Välj en lämplig trädgårdsstaketet till din egendom – anews24.info

Välj en lämplig trädgårdsstaketet till din egendom

trädgårdsstaketet moderna hemmet

Den viktigaste funktionen av en trädgårdsstaketet det är att definiera din egendom i förhållande till det offentliga rummet, och för att förhindra intrång utifrån, så att du respekterar din integritet.


Men vi måste också överväga andra aspekter när det är dags att välja en, liksom skilja flera interna områden på din egendom, att skapa ett område för trädgården, till exempel, inte tillsammans med matplats, eller skydda tillgång till poolen om du har små barn.

trädgård staket för att avgränsa utrymme

trädgård staket färg trä målning

Den roll som en trädgård staket är naturligtvis också dekorativt, estetiska aspekten är av största vikt, eftersom du har förmodligen lagt ner mycket möda på att skapa en trivsam utemiljö och enligt dina önskemål. Det vore synd att förstöra genom att installera en ful staket eller vars blandning av stilar skulle vara chockerande, eller som skulle ge dig ett intryck av att leva i ett fängelse. Vi kommer att göra en sammanfattning av de olika aspekter att tänka på när du väljer att stänga ditt hem.

en dekorativ roll

Modern stål trädgårdsstaketet

Någon typ av förslutning, samt en naturlig säkring som ett staket prefabricerade, har mycket olika egenskaper. Att välja en trädgård staket bör vara så att dess integration är harmonisk med omgivningen, och därmed ökar värdet på fastigheten. Det är viktigt att ditt staket inte blir en invasiv element, även om den är baserad på mitten och inte svära i det omgivande landskapet.

sömlös integrering

trädgård staket utomhus deco idé

Beroende på dina behov kan du välja mellan olika typer av stängsel. Om du letar efter något som gör väggen och skyddar din egendom, kan du välja en konstruktion hårt, som en vägg av betongblock eller betongblock. Eller vad är trendigt, vägg Gabion, som kommer från Gabbia italienska, bokstavligen betyder en bur. Gabion är en trådram containrar, som införs i genomsnittliga storlekar av stenar och stenar blandning kan även skapa dekorativa. För intern uppdelning av din trädgård, kan du förlänga stilen på yttre stängslet, men genom att bygga låga murar, sten till exempel, eller med hjälp av halv Gabioner moduler från ytterväggen.

väggar gabion

sten staket trädgårds stenar

Ibland är staket och murar som används för att avgränsa vissa delar av trädgården, eller att gömma sig från allmänna uppfattningen. Detta gäller till exempel de tjänsteområden eller uppfarter för att passera din bil, eller till och med icke-utvecklade områden. En trädgård staket kan ibland användas för att styra dina gäster längs den väg som de kan följa inne i trädgården, som små gränder och förhindra samtidigt ha tillgång till områden där du gör skulle de inte gå, medan omdirigering på lämpliga platser.

dividera zoner

Planerings staket service area

Staket därför också fungera som skydd jämfört med vis-à-vis, de håller dig utom synhåll för förbipasserande eller grannar. Mot denna bakgrund är det också fullt möjligt att sidohögtalarna är högre än fronthögtalare. Om det är målet du söker, kan ni tänka er en hög trästaket, prickade med vegetation och buskar, medelstora hög för effektiv rendering och harmonisk. Det är ett sätt utan kompromisser för att säkerställa visuell opacitet till staket, kan du plantera marken lavendel gångbanor, landskaps för en känslig övergång.

högt staket och vegetation

träpaneler pergola

Om du planerar att installera interna staket, de kommer naturligtvis att vara mindre omfattande än de som du installerar på kanten av din fastighet, och att hålla dig borta från oönskat intrång. Om du bor på landsbygden och du föredrar en mer rustik lösning säljer relativt billiga trä moduler för att avgränsa trädgården från resten av trädgården, eller avgränsa ett område som behövs. En enkel, ekonomisk och grön idé för intern partitionering din trädgård är att återanvända träpallar, deras största fördelen är att de släpper in ljus, som en trädgård staket grind någon annanstans. Ett staket är perfekt om du har att hantera djuren och hindra dem att gå där de inte har rätt. Låga häckar är också en mycket praktisk och elegant lösning för partitionering i en trädgård. Om du är DIY, är staket levande vide ganska lätt att uppnå, miljövänliga och billiga, med en effekt som kommer att överraska dina vänner när de beundrar din skicklighet i fläta.

trädgård staket för djur

barriär timmer screened

En viktig punkt i det rätta valet av ett staket är att bestämma det material som du vill. Detta val måste göras på kriteriet stilen i ditt hem, måste dess färg falla inom intervallet av toner från resten av trädgården, till valet av tillbehör bör följa den allmänna linjen i din landskapsarkitektur. Alla stängsel är inte alltid färgstark, men tänk på att om så är fallet, höjdpunkterna är de som lockar mest uppmärksamhet av dina gäster, och det kommer att stoppa deras blick på vilken typ av gravid. Även mörka färger inte uppfattas som tydligare. Om du väljer ljusgrön, naturlig färg, kommer högtalar samman perfekt i den omgivande vegetationen och kommer att vara så gott som osynliga. Medan den vita, kontrast det ger, kommer att bli mycket mer synliga, som kommer att fokusera på ditt staket. Kom ihåg att under hösten och vintern när löven faller, kommer allt att bli mycket mer synliga.

färgade träpaneler

Dekorativa paneler målade

Olika material som finns tillgängliga för att göra en trädgård staket är trä, metall, cement, aska block eller väggar element gabion. Du kan också välja att kombinera dessa element med ett trästaket med utsikt över en liten stenmur, eller hänga ett trådnät rankor, typ av vinstockar eller murgröna. Om du inte är typen häck fräsar finns återvinningar staket imitation växtväggar, som består av ett syntetiskt växttäcke. Tekniska framsteg tillåter en rendering som samma misstag finsmakare.

Dekorativa syntetisk lövverk

artificiell häck växt rostning

Träet gör att många konfigurationer, tack vare den lätthet med vilken han arbetar, och passar perfekt med många stilar. Det kan vara av olika utföranden och genomgår ett stort antal behandlingar som gör det möjligt att motstå utan problem till klimatförhållanden som helst. En klassisk är den vita staketet, hög mid, flagga typ, men träet är vacker i sin naturliga färg, med bara lite skyddande beläggning som kommer att lyfta fram skönheten i sin säd. trä koffertar, eller järnvägslager, tillåta en personlig och ursprungliga inredning. Om du vill ge ett ungdomligt utseende till en gammal metall staket, kan du gömma sig under en vacker rustik staket.

naturlig tonen i trä

trä trädgård staket

Stängsel konstruerade av murverk, såsom betongblock eller tegel är starka och fasta, perfekt för moderna hem, men också till en mer traditionell stil. speciellt stenen, kan införas i en vägg av dekorativa element, såsom pelare eller kolonner, en imponerande och elegant dekorativ effekt. En murad staket är en av de dyraste lösningarna, men du får ett enda resultat från en stil perspektiv. Innan du bestämmer dig för denna typ av solid konstruktion, har väl medveten om att du deltar i det långa loppet, om du skulle ändra dig i slutet av konstruktion, skulle du möta betydande merkostnader. Var säker på spåret, och analysera väl dina förväntningar.

fast murverk staket

Stängning terrasser väggar

Metall staket kan vara mycket dekorativa, tror viktoriansk stil, men de kräver regelbundet underhåll och tillämpning av ett primärt rostskikt. Alternativet är en låda av aluminium, men återigen måste vi överväga alla faktorer och med hänsyn till den ekonomiska aspekten, som kan variera kraftigt från ett alternativ till en annan. Se vår fotogalleri och gör ditt val.

exteriör design hus: trästaket idé

staket paneler trävägg Home Carport

Stängning för zen garden

Zen bambu portal

Trästaket för modern trädgård

inredning trädgårdsstaketet trä väggar

Utgående dekorera idé för trädgård

järn dekorativt element

modern stil Fence: stone idé

gabion vägg DESIGNRULZ 16

elegans och enkelhet av smidesmide trädgård staket

massiva stängsel

cement väggar terrasser

enkel charm nakna tegel

äpple tegelvägg

kombination av material

inre bottenvägg

integrerad anläggning

Stängning semi intermittent vegetation trä

och skapa ett utrymme med blommor

Trädgård staket Metal blomma Parterre

modern trädesign

modern trästaket Domino MENZ HOLZ

kombinera alternativ

Stänga Stänga vita trädgården Cerberus Francaise

naturliga inneslutningen

Naturlig bambumattor skärm

stöd för dekorativa element

rustik staket dekorerade

PVC imitera trä

vit PVC staket trädgård

att låta ljuset

lågt staket fasad

3D virtuell design

trä staket grind

klassisk stil

Utgående perforerat trä grinden

en tanke harmoni

glycin trä grind

vikten av skyddande lack

klassiska trä grind

en harmonisk blandning av material

trädgård staket paneler glas

enkel, modern stil

Zen trädgård staket

fullständigt skydd

Hög metall staket trädgård

klassicism av en vacker staket

palissad trä trädgård

trä blandningen och intressant sten

trästaket stenpelare

alternerande mönster

betongväggpaneler

väggen för att isolera timmer jord

vägg betong paneler

väggen compartmentalizes det inre utrymmet

Trä vägg palissad

använda en vägg som golv

vägg sten metall stängsel

embed mönster

dekorativa murverk element

balanserad viktning av material

staket olika material

Anti-barriär höns

Mesh stängsel trädgård

ljusa färger märks bättre

trädgård staket paneler vass

svår terräng

IEAF trädgårdsstaketet lutning

stängning som utanför dekorativt element

Kombinerat stängning trä cement

lyckad kombination av material

cement staket trä

använda väggar för att definiera områden

Utgående väggar sten tegel

kemiskt obehandlat trä men väderbeständig

trästaket trädgård

järn, för en lättare konstruktion

Stängning metall Betafence Palladio

en Victorian

Dekorativa lågt staket

smidesjärn vinkällare

barriär smidesjärn trädgård

skapa harmoni med växter

hängande växter paneler

trästaket av en Zen garden

trä staket paneler

hålförsedda del palissad

Utgående vass trädgård

sten staket trädgård

trädgård staket målade blad

paneler perforerad vägg täckt vegetation

Betongväggar konstruktion

vägg betong trappor

låg trä staket

kalkputs vägg

vitt trä barriär

trä staket stakes

plexi stenvägg

trästaket sten trädgård

Träpaneler hopsatta

dekorativa gabion vägg

Vit betongvägg

staket klättrare

Wall prydnadsväxter

stenmurar soutainement

soutainement stenvägg

Intern stenmur

blandnings stilar staket

Composite konstruktion stängning

staket trädgård buskar

aluminium trädgård staket Valencia Bb

åtskilda stål trädgård staket

Blandade terrasserade staket

Utgående trädgårds råa stockar

trästaket staket Adonis La Francaise

murad vägg fontän

utforma kompositträstaket SILVADEC

Gross rustika trästaket

Utgående inbyggda möbler

komposit trä staket alu mängder

Betongväggar soutainement

Wall täckande design palissad

Utgående vitmålade trädgård

smide portal

Design träpaneler

vegetabiliska dekorativa träpaneler

brutna vit trädgård staket

traditionell ivy wall

solida träpaneler

gabion vägg Betafence Zenturosecure grunder

Stängning träpaneler

plastgångskanten

Utgående flätad trädgård Van Wetter


Like this post? Please share to your friends: