trädgård

Tree 45 konstruktion och dekoration idéer

planlösning stugor i skogen träd

Hus eller träd hus är strukturer som ligger i höjd som i allmänhet består av en plattform placerad runt stammen eller grenarna i ett träd som tjänar som ett stöd.


Konstruktionerna av detta slag används inte bara som platser för fritid, men också som bostäder (t.ex. under en del av året) för skydd och semesterstugor, arbetsområden, etc.

Tree: bygga och dekorera en naturlig hem

hyddor i området barn hem trädgård träd spel

I denna publikation kommer vi att titta på en rad modeller av hus i träd av olika storlekar. Vi pratar om medel och skäl för att bygga ett sådant hus; material som krävs för detta ändamål; säkerhetsrelaterade aspekter av dess Wasch och dekoration. Målet är att ge dig möjlighet att väga själv alla dessa punkter för att bestämma om du vill göra en av dessa fina stugor!

Tree: vad är det?

hyddor på terrassen träd trähus

Vi börjar genast med lite praktisk information om trädet hus. Ur synvinkel av historien, var denna typ av struktur först ett hem för en del av befolkningen på vår planet. Idén att bygga ett sådant hus som ligger långt från jordytan, till exempel, var kopplat till de faror som följde livet i naturen.

Träd hus, ursprungliga strukturer med en spännande förflutna

hytter träd producerar trä hus

Trädet hus erbjöd ett sätt att skydda män mot vilda djur. Dessa bostäder var också utrymmen för säkrare livsmedel lagring.

Hem och treehouses: naturliga bostäder till moderna byggnader

deco trähus friggebod

Antropologer citera andra intressanta förklaringar, liksom fallet med Korowai stam, ursprungligen från Papouaise, Nya Guinea. De korowaifolket är kända för att leva i hus på höga träd och av trä, bambu och löv.

Foto stuga i träden med naturlig dekoration

heminredning stuga i skogen

Denna stam som används för att helt raka trädstammen där dess hittat dessa bostäder. Detta gör att hushållsmedlemmar att enkelt upptäcka fienden, förhindrar samtidigt tillgång djur och reptiler (t.ex. ormar) som kan använda grenar för att nå huset.

Hur förklara populariteten av treehouses i moderna samhällen?

Idee hus i moderna exteriörer träd

I västerländska samhällen i Europa och USA i synnerhet, trädet hus är särskilt populära eftersom de erbjuder unika alternativ till den dynamiska livsstil i städerna.

Träd hus på två separata plattformar

Barnhem på lekplatsen träd

Konstruktionerna är således i allmänhet vara växthus, det vill säga strukturer tillverkade av naturmaterial och stimulera en närmare relation mellan människa och natur.

Varför tillverkas i moderna hyddor träd?

plattform hyddor i träden Deco Garden

Stugorna i moderna träd är multifunktionella strukturer

hyddor i hemmet trädgård träd barnet

Ett modernt trädkoja skulle vara ett trevligt komplement till det yttre dekoration av en familj med barn. I en tid då föräldrarna söker ständigt efter idéer för att driva sina barn att tillbringa mer tid utomhus, hytter trä är ett värdefullt verktyg för att locka unga människor ut ur huset.

Litet träd hus som kompletterar lekplatser för våra barn

hyddor i skydd träd trä yard

En stuga i skogen är ett idealiskt komplement till en lekplats i trädgården. Barn älskar dessa byggnader eftersom de är original och bort från vuxenvärlden.

Litet träd hus och idén om friluftsliv

idee trädgård lekplats barn hut

Moderna träd hus har ibland en imponerande storlek

treehouses mezzanine deco

Att ha ett skyddat utrymme, ser ännu skyddade föräldrar idag är ouppnåeligt för många barn som delar ett rum med sin bror eller syster. Ett träd hus där man har rätt att ha kul som önskas är ett utrymme som säkerligen kommer att tilltala små scrunchies i den här situationen!

Idea för kabinen byggdes i träden: mini trä trädkoja

dekoration friggebod vedbod

Flickor och pojkar som älskar äventyr kommer att bli imponerad av ännu en söt liten skydd.

Stugorna i moderna träd är också populära med vuxna

Tree DIY Deco Garden

Hus och träd hus som utrymmen avsedda för våra hobbies och kreativa projekt

Cabin exterior Garden Home barn layouter

Ägarna till ett hus med trädgård har också möjlighet att göra ett sådant hus i en arbetsyta.

Liten den med mini friggebod i träd

ameangement trädgård utanför lyx träd hyddor

Även om man inte nödvändigtvis behöver ett kontor hemma (trots allt arbetar vi för att leva och inte vice versa), kan vi göra den här typen av hem DIY hörn, läsa eller skriver ... kort sagt, ett litet skydd som kan användas för att bygga ett utrymme du alltid velat!

Trädet hus som moderna zen utrymmen

Stugor i krans ljus träd

Bra idé om träd hus och majestätisk landskap

hydda koja i skogen

En sådan struktur i träden blir ett rum med mycket imponerande vänner. För att inte nämna det faktum att alla dessa användningsområden är enkla att anpassa och att huset har kapacitet att fungera som en funktionell plats och bekvämt för många medlemmar i ditt hushåll!

Hur bygger vi stugorna i moderna träd?

idé hyddor i trädgården byggnad träd

Tree: DIY idé att dela med sin familj *!

hyddor i träd heminredning trä

Bostäder byggs i träden är oftast gjorda av trä. Andra populära material inkluderar blad och grenar. Byggteknik är många. De försöker uppfylla två mål: för det första att göra det starkt och motståndskraftigt struktur och sedan för att skydda de mest natur och trä vald för att stödja huset.

Hyddor i moderna Abres: flera byggmetoder är att betrakta

modern treehouse

Tillverkning av ett kabin av detta slag börjar vanligtvis med byggandet av en bas, det vill säga en stabil plattform. Det senare måste välkomna hem och alla föremål det kommer att innehålla. Plattformen är ofta placerade på en eller flera grenar av en storlek som är tillräckligt stor för att bära upp vikten av strukturen.

Att göra en trädkoja på en solid plattform

trädgård träd moderna stugor

Om det valda trädet har inte tillräckligt lämpliga stationer, eller om det är önskvärt att ytterligare stärka strukturen, är det möjligt att använda flera olika metoder.

Constuction av träd hus: alternativ för att stärka den grundläggande strukturen?

liten trädgård hus till en trä träd hut

Konstruktionen kan vila på styltor som stödjer plattformen och allt som finns på den. Det är en byggmetod som ger extra styrka till stugan tillverkas i en modern trädgård där man inte frukta intrång av vilda djur.

Stugorna på styltor i Abres är en populär lösning

hur man bygger ett skydd i träden

Dessa styltor är oftast fast i marken med betong eller andra moderna tekniker (några ytterligare skydda rötter trädet). De styltor nu anses det enklaste sättet att få extra styrka till en struktur i träden, även om den är stor.

Treehouses: fördelar och nackdelar med andra moderna armeringslösningar

göra en trähus hem utomhus trädgårdsträd

Användningen av moderna armerings verktyg är en annan teknik som används för att göra plattformen mer solid hus. Oftast är det att installera stavar som fördelar jämnt vikten av strukturer belägna i höghus. Denna konstruktion tekniken är populärt vid byggandet av hus i stor höjd som vevstakarna är kända för att minska de destabiliserande effekter som orsakas av vinden och den naturliga utvecklingen av trädet.

konstruktionsmetod av treehouses

Home Deco trähus barn

Dessutom bör varje hantlangare som planerar att bygga en trädkoja besluta om att använda naturliga eller invasiva tekniker. Den första kategorin omfattar alla metoder för att tillverka en struktur som inte innehåller några spikar, skruvar eller bultar.

Tillverkning hyddor i moderna träd: tänk säkerhet och miljöskydd

husbyggnads trä shack träd

Med andra ord, detta är att använda naturliga material som är kända i århundraden: träbjälkar, barer eller fästorgan rep. Dessa metoder rekommenderas för DIYers som vill ha maximalt skydd för miljön och den naturliga looken av trädet.

Trädet hus och träd hus bör passa naturligt i det omgivande landskapet

Barn lekplats konstruktion hut

De naturliga fördelarna med terrängen och byggarbetsplatsen måste också beaktas vid utformningen av kabinen plan.

House-bild i Abres på en stor plattform

trähus vuxna barn

Den kategori av invasiva konstruktionsmetoder innefattar i sin tur använder de verktyg Det nämndes ovan: spikar, skruvar, bultar, stift, etc. Om du planerar att använda denna konstruktion metod, vara medveten om att olika typer av träd inte svarar lika behandling med dessa instrument av arbetskraft.

plattform för idé hyddor i samtida träd

trädgård lekplats skydd

Vi råder dig att fråga om styrkan i träd trä på de eventuella effekter som skulle ge detta arbetssätt på dess yta och dess motstånd.

Pretty trä plattform med blomsterdekor

Deco Garden hut DIY trähus

Om du inte vill bygga en modern byggnad, satsa allt simpelment på en vacker trä plattform.

Byggnad träd hus och administrativa förfaranden

trädgård konstruktion design hus i träden

Storleken på din byggnad i träden och platsen kan också bestämma kravet på förhandstillstånd från administrationen av din region. Vi rekommenderar därför att ta lite tid att lära sig om dessa potentiella administrativa uppgifter innan du går ombord på storskaliga projekt.

Utveckling av träd hus och User Security

idé dekoration stuga i skogen

Att göra en naturlig och miljövänlig hus i ett träd kräver också reflektera över metoder för skydd för sina användare. Om kabinen kommer att användas av barn, är det viktigt att bygga vidare på de fasta och hållbara material, även om din stuga inte ligger på hög höjd.

Idea säker åtkomst bro till trähus

DIY idé hem trädgård trähus

Samma regel gäller också att komma åt hemma innebär i träden (trä stege eller rep, etc.) samt landskapsplanering av sin plattform (inklusive närvaro av en ramp).

Hus träd och säker tillgång plattformar

Trä trädgård hut deco lekplats

Den passionerade natur och DIY kan också överväga att göra ett fritidsområde installeras på flera plattformar kopplade (placerad i ett enda träd eller flera strukturer i närheten). Här är förekomsten av medel för skydd också mycket viktigt att garantera säkerheten för användarna.

Hyddor i moderna träd: vad deco interiör och exteriör?

dekoration skydd i träd

Vad dekorationer att välja ett trähus? Du är praktiskt taget fri att fokusera på ett objekt av dekoration som du gillar och du vill installera i din stuga.

radhus i träden Foto

dekoration modern terrass trädgård skydd hut

Om du har ont om idéer, vet att de mest använda utsmyckning stilar är chic land design och den rustika som naturligt kompletterar utseendet på ett trä inredning. Skandinavisk design är också en bra lösning för det inre av ett sådant hus.

Idea uteplats möbler

Foto terrass hus träd

De flesta hem i träden innehåller också åtminstone en liten terrass som är en del av deras grundplattform. Det är oftast används som en inmatningsområdet för människor som kommer att klättra trädet och förbereder sig för att öppna dörren till huset.

Exteriör dekorativa trädhus

barnaktiviteter utanför hytt

Den yttre dekoration av ett träd hus är att tänka i enlighet med önskemål dess framtida användare. En bild ska vara en lekplats för barn och en trädgård att skydda i första hand avsedd för vuxna.

träd hut terrass Foto

trä skydd hus koja trädgård idé

Med tanke på alla fördelar med ett öppet utrymme som denna, kan ägarna till ett sådant hus bestämmer sig för att utveckla det som en liten uteservering.

Trevlig idé ljus trähus

barn Home Platform området kabin träd

Detta innehåller helst ett litet bord och ett par stolar och en eller två lampor, källor mjuk naturligt ljus.

Trädkoja med liten terrass

Layouter idén att bygga en friggebod

Treehouses och idén om naturliga inredning

trädgård shack träd trä exteriör

stor stuga bild i trä träd

plana hytter i kontors-träd

hytt konstruktion idé i moderna träd Logan Ward, foton av Lajos Geenen


About the author

admin