trädgård

Modern utomhusspisen – 10 designmönster

eldstad'extéreur moderne rouge

Sommaren är här och vi behöver inte gömma sig från kylan i våra hus och lägenheter! Idag presenterar vi utomhus spis med 10 vackra designmodeller som kommer att vara perfekt på alla typer av uteservering trädgård.


Det finns något för alla - elegant design och ultramoderna, är att se att välja den du gillar mest. När det gäller bränsle, bör du välja mellan traditionella trä och de med etanol eller propangas.

Den utomhusspisen Great Bowl O'fire av Robeys eldstad'extérieur design original

Vi börjar med det ultramoderna - den Urbanfire modell Modfire talet. detta utomhus spis som har framställts i naturliga stål finns i flera utföranden - metall, blå, röd o orange. Hon är 120 cm lång och väcker uppmärksamhet med en imponerande design.

Den andra eldstad som du ser som kallas Great Bowl O'fire, är tillverkad av återvunnet stål. Hon är en riktig bit av skulptur. Hon verkar vara på även när hon inte är med sin ursprungliga design.

Den tredje eldstaden är noll AK47. Det är en modern utomhus eldstad med en design som gör att du kan sitta och på den. Den har också ett förvaringsutrymme för trä under sin plats. Detta är en unik öppen spis i modern interiör.

Se även bilder modeller:

Den utomhusspisen Round Zero från AK47eldstad'extérieur zero ronde

Ursprungliga designen spis Katanutomhusspisen konstruktion Katan

ultra modern design spis Eclypsya eclypsya deco samtida eldstad

metall och sten skorsten Sunset Metal spis modern rundad design

Original spis Wildfire spis löpeld konstnärlig design

Original spis fartygs form Design spis båt deco

runda utomhusspisen Bella Vita

fondue spis praktisk design

ursprungliga idén modern spis norrut


About the author

admin