trädgård

Utveckla en DIY balkong eller hur man gör det själv

utveckla en balkong av staden stil

Utveckla en balkong kanske inte är det enklaste fallet, men definitivt en av de roligaste saker att göra. Speciellt när är bland de lyckliga som har ett sådant utrymme för att rymma och sinne för att uppskatta den.


Frågan uppstår inte i storstäder som Paris där alla dyrkar en sådan lyx.

Utveckla en balkong i Paris: Skönhet och bävan

Planering balkong skönhet dekor paris

Alla drömmer om att ha en balkong och vet hur man njuta av det eftersom innehav av ett sådant utrymme är en ovärderlig fördel. Utveckla en balkong imitera miljön är en möjlighet bland andra. Hur? Om vår balkong mot gatan, med utsikt över hälften av träden som linje, sedan bara begrava detta hörn i samma gröna som ned hem.

Utveckla en balkong styrs av en önskan att bjuda in urban flora

ordna balkongen känslan ensam på gatan

Eller, om det finns en skog under hennes balkong, nästan, kan du bara lägga några stolar, ett litet bord och ett par blomkrukor, ett absolut minimum för att sitta och överväger gåvan staden Paris, i det här fallet har beslutat att erbjuda sina användare.

Ordna balkongen i staden Paris

Paris utvecklar en stad balkong

Om balkongen bredd tillstånd, träd och buskar, som organiseras med stor smak, kan vara en naturlig följd av den gröna planen i staden. Det är där, i staden New York.

balkong inredning i en stil av stadsgator

stil inredning balkong stadens gator

Beroende på utrymme, möbler och typ varierar. Vad förändras aldrig eller aldrig förändras, är de växter i alla dess former och möjliga estetiska presentationer. Att växterna har överlevt in direkt till florist eller de behåller sin rent naturligt utseende, det viktiga är att de finns i överflöd på balkongen.

balkong design - stort grönområde

Planering balkong stort grönområde

Utveckla en liten balkong är mycket enkelt. För att göra detta utrymme en mjuk hörn, mysigt och trevligt, är det möjligt att sätta konstgräs. Täck betongen med grön konstgjord matta gör din balkong för att ändra min. Balkongen anlagda lilla trädgården är den perfekta lösningen för mycket små utrymmen. Så balkongen förändringar inte bara i utseende utan även fungera. Dessutom han plötsligt ser större än det är.

Landskaps balkong med konstgräs och dekorativa blomkrukor

konstgräs balkong décodesign blomkrukor

Utveckla en mer rymlig balkong är inte svårt heller. Vill bara att slå ut i trädgården och få trädgårdsmöbler möter stil som du vill anta.

balkong så mysig och vackra möbler

Layouter balkong så ganska mysigt

Den möblerade balkongen nedan är en riktig trädgård. Han har sin staty, flora mångfald och den perfekta trädgårdsmöbler att tillbringa sin eftermiddag överväger landskapet. Dessa stunder kan dela med sin hund eller katt, ägna åt läsning eller någon annan favorit aktivitet.

Balkong Garden Teddy Bair Minneapolis Minnesota

utveckla en trädgård stil balkong Teddy Bair Minneapolis

Ibland den stil du anta när du arbetar med ditt utrymme ålagts dig från utsidan. De stil byggnader runt omkring dig diktera trenden att följa. Varje utrymme, även de mest smal, kan ordnas i enlighet med egenskaperna hos den omgivande miljön.

Ordna balkongen i enlighet med den omgivande arkitekturen

ordna balkongen enlighet omgivande arkitekturen

Om den omgivande miljön är grått och tråkigt, det behövs mer grönska för att kompensera dysterhet. Om den gröna och blå är redan rikligt i ansiktet, till en grön ö nog rymma även en stor balkong.

Ordna balkongen beroende på vilken vy framför

justera dess funktion visa balkong framför

Utveckla en träbalkong är elementär eftersom redan träramen lätt transporterar sinnet in i berget. Möbler, vad det än är, kommer inte att ändra denna känsla man kan ha.

Ordna balkongen i alpin stil

ordna balkongen bergsstil

Uppfattningen att denna balkong ger tillgång kan inte ignoreras. Två platser sit-stand, möbler påminner om en soffa och gör det möjligt att delta i utställningen i den första raden till balkongen, två drycker att värma upp och dela detta speciella ögonblick, vad är det bästa?

Ordna balkongen så att New York är fortfarande vid dina fötter

utveckla sin new york stil balkong

Ibland är det som är bättre, det är den naturliga ordningen. Att vara på balkongen planteras i mitt i naturen är något unikt. Lugn och doften av er når det är gudomlig. Du behöver inte förlita sig på växter, men på möblerna i en sådan inställning. Delning av det gudomliga är vad som kommer att räknas för dig.

Ordna balkongen beroende på plats och utomhusmiljö

ordna balkongen dekorerade funktion rymden

En annan naturlig, vildare här gången erbjuda mer lugn, en mystisk och nostalgisk smak båda. Nostalgi kommer att distansera, mer uttalad här, den mänskliga arten och dess åtgärder. Den mystiska, tycks det, förföljer dig. Men detta är en förvirrad känsla som orsakas av vanan att vara omgiven av människor hela tiden.

Utveckla en mycket stor balkong utrymme

utveckla en mycket stor balkong utrymme

Det viktiga i den stora staden är att inte ha en känsla av kvävning. Det kan ofta kännas väggar i betong och stål. Du kan kompensera detta intryck genom att inkludera en rik och varierad flora där det måste tillbringar mer tid ensam eller tillsammans med andra.

balkong inredd: idéer för stora utrymmen

planerar stora balkong utrymme idéer

Denna stora utrymme perfekta svaret på frågan hur man ska hantera en balkong i en vänlig och välbefinnande. Med sin vackra och bekväma möbler, träd och blommor i klara färger, kommer detta hörn av paradiset i hjärtat av New York gör du glömmer buller och hastighet futuristisk stad.

Utveckla en balkong i staden New York

utveckla en stad balkong new york

Ibland är allt som betyder något för dig är layouten själv, färger, föremål för att försköna. Ofta väljer inredningen med årstiderna. Oftast är det den ljusa färgen dominerar.

Utveckla en balkong beroende på säsong

utveckla en balkong beroende på säsong

Om du inte har tillräckligt med utrymme men färgerna förblir avgörande för dig, och sedan satsa på detaljerna. Tillbehör i alla färger kan också ge glädje och komfort.

Utveckla en balkong med grönska presenteras i färg

utveckla en grön färg växter balkong

En enkel stol dekorerad med färgglada kuddar är ibland det enda objekt som du får lägga på din litet utrymme. Utveckla en liten balkong är inte omöjligt uppdrag när man vet hur.

Utveckla en liten balkong med de väsentliga

utveckla en liten balkong med väsentliga

De tillbehör som visas i följande exempel är väl valda. Deras färger är beroende av den allmänna färg som framträder från utsidan och även inne i lägenheten. Konsekvens är viktigt för designers.

Möblerad balkong till de behov och komfort

möblerad balkong komfort funktionsbehov

Utveckla en balkong beroende på färgen på väggen och i den avslutande material - det är vad du får: grå möbler av metall eller färgat halmen till en målad balkong och grå möbler och trä tillbehör för panel balkong.

Balkong möblerad med lämplig stil

möblerad balkong möbler lämplig stil

Men tveka inte att ordna allt i vitt och grått när utomhus tillåter. Den perfekta designen för en chic urban stil och ultramoderna.

Utveckla en balkong utan kontrast med arkitekturen i staden

utveckla en stad balkong kontrast

Slutligen, men inte i synd betydelse exemplet där vi har en soft spot - det slag som dyker upp på oss när vi bjudit in henne hem. Detta är den stora gåva som vi kan låna från honom. Njuta av det och beundra resultatet! När allt kommer omkring, de säger att livet passerar sinnen!

Utveckla en liten vildmark balkong

utveckla en liten vildmark balkong


About the author

admin