DIY Idea hus: 45 kreativa förslag dekor – anews24.info

DIY Idea hus: 45 kreativa förslag dekor

DIY hem idéer inredningstips

Små kreativa projekt är ett utmärkt sätt att ta hand under sin fritid, men också skapa objekt som kan användas för att dekorera huset och göra en gåva till sitt slut.


Med denna post, föreslår vi att du väljer ett hantverk idé eller DIY heminredning att visa dina talanger och din fantasi.

Idea DIY hem: att göra en vinflaska vas inomhus blommor

DIY idéer DIY Home Deco vas enkla

När det gäller att hitta kreativa dekorationer och billiga, Recycling föremål såsom vinflaskor, är de första som kommer att tänka på. Det finns en hel del intressanta föremål som kan göras till vin och dessa ursprungliga vaser är bevis. För att göra det ett hem, skär toppen av en glasflaska, sedan sand kanterna på vas för att använda den på ett säkert sätt!

Trädgård och DIY idé av original vaser prover

tutotiel DIY Home Deco ursprungliga vas

Om du vill göra flera små vaser, prova denna mycket söta DIY projekt med proverna. Antalet containrar är obegränsad: du bestämmer storleken på din prydnad! För DIY dekoration projekt, skulle du också behöva ett träblock, sandpapper och en borr för att göra hål i trä.

DIY Deco vaser med mini plaströr

gåva att göra sig till och med lera idéer

Här är en variant av samma förslag DIY, som skall genomföras med användning av plast provrör, lackskydd adhesiv, akrylfärg i olika nyanser, två träblock (här målade vit) som skall användas hållare för provrör, en borr och lite lim. Kör projektet genom att täcka block av trä, måla valfri färg, sedan göra hål för rör och limma ihop blocken. Slutligen, dekorera bitarna med flerfärgad färg.

kreativt projekt idé och enkelt DIY hem för vas

deco vas diy ursprungliga objektet idé

Här är ett annat förslag för inomhusblombehållare dekoration: det är en idé om manuell aktivitet mycket enkel och praktisk som hjälper dig att dekorera en vas som du inte gillar särskilt.

Förslag på manuell aktivitet: gör en konkret vas

DIY kreativa projekt konkret vas

Om du brinner för att skapa lera objekt, inspireras av bilden ovan för att forma egna vaser i modern stil.

DIY upphängnings kruka metallrör växt

deco idé hemlagad DIY suspension

Denna ursprungliga suspension är en vacker prydnad för en innergård. Den är gjord i ändarna av metallrören bör skäras efter mätning av blomkrukan däri kommer att placeras. Att fixera metallstycken, använda lite av tråd eller snöre placeras inuti rören.

DIY Idea hus: trä repupphängningen

blomkruka hängande innerdörr växt dekoration

De som inte är bekväm med metallföremål DIY kan ta upp tanken på bilden ovan för att göra dörr växt eller krukor av trä och rep.

Creative aktivitet för Zen-inredning: göra en vas med organiska material

deco konstruktion objekt zen kreativa hobby hem

Här är en DIY idé hus för vänner av Zen stil och tillbehör påverkas av japansk tradition eller konsten att feng shui: gör en vas med stenar och bambu.

Hur man kan inreda sina inomhus blomkrukor

blomkruka Home Deco hantverksverksamhet

Krukväxter ge oss mycket glädje och för service till dem, skulle man kunna tänka sig kreativa sätt att dekorera sina krukor svartvitt!

DIY dekoration idé med mini inomhus trädgård

göra en mini zen garden lätt handledning

Vad gör man med dessa gamla koppar te eller kaffe? Vänd dem i mini vackra trädgårdar!

liten terrarium och naturlig dekoration objekt Foto

liten terrarium råd interiör deco DIY idé

Terrariet är en annan typ av intressant liten trädgård som är också en vacker prydnad för slutna utrymmen. Placera den i ett hörn av ditt hem eller erbjudandet som en gåva till en vän!

Idea manuell aktivitet för interiören: vertikal trädgård hemlagad

hur man skapar en vertikal trädgård hem inredning

De som inte har en extern grönområden ofta drömmer om att ha en grön trädgård. Om du är i denna situation, har vi goda nyheter för dig: Nu kan du skapa din egen inomhus trädgård giriga lite utrymme i form av vertikal trädgård.

DIY idé lätt hem: Småförvaring pounds av kopparrör

DIY DIY Home Deco modern idé

Om du gillar DIY idéer med metallrör, inte pourqoi försöka göra en lagring av böcker eller tidskrifter, som den på bilden ovan?

Tips och Deco: göra sina egna arrangemang för böcker

hur man organiserar sin lagringsobjekt design house

Eller testa din hantlangare talang med idén om manuell verksamhet som består av en korg av tråd. Förutom att vara bekvämt, är denna vagn öppen för flera anpassningsmöjligheter!

modern inredning för inre läder med lagring

DIY bibliotek lätt DIY idé läder

Att arrangera hem samtidigt införa mer autentiskt material, prova detta ursprungliga idén om kompakt förvaring för böcker i läder!

Dörr - kopparrör smycken och originell present idé och billigt för kvinna

DIY handledning kopparröret bär smycken

Du kan också skapa en ljus och chic smycken innehavaren i metallrör monterade på en träställning. Enkelt, praktiskt och snyggt!

Hur man gör en korg för egen katt

korg katt till sig själv

Om du har en katt eller en liten hund, metallrör tjänar också vid tillverkning av en mysig säng för ditt husdjur. Clever är inte det?

Kniv och idé Deco anpassad för kök

DIY tillbehör köksknivar dörr

Behöver du en knivhållare för att bättre organisera ditt kök? Make-en själv med följande ämnen: en planka, en borr, lite lim, lack, 2 konsoler (eller andra sätt att fixa ditt kök tillbehör vägg), 4 skruvar magneter enligt antal knivar.

Personlig dekoration för kök och badrum med glasburk

Gift billiga tvålpump DIY

På tal om kökstillbehör, här är en DIY hem idé för detta utrymme: en tvålpump i glasburkar. Praktisk och vacker, skulle han finna sin plats som en badrum design chic landsbygden eller havet stil!

Gör en trä soffbord till ett hörn av sitt vardagsrum

DIY handledning låga bord trä

Gillar du denna trä soffbord? Det är verkligen lätt att göra: allt du behöver är ett snitt träkoffert och lite sandpapper. För att flytta detta stycke enkelt lägga till hjul med hjälp av en borr!

DIY Idea hus: trä nattduksbord och rör

DIY deco litet bord sittplatser idéer

moderna nattduksbordet trä och metall

diy idé deco hus nattduksbordet

Här är en annan enkel trä soffbord att göra Återvinning material. De mest begåvade tinkerers kommer att kunna skapa allt från 4 metallfötter, 4 träplankor, skruvar, en borr och en liten fläck.

Hur man hacka ett litet soffbord med stenytan

göra ett soffbord DIY hus

Denna lilla möbler liknar tabellen ovan, med undantag för att den har en grov sten yta.

möbler kreativt projekt efter marmor soffa, metall och betong

tabell sidobord DIY DIY tips

Det är en intressant liten soffbord typ sidobord. Den består av en betongfundament, en fot gjord av metallrör och en mini marmor yta. Stor, eller hur?

Lite dekoration och kokos lagrings idé

DIY DIY dekoration idé kokos

Återvinn resterande kokos omvandla dem till konstruktions skålar, som den på bilden ovan!

Organisera post med denna idé hem DIY klädhängare

idee deco ingången att inrymma en klädhängare

För att bättre organisera din hall, en vinst tinker klädhängare utrymme! Det är praktiskt och det skulle hysa något problem jacka, väska eller andra tillbehör.

Tips förvaring med trädörr nyckeln till själv *

dörr in nyckeln trä dekoration idéer

Varför inte avsluta utseendet på din entrédörr med en liten träpinne?

Hur man kan inreda sin ytterdörr en matta hemlagad

göra en dörrmatta deco dörr in enkla idéer

Tvärtemot vad man kan tro, är denna matta mycket enkel att göra: en på den övre bilden är gjord av konstgräs och ramas in av en sträng tillsammans.

praktiska och estetiska Lagring mixtrande kartong och rep

deco trick rep korg skåp lagring

Låt oss stanna en stund på frågan om praktisk förvaring och smart möbler med denna korg klädd i kartong var täckt med rep. För att göra det ett hem, skulle du behöva en kartong, rep, en limpistol, en pensel, scotch och vattenfärger (tillval). Om du gillar DIY dekorationer rep, kommer du att vara intresserade av våra hantverk idéer med detta material.

Att göra en bokhylla litet utrymme

förvaringsskåp idé billiga rum barn

Detta bibliotek litet utrymme kommer att vara perfekt lämpad för ett barns rum eller en läshörna. Gör det från en bit av antika möbler som är varken mer eller du börjar skrapa några beväpnade med träplankor, metallrör, skruvar och spikar, lim och övning!

Förslag till inredning: förvaringsfack för arbetsyta

Original hylla lätt att göra trick deco hus

Om du har turen att ha en arbetsplats hemma, kan du njuta av några av våra DIY inredning idéer för att göra det mer attraktivt och mer funktionell. På bilden ovan, ett litet förråd trågformad, perfekt för ett hemmakontor eller en DIY utrymme.

DIY inredning lätt att bättre organisera sin hemma arbetsyta

deco göra så även plansch

Denna plansch är en mycket enkel idé att hjälpa till att organisera en arbetsplats utrustad hem: lägga ut dina anteckningar för att utföra dina dagliga uppgifter mer effektivt!

DIY kök inredning: Original Tea hemlagad

exempel deco bord DIY kaka bricka

Det finns flera sätt att visa sina talanger i köket, även om du inte gillar matlagning. Skapa en hylla för kakor som den på bilden ovan för att imponera på dina gäster med lite lim, vaser eller andra metallstöd, metall sax, guld lacken , silver eller koppar och plana plattor.

Original dekoration för kökstillbehör

makeover hus trä kökstillbehör

Du föredrar en DIY inredning projekt för kök som är lite lättare? Inga problem! Vi erbjuder att pryda din matlagning verktyg med lite färg och marmorerat papper. Resultatet är mycket originell, som ni kan se dig med bilden ovan.

Idea små dekorativa glas och betong-det-själv

modern deco ursprungliga idé burk

Om du vill återanvända dina gamla glasburkar, försök att använda dem som en blomkruka eller som en praktisk förvaring, som visas i den här bilden.

Ljusstakar för elegant vardagsrum inredning

ljusstake gjort idé hem inredning

Sido deco poster för vardagsrummet, små ljusstakar lera och betong är bland våra favorit DIY projekt!

Mini ljusstaken konkret idé och DIY hem för vardagsrummet
DIY ljus bordsdekoration idé

Projekt av kreativ fritid: dekorera hennes fotovägg

hus idé inre väggdekoration

Hur man klär väggarna i ett rum och anpassa insidan? Med bilder av hans familj, naturligtvis! Ordna dem som en stor collage på vita väggarna i vardagsrummet eller sovrummet och snabbt förändra sitt utseende.

Idea för enkel manuell aktivitet: skapa ett förvaringsfack för trädgårdsredskap och stenar

förslag DIY dekoration design exteriör trädgård idé

Anpassa din trädgård är lättare med en DIY idé hem! I bilden ovan, till en startlagrings förslag och trädgårdsredskap gör en gammal trä topp och vita stenar.

Dekorera din altandörren - träpall anläggning för att skapa själv

möbler växt bär idé deco yttre RECUP billigt

För att göra din uteplats roligare, komplett med sin inredning dörrbeslag växt pall av trä, som den du ser ovan!

DIY utomhus dekor: trä och glas ljusstake för en modern terrass

idé deco exteriör objektet diy ljusstake trä

Och för utomhusbelysning, försöka göra detta trä och glas ljusstake! För att göra detta, ta två glashyllor, tre brädor, patchning gips, lim, sandpapper, ljusstakar och värmeljus.

Suspension kul för barn rum och idén om manuell aktivitet för barn eller vuxna

aktivitet hand suspensionsordnat objekt dekoration

Modern stil trä dekoration hemlagad

annonsmaterial ursprungliga inredning deco aktiviteter

* Idea DIY hem från Francoise and me


Like this post? Please share to your friends: