Planter med yttre nät-det-själv

Planter med diy-deco-utanför-tutorial mesh

Summer inspirerar dig att förnya din utomhus utrymme och föreställa sig en blomsterutsmyckning med klätterväxter? Detta är bra eftersom vi har en DIY Deco idé för detta utrymme att dela med dig!


Det handlar klättrare och omfattar tillverkning av en planter med spaljé till dig själv.

Att göra en planter med spaljé är ett bra sätt att dekorera ditt uterum.

Planter med trellis är ett objekt som kan lätt uppnås genom konventionellt använda material för dekoration trädgård. brädor och eventuellt några metallelement som är tillräckliga för att tillverka.

foto trädgårdsmästare-gitter-trä-deco terrass

Tagen allmänt rektangulär form, DIY trä planter är också genomförbara japalettes trä. Det är en DIY alternativ för billiga och originella dekoration terrass eller balkong.

Planter med diy-deco-trä yttre gitter

Idén att göra en planter med spaljé tilltalar dig men du är inte mycket begåvad för dig själv? Inga problem! Du kan helt enkelt förvandla en gammal utomhus blomkruka planter med spaljé som du redan har på hand eller att du har köpt.

planteringsmaskiner med mesh-diy-diy handledning

Nedan har vi tre detaljerade tutorials i ämnet hur man gör en planter med spaljé. En video tutorial visar dig hur man kan förverkliga ett sådant projekt i träpallar. Här hittar du nedan

Tutorial # 1: gör en planter med spaljé träpallar

En andra handledning är avsedd för dem som letar efter ett snabbt och enkelt projekt. Det är att uppnå med en blomma och en spaljé redo att använda det skulle vara tillräckligt för att sätta ihop och dekorera enligt deras personliga smak. En tredje DIY handledning ger detaljerade instruktioner om att utföra en DIY planter med spaljé från scratch. För att läsa den omedelbart, bläddra till längst ner på denna sida!

Tutorial # 2: Hur man gör en DIY planter med trellis wood lätt

planter med spaljé bringande idé-deco terrass-trädgård-diy

Detta projekt DIY trädgård DIY med trä gitter är ett fynd Liz Fourez hem Kärlek växer vilt. Den är gjord med ett nät klar för användning och med en enkel utomhus planter. Med andra ord, vi inte bygga en av dessa objekt, men bara för att montera den slutliga produkten. Dessa är de material som behövs för denna enkla DIY idé:

 • trä gallerverk;
 • en rektangulär planter;
 • träskivor;
 • en cirkelsåg;
 • en mätare;
 • av trälim;
 • en skruvpistol;
 • skruvar;
 • trälacker;
 • en borste;
 • jord;
 • rankor.

idee-trädgårdsmästare-är-how-det-själv-diy-gitter-balkong terrass

Vi börjar med att välja material som behövs. Nätet vi köper måste vara stark nog att bära upp vikten av de valda prydnadsväxter. Samma sak gäller för de brädor som kommer att välja. De bör ha en tjocklek anpassad för att stödja nätet. Här är de steg att följa den här guiden.

Hur man gör en DIY spaljé för dess utomhus trädgård

Hur man gör en trädgårdsmästare-med-spaljé-dekoration-utomhus

Den första nät med trädgårdstillverkningssteg är att montera gallret och brädor som utgör ett ytterligare stöd.

handledning-garde Lattice-virke-tillverkning

För detta först mätte vi gallret. sedan skär varje bräda för att motsvara höjden hos gittret. Vi upprepar samma procedur på bredden på spaljé, sedan skars skivor för dessa delar av gallret också.

Make-A-trädgårdsmästare-gitter-Wood-instruktioner

Vid denna punkt, kan man montera skivor av trä stöd och gallret. Det gäller därför lim träskivor och mesh fast en. För extra styrka använder vi skruvdragaren för att skruva ihop stöd och spaljé.

diy-trädgårdsmästare-med-trä-gitter-lätt-tutorial

Notera: botten av nätet som installeras inne i planter, finns det inget behov av att skapa ett stöd för det.

modell gitter-trä-trädgårdsmästare-balkong-not-dear

Efter att jag klar med det här steget, gå till nästa. en vacker finish och skydda ytan av fukten i trä appliceras på trä gitter lack och bärare avvänjning styrelser att ge dem.

Hur fixar spaljé till sin trädgård DIY

modell trädgårdsmästare-gitter-trä-planen-making

När väl de trädelar är torra, montering av delar av planter med trellis. Detta steg kan ta en liten ansträngning, så se till att du följer instruktionerna som beskrivs nedan.

make-a-trädgårdsmästare-tutorial-gitter trä modell

Till att börja med är bakgrunden placeras i trädgården en liten mängd jord. Detta steg syftar till att skapa en stabil grund för gallret.

Hur inser-a-trädgårdsmästare-spaljé-dekoration terrass-not-dear

Då nätet är placerad i mitten av planter och installera några ytterligare stöd. Dessa kan vara ganska stora stenar eller bitar av massivt trä. Vi fortsätter genom att fylla jorden planter.

planter med spaljé DIY dekoration terrass balkong-idéer

Innan helt fylla planter rades stycken av trä skärs för att gå in i de fria utrymmena mellan basen av mask och den sida av planteringsmaskinen. dessa bitar placeras vertikalt för att skapa ytterligare stöd för nätet. Slutligen hamnar vi genom att fylla planter av resten av golvet.

Dekorera din trädgård med spaljé att göra själv rankor

spaljé trädgårds trädgårdsmästare trä-tillverkning

DIY planter med spaljé är nu klar för användning. Du kan välja växter att dekorera. Om du frågar vilken typ av blommor att välja, glöm inte att kolla vår speciella på utomhus vinstockar. Det kommer att ge dig idéer för att dekorera din trä gitter!

Handledning # 3: tillverka en planter med trä och metallnätet från noll

planter med spaljé-Making idé-easy

Mer erfarna DIYers kan slå in på en DIY projekt planter med spaljé att göra från början. I detta fall, har de uppnår en utomhusträdgårds träplankor och mask metall tråd och metallrör. Nedan följer en lista över material som skall erhållas innan DIY projekt:

 • träskivor (storleken är att bestämmas i enlighet med den för den planter är önskade konstruktionen);
 • en cirkelsåg;
 • träskruvar;
 • klämman;
 • trälacker
 • hjul (tillval);
 • ett plasthölje;
 • flänsar och galvaniserade armbågar;
 • galvaniserad stållina (beroende på storleken av den önskade mesh);
 • galvaniserade rör (enligt den önskade maskstorlek);
 • vantskruvar;
 • ett instrument för att skära kabeln (efter eget val);
 • jord;
 • rankor.

Vi börjar med att förbereda alla material som behövs för DIY trädgård projekt med galler trä och metall. Sedan, efter de steg som beskrivs i läraren nedan vilken är uppdelad i fem delar: tillverkning av basen, framställningen av planter, ramkonstruktionen av spaljé, förverkligandet av nätet och lägga växter.

Bygg grundval av sin trädgård med trä och metall mesh

DIY-trädgårds trä växter som klättrar

För att göra basen av DIY planter med spaljé, används träplankor. Bitarna skärs för att göra den huvudsakliga strukturen av planter i den önskade storleken.

Jardiniere-utomhus-a-gör-det-själv

Skivorna fixeras med skruvar; för styrka, kan du också satsa på en lösning med lim och skruvar.

hur make-a-trädgårdsmästare-växt klättring

Vi går sedan vidare till nästa steg i denna del av handledningen. Det är relaterad till produktionen av ytterligare stöd för DIY trä planter.

how-to-a-trädgårdsmästare-exteriör trä-gitter-växt klättring

Dessa ska genomföras små bitar av trä installerad i den inre delen av planter. Dessa bitar ger styrka för den slutliga skapelsen.

Jardiniere trä-hjul-a-gör-det-själv-modell

Som avslutning på denna del av trädgården DIY handledning, går vi till installation av hjul. vänder därför hans träbyggnad upp och ner och hjulen är fixerade på sin botten med skruvar.

Bra att veta: vilken typ av valda hjul ska matcha storleken på virket trädgårdsmästare och vikt (också överväga vikten av jorden och gitter).

Förbered DIY planter med spaljé i trä och metall

map-making, trädgårdsarbete, diy trä deco terrass

I detta skede är det förbereder sin DIY trä planter att hälla golvet. Detta förfarande sker i två steg. Först installerar vi träplankor till planter bakgrund för att skapa ett stöd för golvet. Sedan skyddsplasten installerad som kommer att hålla marken inne i planter med spaljé.

make-garde-yttre-virke-med-mesh

När skyddet placeras i trädgården, finns det några hål för dränering av marken. Försiktighet iakttas att hålen motsvarar det fria utrymmet mellan brädorna på botten av planter DIY.

Bra att veta: Detta steg är också ett bra tillfälle att måla eller lack ytan av det. Täcka planter med trellis med ett skikt av lack eller färg är viktigt eftersom det kommer att underlätta underhåll. Välj produkter för utomhusbruk, såsom lack båt som ger utmärkt vattenbeständighet och ökar livslängden på trä.

Hur man bygger ramen för gitter DIY för dess utomhus trädgård

diy-mesh-växt-klättring-trädgårdsmästare-terrass-balkong

Nu till tillverknings DIY spaljé. För detta steg, att lägga rör och galvaniserade armbågar på en plan yta gör en anslutning. Metallelementen är säkra med klämmor.

diy-garde trä dekoration-extern-mesh

När strukturen produceras, kan den installeras på trä DIY planter. genomför därför sin montering med träskruvar.

Hur DIY trädgård spaljé vajer

mesh-växt klättring-är-how-det-själv

Nästa steg i planter med spaljé tillverkning projektet är att uppnå spaljé vajrar. Dessa kablar installeras på brädor och fixering tillsammans med vantskruvar.

fackverks tillverkning-växt klättring-deco-diy

För det första steget, hålen i träbitar i planter DIY. Det sätter skruven för att hålla kablarna. sedan klippa den önskade längden av stållinan. vertikalt monterings den skurna kabeln genom att fästa de installerade i träelementen skruvarna (båda sidor av planter).

planter med diy-göra idéer-mesh

Fortsätt sedan till den vertikala installationen av stållinan. Tenderar vertikalt kabeln och klipp, på båda sidor av konstruktionen med hjälp av vantskruvarna. Proceduren upprepas för att slutföra hela gitter.

DIY Tutorial trädgårdsmästare med galler - Välj klättrare för sin utomhus

planter med spaljé-gör-det-själv-tutorial

Den planter med spaljé är klar, vi flyttar till steget att plantera blommor i trädgården. konstruktion och installerar växter såsom jasmin jord fylls, vin, murgröna ... Det är också möjligt att använda den här typen av stora format blomkruka för en köksträdgård. I detta fall kommer man välja växtarter såsom jordgubbar eller pumpor, till exempel. Och med hjul, kan det röra sin stora utomhus blomkruka i den soligaste delen av utsidan!

Under detta förfarande, en fäster en liten änden av skaftet av anläggningen vid varje vajer. Det är ett sätt att säkerställa att anläggningen kommer att klättra spaljé DIY därmed produceras.

DIY planter med spaljé passar våra DIY kompetens och vår utomhus inredning!

planter med idé-deco-utanför-making mesh

De tre exemplen ovan har visat att trädgård med utomhus DIY mesh-objekt kan vara lätt att tillverka. Renovera ett sådant tillbehör för trädgård eller terrass anpassa våra DIY färdigheter för att erbjuda alla en attraktiv dekorativa idé.

planter med spaljé-inspirerade ikea-diy-deco

Men det finns mer, eftersom dessa yttre trädgårdsprojekt kan ytterligare anpassas. Och det är charmen med den här typen av skapande verksamhet idéer som resulterar prydnadsföremål perfekt utformad för våra trädgårdar, balkonger och terrasser!

Anpassa sin utanför trädgård - en del originella idéer för DIY deco försöker

bris-view-gitter-make-a-själv-trädgårdsmästare-idee

Anpassa din inredning med en trädgårdsmästare DIY är ett sätt att ge sista handen vid sin utsida. Men det är också, på sin höjd, ett sätt att ta hänsyn till dess dekorativa idéer och behov. Antag att vi redan har en gammal betong planter. Varför inte använda detta objekt att ge ett nytt utseende och lägga till en trä spaljé?

gitter-brytare för-diy-trädgårdsmästare-balkong

Sten och trä kombinerar harmoniskt och ger mycket karaktär till inredningen trädgård, terrass eller balkong. Så en bra idé vi kommer att inse genom att ta gitter DIY DIY instruktionerna i handledningen 1 eller 2 nedan!

små trädgårdsklättrande fackverk-anläggning

Dessutom är det också möjligt att ta en planter betong eller annat material och att uppdatera utseendet med färg. Man kan naturligtvis ta över hela ytan; men det finns också alternativ för trendig inredning med geometriska former. För att uppnå ett sådant projekt makeover, kommer vi att använda lackskydd lim. Det kommer att täcka en del av ytan av planter och färgen kommer att appliceras på den andra delen.

Att göra en planter med spaljé som motsvarar dess behov

planterings-utanför-gitter-wall-deco-dörr in-house

DIY Planter med spaljé kan anta storlek och form du vill. Långt ifrån att bara vara ett yttre dekorativt tillbehör, kan det höjas för att slutföra en balkong eller terrass.

Jardiniere-balkong-gitter-create-a-själv

Sådan trädgårdsmästare att göra det själv har fördelen att ockupera mindre utrymme. I en liten trädgård, kommer den frigjorda under krukväxter utrymmet användas för förvaring av trädgårdsredskap.

idee-trädgårdsmästare-med-trä-gitter-klätterväxter

Storleken på trädgården och spaljé till sig huvudsakligen beror på ytan du har. Men de är också bestämmas beroende på användningen kommer vi att göra det.

vegetabiliska trädgårds trä fackverket-växt vinstockar

En planter med spaljé köksträdgård att ockupera mer utrymme än en dekorativ blomkruka. Det beror på att det är tänkt att rymma fler växter och öka produktionen av köksträdgården.

planter med trellis wood-a-gör-det-själv

Det är lite samma princip som gäller för plantageägarna med spaljé spelar rollen av en vy bris. Deras storlek kommer att bestämmas av den i det område som vi vill skydda från nyfikna ögon.

planter med spaljé-DIY modell

En utomhus planter med spaljé ibland tillsammans DIY vägg trädgårdar och de svävande typ. I detta fall är behållaren i allmänhet utformade för att följa mycket av väggen dekorerade. Det är ett sätt att täcka anläggningen väggen snabbare, plantera blommor på många ställen.

Anpassa DIY spaljé - trädgård inredning idéer och terrass

gitter-diy-deco-utomhus-trädgårdsarbete

DIY spaljé som kompletterar planter att göra själv kan också variera i storlek och form. I tillsats planter alternativ på fötter eller hjul vyer i handledning, kan du också välja en trädgård mot en vägg.

spaljé-utomhus trädgårdsarbete DIY

Detta alternativ gör det möjligt för oss att installera gallret DIY direkt på väggen med spik, rep eller skruvar. Så fackverk tillverkningsmaterial alternativ blir många.

diy-mesh vindruta-view-utanför-växt-säkrings trädgård

De bitar av trä, stjälkar och son metall är lämpliga för sådana projekt. Syften, blir de nästan osynliga när täckt med blommande växter.

spaljé trädgårds idee-deco-vägg utanför

De fina bågar monterade på en vägg ger oss friheten att leka med formen av mask DIY. De klassiska geometriska former kommer därför ersatts av mer originella idéer sidostöd.

planter med spaljé-making-själv-diy-tutorial-deco

Slutligen är idén om en själv spaljé ofta motiveras av ett specifikt behov. Det är för att dölja en del av dess vägg, för att skydda sin integritet eller för att ge ytterligare stöd till en växt, kommer olika typer av DIY spaljé som tillverkar nödvändigtvis dikteras av specifika behov.

DIY trädgård med vertikal spaljé

Så många punkter som vi kan reflektera innan uppskjutning i en av våra DIY planter med spaljé DIY projekt!

Jardiniere-utanför-mesh-växt trädgård

gitter-hedge garden-diy dekoration