golv och påverkan av väderförhållanden. Detta är inte fallet med konventionella terrasser, golvbeläggningen påverkas av markfuktighet. Den suspenderade terrassen är bättre skyddade och kan lätt råd med en trä beläggning utan rädsla för att förstöra snabbt genom markfuktighet.

svävande trä terrass utanför modern soffbord konstruktion

En av de enda nackdelarna med denna typ av terrassen är dess pris. Det är fortfarande en ganska dyr arkitektonisk lösning. Budgeten beror naturligtvis på storleken och material som du väljer att bygga din upphängd terrass.

modern design trä terrass avbrytasCortes House av WMR Arquitectos

Installera en upphängd terrass begäran ingripande av en professionell.

Kontakta en snickare eller en arkitekt till en specifik plan för att bygga din framtid trä terrass avbrytas. Eftersom detta är en byggnad i höjd och placeras mot framsidan av huset, måste dess arkitektoniska planen till fullo kunna förverkligas. Även om du är erfaren hantlangare och du vill bygga det själv, är det starkt tillrådligt att rådfråga en professionell. Till att börja med kan du börja forska priser och kostnader för dess genomförande.

terrass svävande trä samtida arkitektur hus

Detta hus, som ligger i Costa Rica, har inte bara en solig terrass täckt med trä, men också en bar och en matsal modern mat. Det är den perfekta platsen för morgonkaffe eller kväll cocktails medan du njuter av den friska luften i skogen och dess invånare - träden.

suspenderades trädäck utformning bardTerrace svävande trä bar med Costa Rica

Det är möjligt att bygga en hängande terrass räcke nästan osynlig. Detta är fallet med denna stora trä terrass upphängd del av ett hus som ligger längs havet och designad av WMR Arquitectos.Terrass suspenderad trä yttre beläggning idéStor trä terrass avbrytas, design och foto: WMR Arquitectos

Marken där huset byggdes är ojämnheter. Att välja att installera en stor solig terrass är så mycket logiskt.

till egen WMR-Arquitectos terrass upphängda-ideeStort trädäck upphängd Till Arquitectos House by WMR

WMR Arquitectos är en designstudio baserad och arbetar i Latinamerika. I vårt urval av bilder, kan du upptäcka sina konstruktioner av hus och terrasser (suspenderade, fristående och takterrass) vackra. Alla moderna hus byggdes i osannolika ställen med ovanlig terräng. Ibland inte bara terrassen är upphängd, men hela huset!

To-house-WMR-Arquitectos terrass suspenderadeTill Arquitectos House av WMR

Detta trä terrass upphängd del av huset Swift. Den har en transparent glas räcke. Denna typ av räcke ger den nödvändiga säkerheten samtidigt som njuta av utsikten utan att förlora utrymme visuellt.terrass-swift-house-WMR-ArquitectosTerrass upphängd med räcke, Swift House by WMR Arquitectos

Och här, arkitekter studio WMR visade det: ingenting är omöjligt i modern arkitektur!

Varje land kan rymma ett modernt hem, även de mest ovanliga terrängen. Detta trähus designades i en stenig område. Den stöds av fasta metallstänger. Extra!

Samtida egen terrass upphängda-Mackay-Lyon-Sweetapple-arkitekterupphängd Hus designad av Mackay-Lyons Sweetapple Architects

Terrassen på detta moderna hus har något mycket original. Räcket / röd pergola drar ögat omedelbart med sin röda färg. Huset är utformad på två nivåer och terrass upphängd också.

terrass hängande trä-hytt-Hermanos-WMR-Arquitectos

Hela konstruktionen av denna byggnad är gjord av trä - fasaden, beläggningen på terrassen och pergolan / röda räcken. Utsikten är naturligtvis fantastisk utsikt över enorma blå havet massa ...hermanos-kabin-WMR-Arquitectos-chiliHermanos Cabin, design och källa: WMR Arquitectos

Ibland hängande terrasser är utformade för att dela huset och en del av trädgården.

Detta trä upphängd terrassen är idealisk för att njuta av våren och sommaren. Det svävande konstruktion modell passar mycket bra i ett fält lutning. Under hösten och vintern, måste täckas eller skyddas av en pergola för att undvika skador på träet. terrass-suspenderades-trä-casa-diaz-Panora-WMR-ArquitectosCasa Diaz Arquitectos Panora av WMR

svävande trä modern exteriör design terrass

Detta trä hängande terrass designades på flera nivåer. På den första nivån, ser vi en pool och det andra, ett område som skyddas av ett skyddsräcke. Trä är det dominerande materialet i utformningen av denna moderna hem.

terrass svävande trä-design-house-modern

Vi ser inte många terrasser svävande stad. I de flesta fall är det självbärande modeller. Detta är fallet med denna stora terrass täckt med trä:

terrass trä-design-idé

Detta relaxavdelning och meditation har en träterrass upphängd utan vackra räcken. Det är verkligen en förlängning av vardagsrummet som är stängd genom skjutbara glasdörrar.

terrass-trä-svävande-WMR-matayoga-design-platsHus Matayoga av WMR Arquitectos

Detta stora hus har två hängande terrasser utformade på två olika nivåer. terrass-design-space-SWIFT-ArquitectosSamtida hus med trä terrass upphängd, design och källa: Swift Arquitectos

Om du har en större budget för svävande konstruktion av din terrass, är det möjligt att installera en pool.

terrass trä lugg design suspedueTrall upphängd med pool som thrills SAOTA konstruktion

Denna soliga terrassen står. Vanligtvis terrass modell är liten. Den stora terrassen suspenderade modeller kräver fortfarande installation av pålar eller pelare.

terrass trä-house-modern

Varför välja trä att belägga sin terrass avbrytas? Trä är det mest naturliga material och den mest uppskattade av alla samtida designers. Som vi redan har nämnt, är de hus som drar nytta av denna terrass modell oftast byggda i naturliga miljöer. För yttre konstruktionen är i harmoni med den omgivande miljön, det finns inget bättre än att välja trä för take.terrass trä-design-trä-beläggning

Det är uppenbart: det land där Till hus byggdes på en sluttning. Av denna anledning, arkitekterna bakom Studio WMR beslutat att utforma det på ett betongfundament som har möjliggjort byggandet av denna eleganta livsrum. Hon är klädd helt i trä.

Huset modern terrass upphängdasergio-tillcortes feljormac terrass hängande träTill Arquitectos House av WMR

Terrassen på detta moderna livsrum är självbärande.house-modern design-modern idé-spaceTill hus i Chile designad av WMR Arquitectos house-konstruktion terrass svävande-beläggning källare

Takterrassen är också ett vanligt val för bostäder som inte har råd att installera en vanlig kortlek. Den investerar utrymme för att optimera den och göra den större.house-konstruktion terrass avbrytas

Terrassen stud är en annan modell av suspenderat terrass som uppfanns för att passa den ovanliga terrängen. Det är sällan med ett skyddsräcke och gjort mer ofta en del av vardagsrummet. Vi älskar hur detta träd har integrerats i konstruktionen av denna moderna trä terrass plot:

house-konstruktion terrass-trä upphängda

Som vi har nämnt ibland ser vi terrasserna suspenderade även i staden. Modellen av terrassen bilden nedan är självbärande. Det finns även en pool med vatten!

Vad möbler för uteplatsen? På senare tid har många människor föredrar att installera rottingmöbler för sin styrka och hållbarhet. Allt beror på vädret i ditt område och om du också vill njuta av din utomhus under hösten och vintern. Vårt råd är att välja funktionella utemöbler och minimalistisk stil för att enkelt integrera stilen på dina däck.idé terrass hängande trä-konstruktion

Vi älskar hur trä beläggning däck kombinerades med den polerade betonggolv i sovrummet. Detta äktenskap av material är en av trenden nuförtiden.idé terrass hängde trä-design-sovrum

Detta utrymme är utformat i trä, öppen och mycket ljus. Terrassen är en förlängning av interiören. utformning-space terrass hängde trä halfpipe-chile-casa-Merello-WMR

Den dominerande material i inredningen av denna moderna hus är betong. Trä har bokats för att rada den soliga terrassen. utrymmesdesign betong-vax terrass svävande trä

trä upphängd terrass med vacker utsiktutrymmes modern house terrass trä

Terrace svävande trä extraordinär design WMR-matayoga utrymmes house-design-trä terrass