trädgård

40 originella idéer hur man kan inreda din balkong att njuta av det

dekorera din balkong soffa kuddar idé

Trots det lilla utrymmet som representerar balkongen, det finns alltid en plats där vi älskar att spendera tid att få lite luft om du bor i storstaden. men hur dekorera din balkong att göra det ännu mer bekväm och trevlig?


I den här artikeln hittar du 40 idéer om modern och kreativ dekoration speciellt för balkonger små utrymmen som säkert kommer att inspirera dig. Här mer än 40 inspirerande idéer:

40 idéer hur man kan inreda din balkong

dekorera sin träbalkong soffa kuddar golvmattor idé

dekorera balkong kan vara mycket lätt med lite kreativitet och alternativen är verkligen många. Du har ett val när det gäller golv men imitation gräs är ofta att föredra eftersom det skapar en trädgård effekt. När golvbeläggning, kommer du att börja tänka på klädsel.

Idea vertikal trädgård för balkongendeco balkong litet utrymme dekorera idé

Möblerna på den lilla balkongen bör ta minst utrymme, men också ha en modern och intressant design. Om balkongen är riktigt små, sedan två vackra stolar räcker. Men ta dem i ljusa färger för att skapa en glad, modern inredning. Kuddar och ottomaner är också utmärkta val för att dekorera balkonger och särskilt om du vill ordna en relaxavdelning och avkoppling.

Dekorera balkong med blommor

blommor dekorera hennes balkong golvmatta kuddar idé

Med ankomsten av bra väder, vi alla vill ta hand om vår utomhus utrymme att njuta av. Omvandla sin balkong i en levande kan vara en riktig konst.

balkong dekoration i glada färger hur man kan inreda din balkong

Flesta balkonger är anordnade i längd. Det är ganska enkelt att utveckla dem och förvandla dem till en vänlig och trevlig plats. Ordna din balkong med ett litet bord och stolar för att njuta av din frukost utomhus.

Fyra modern exteriördekorera samtida balkong

Hur att dekorera din balkong för platsen för dina drömmar? Innan du börjar måste du först veta vad du vill göra. Du vill vila? Lunch? Eller bara ta hand om dina blommor. Allt är möjligt!

eleganta balkong dekoration

dekorera hennes balkong layouter

Satsa på varma, naturliga färger. Dessa rajouteront mer ljusstyrka och friskhet till din utomhus utrymme. Vet att små föremål är viktiga. Anpassa din balkong är också det som är viktigast. Din balkong ska prata med dig, samtidigt som den är i linje med din inre utrymme.

Liten modern balkong

dekorera sin moderna balkong

Du behöver inte köpa dyra möbler också. Nu kan du hitta något som är bra i varuhus. Ett litet bord är några växter kan göra ditt utrymme till en verklig grönt paradis.

Zen balkong konstruktion

dekorera sin Zen deco balkong

Om du vill förvandla din balkong i en Zen-området, tveka inte att installera en fontän. Detta kommer att föra friskhet och lugn för alla. För att slutföra denna japansk stil balkong, glöm inte att dekorera små stenar. Dessutom är naturliga material föredrages när man skapar en zen balkong.

Liten balkong med modern soffa

dekorera hans exempel balkong

Om ditt främsta mål är vila, så väljer mjuk soffa. På så sätt kan du till fullo njuta av din favoritbok. Inredningen runt det är lika viktigt. Lita på det svaga ljuset och färska gröna växter.

Balkong med grön inredning

grön balkong layouter

Om du kör ut ur rummet på din balkong, rekommenderar vi att du köper stolar och ett fällbart bord. Så du kan lagra helst för att undvika trassel. Du kan också skapa din egen lilla bord. Du kan göra en tabell från en liten byrå återhämtade träpallar eller träkista.

balkong klättrare

December -verdoyante balkong litet utrymme

Om du vill förvandla din balkong till ett paradis för, är det dags att komma igång. Tips: du kan omge din utomhus utrymme för klättrare för att undvika blickar grannar.

balkong dekorerade med grön vägg

deco balkong intressanta växter

När man har en liten balkong, kan alla ta upp för mycket utrymme - även växter. För att undvika trassel, kan du odla växter på väggen. Denna gröna väggen är en riktig fröjd för ögat. Föredrar aromatiska och doftande växter att njuta av det till fullo.

Ta magi med föredrar svagt ljus

Modern design liten balkong

För att belysa din balkong, väljer svagt ljus. Det kommer att belysa den mysiga atmosfären som du vill förmedla. Kransar, ljus och fosfor finns alternativ lika perfekt som varandra.

idee deco balkong skandinavisk stil

För ett litet utrymme, såsom balkong, är det bättre att inte blanda alltför många färger och material. Koncentrera dig på en eller två grundfärger. Välj möbler tillverkade av naturmaterial och varma färger satsa på tillbehör.

Annan japansk inspirerad balkong

Layouter liten Zen balkong

ljust färgad balkong Dekoration

deco balkong ljusa färger

Balkong med modern inredning

modern deco balkong

Dekoration modern balkong med trä solstolar

deco balkong lång trästolar

Balkong dekorerad med gröna växter

deco balkong koppla område

Décoblommigt balkong

deco balkong blommor

Deco balkong mysigt

deco balkong skandinavisk stil

Dekorera balkongen fyrfärg

färgglatt deco balkong litet utrymme

rena färger för en liten balkong

samtida deco liten balkong

Njuta av utsikten i en stor atmosfär, är det möjligt

deco kreativa liten balkong

deco elegant liten balkong

deco intressant liten balkong

deco terrass interessante

deco glada lilla balkong

deco liten balkong suckulenter

Zen-inspirerad inredning balkong

dekoration liten mysig balkong

dekoration balkong växter

dekorera sin balkong-dee

dekorera sin balkong kreativ idé

liten balkong layouter idé

samtida deco idé balkong

ursprungliga idén deco balkong

intressant idé dekoration balkong

idee dekoration liten balkong

idee dekoration takterrass litet utrymme

romantisk idé deco liten Blacon

deco balkong modern elegant

liten balkong deco elegant

liten modern deco balkong

liten balkong trämöbler


About the author

admin