Att göra en vertikal planter pall: tutorials och inspirerande idéer för foton i och utanför – anews24.info

Att göra en vertikal planter pall: tutorials och inspirerande idéer för foton i och utanför

tillverkning av en vertikal planter träpall diy

Live träpallar! Super metoder för att uppnå någon form av DIY projekt och Deco, idag tittar vi på de olika idéer hur man gör en vertikal trädgård med pallar.


Du kommer att finna det mycket enkelt och super nice!

tillverkning av en vertikal planter träpall diy

Den vertikala trädgården är en stor trend av flera skäl. Det är praktiskt, funktionell och super trevlig. Den kan installeras var som helst, även om du bor i ett litet utrymme, den vertikala trädgården det tätt. Nyligen var vi bekymrade över hur man skapar en vertikal vägg med planka och hönsnät. Idag ägnar speciellt den här artikeln till den vertikala trädgården med träpall. Du kommer att hitta några tutorials och massor av inspirerande bilder för din interiör och exteriör hem!

Att göra en vertikal trädgård med pallar: urval av några enkla idéer för att göra

Du är inte särskilt bra på DIY, men idén att göra en vertikal planter träpall frestande? Tja, du föll på rätt plats! I följande rader hittar du några vertikal trädgård idéer gjorda med pallar mycket lätt att göra och kräver endast grundläggande verktyg.

Den enklaste vertikala planter modell för att utföra och det du ser på bilden nedan. Inget behov av att demontera pallen är det kvar som den är. Det skyddar endast med geotextil kände. Klipp en bit (ett band) geotextil kände lämplig för storleken på din palett. Faldigt geotextilen kände att bilda lagerplatser inom pallen. Fäst sedan filten med häftapparat. När skydd av trä gjort, bara lägga torv och krukväxtjord och dra saftiga (trädgård). Och se, är din vertikal trädgård med pallar redo!

pall RECUP-trä-diy-RECUP pall-virke-garde-vertikal

Tillverka en vertikal planter med lastpallar och träskivor

Nedan hittar du en vertikal planter palett modell som har en extra soptunnan. För detta projekt behöver du fler verktyg.

Den nödvändiga utrustningen är:

 • storlek pall 120 x 80 cm
 • Lattor 120 cm längd
 • skruv
 • skruvmejsel
 • sågen
 • naglar
 • hammare
 • borsta målning
 • måla (i fallet med denna tutorial, Monica * valde vit färg)
 • plast (eller geotextil filt)
 • 5 L parentes
 • 2 pegboards
 • metallplattor
 • häftapparat
 • sandpapper
 • 4 hjul (valfritt)

tillverkning av en vertikal planter träpall diy

Tillverka en vertikal planter med lastpallar och träskivor: stegen

Det börjar med att skapa bin på hjul. I själva verket är det består av flera brädor skär. Väggarna av brickan och botten av tanken består av plankor av lastpallen staplas på varandra. Som ni kan se på bilden, ta bort några plankor av träpall som ska användas för det nedre facket. Du kommer att se på bilden hur man gör det. Baserat på din bricka klar är det dags att bilda väggarna med hjälp av ytterligare träskivor. Ta två träplankor och skär i fyra lika stora delar. Skruva varje ände ett L-medium (Se bilden nedan).

vIKTIGT : Det är viktigt att lämna lite utrymme mellan brädorna så att vatten kan flöda fritt.

Att göra en vertikal planter pall: tutorials och inspirerande idéer för foton i och utanför

Nu är det dags att montera pallen på botten av tanken. För detta behöver du naglar, en hammare, en bäraren och såg och skruvar. I bilden nedan ser du alla steg för att slutföra projektet.

Och det sista steget: fyll med planteringsjord och placera växter du vill ha. Här är några idéer köksträdgård :

 • rädisa
 • sallat och spenat
 • potatis
 • örter, dill, persilja, basilika, timjan, koriander
 • ärtor

tillverkning av en vertikal planter träpall diy

make-a-jardinire vertikal-med-pallar

Om du inte har färdiga krukor kan du använda konserverade eller tomma glasburkar. Ett utkast Återvinning 100%!

pallträdgårds-vertikal-tillverkning

Paletten är perfekt för en mini köksträdgård i köket eller på terrassen. Oavsett om det är bra att njuta av färska örter under hela året! make-en-jardinire-vertikal-en-pall timmer

Tillverkning av en vertikal planter träpall med suckulenter

Vi är stora fan av hemlagad köksträdgård, men om du vill skapa en grön vägg av rent estetiska skäl, är det fortfarande möjligt att välja suckulenter. Dessa är mycket hållbara och kräver väldigt lite underhåll. Du kan skapa alla typer av originalkompositioner och installera i eller utanför hemmet.

pall trädgårds-diy-växtfett pall-vertikal-garde diy trädgård

Fler och fler människor satsar vertikalt utrymme för att maximera sina hem. Att bo i en liten lägenhet är ingen ursäkt för att inte ha den gröna hem! För att göra den vertikala planter projekt pall nedan helt enkelt ta bort vissa lameller av lastpallen. På detta sätt, dina växter har tillräckligt med utrymme för att leva och njuta av solen. Målning är valfritt. Du kan hålla det naturliga och rustika utseendet på pallen eller färg för en ursprunglig dekorativ effekt.

pall trä RECUP-trädgårdsmästare-make-diy

Vilket gör en vertikal planter pall med hönsnät

Den hönsnät är mycket praktiskt när du vill skapa en vertikal trädgård. Vanligtvis används för att skapa en vertikal trädgård med trä eller vegetabilisk bord. I fallet nedan ser vi en annan version av den vertikala trädgården pall och hönsnät. Tanken med stängslet är att hålla växter och rota dem. Också sett vitmossa. Som ni säkert redan vet, behåller vitmossa vatten och säkerställer en alltid väl fuktad jord.

pall timmer-garde-vertikal-diy trädgårds-vertikal pall-diy

Tillverka en vertikal planter med burkar eller glasburkar

Och om du vill investera din vertikalt utrymme utanför eller innanför, men försök ännu enklare projekt för att realisera, använda paddeln som en hylla eller bifoga direkt till dina blomkrukor. För att fixa, kan du använda skruvar eller avbrytas. Nedan visas en pall, som tjänar som en lagerhylla.

make-en-jardinire-vertikal-en-lastpall av trä

trädgårds vertikal pall-trä-diy-idéer make-a-jardinire vertikal pall-trä-diy make-en-jardinire-vertikal-vägg RECUP lastpall pall RECUP-trädgårds-DIY-idéer

* Den stora handledning Monica


Like this post? Please share to your friends: