trä veranda med modern pool – anews24.info

trä veranda med modern pool

deco pool öppen veranda

Den fria anda och avkoppling är avgörande för balanserat liv, särskilt om du har en veranda vilket är en wellness inslag till din vardag.


den veranda som vi presenterar i dag byggdes med mycket kreativitet och uppfinningsrikedom. SOC Design utformade byggplanen, Signature Landscape skapade trädgården, Serenity Pools byggde poolen och Ramlösa Intryck har fönster. Syftet med denna veranda var är en oas för avkoppling för ägarna av huset. Designen är passande för alla familjemedlemmar - paret och deras fyra barn.

veranda med modern pool idee deco pool öppen veranda

Några ord räcker för att beskriva denna privata paradis i Melbourne och bilder på Tim Turner kommer att göra resten. Verandan är på samma höjd som den inre golv som leder till en integrerad grill och trä pizzaugn. På detta sätt veranda skapar ett uterum som kontrasterar något med interiören. Glas pool staket är en säker visuellt mål utan att bryta kontinuiteten i rymden. Den ovan mark pool och spa är inte bara funktionella, men de är också mycket intressanta dekorativa element. Användningen av råvaror och den exponerade stålet ger karaktär och djup i denna moderna utrymme.

trä veranda Dekoration veranda öppna timmer deco

vinterträdgård designinredningmodern öppen pool veranda

utformning poolLayouter trä veranda pool konstruktion

Deco original trädgård med pool deco ursprungliga veranda

Pool med ovanlig form décodesign veranda pool

Dekorativa utomhuspool deco utomhuspool idé

Deco hus med trä veranda deco veranda trähus

Poolen designen night modern design pool UPPLYST

pool original design

interiuer mison deco pool


Like this post? Please share to your friends: