Bookmark DIY projekt i 17 hantverk för att testa! – anews24.info

Bookmark DIY projekt i 17 hantverk för att testa!

bokmärke DIY modell original-manuell aktivitets idee

Att göra en DIY original bokmärke är en rolig och snabb manuell aktivitet. kreativt projekt som lämpar sig för stora och små, moderna bokmärken gjorda i olika material: papper, olika textilier, läder och även metall.


En utskrift och skär i minuter eller skapa från grunden, dessa DIY bokmärke idéer är så vänlig att du även kan använda dem för att göra en personlig gåva. Utforska våra projekt nedan!

Bookmark DIY i olika textil

bokmärke DIY deco-naturlig-tyg-japanska

Vi lanserar tillbaka i den tjocka av det med en rad varumärke modeller DIY sidan att tillverka från olika textilier. Vårt första projekt du skapar en japansk-inspirerade estetiskt objekt. Närmare bestämt är det ett tillbehör tillverkas med namngivna textil färgning teknik shibori.

modell-mark-no-idé-diy-deco-textil shibori

Den shibori teknik är en av de gamla japanska konsten som fortsätter att imponera. Principen? Vi tar en bit vävnad önskas färgas och behandlas på olika sätt innan glider in färgen. I den japanska traditionen, har vart och ett av sätten att knyta eller vrida tyget ett annat namn. Du kan läsa mer eller uppfinna din egen teknik. Tanken skulle vara att färga tygstycke innan du fortsätter med nästa steg i projektet.

bokmärken, gåva vävnads shibori

När bit färgade tyget, torr, skär den för att erhålla en textil dressing. Avsikten är att linda en rektangulär bit kartong eller en gammal bokmärke. Limma eller sy kanterna på shibori trasa. Lägg sedan till den slutliga touch till din skapelse: göra ett hål i toppen och sätter dit en läderband.

bokmärke personlig DIY modellvävnads bokstäver

Vår andra handledning tar upp idén om DIY bokmärke tyg ger det en naturlig deco twist. Detta uppnås genom färgade textil sysselsättning och enkel utseende. Tygstycket skärs i ett bokmärke klassisk sida.

bokmärke-a-producerande vävnads-brev

Då han är att dekorera som du vill. Du kan slå ett hål och tillsätt lite band, till exempel. Annars använder bläck och textil buffertar för att lägga till egna dekorationer.

Gör en DIY bokmärke-end läder färgas i ljusa färger

Make-A-bokmärke-leather-ändar-colores

Förutom konventionella tyg alternativ, det finns också ursprungliga bokmärken gjorda av läder. Vår tredje idén om manuell aktivitet du presenterar en av de sorter. Detta är ett bokmärke som DIY kan skapas från en liten bit av läder som du vila efter en DIY projekt deco (t.ex. en nyckelbricka till sig själv) .

make-a-bokmärke-läder-paint modell

Metoden att följa är ganska enkel. Klipp bit, sedan använda en svamp pad borste för att tillämpa måla i ditt val. För en modern geometrisk effekt av inspiration, skydda resten av ytan med bindemedel, såsom visas i bilden ovan.

Gör en ursprunglig bokmärke son i stickning

diy bokmärke pompoms barn

Till dessa idéer skapande verksamhet i tyg och läder lägger till möjligheten att skapa en egen bokmärke son i stickning. Tillverkad son till olika färger och prydda med en tofs, är denna typ av bokmärke roligt att göra och kommer att tilltala dina barn. Hur man gör en DIY bokmärke av den här typen? Tekniken är mycket enkel och kan anpassas till en handbok för små företag.

Create-A-bokmärke-diy-tutorial-deco-textil

Till att börja med bör du välja en färg. Det beror på mottagaren av din skapelse. De levande nyanser är perfekt för barn och pastellfärger för ett objekt som kommer att erbjuda en vän. När det gäller mörka nyanser, kommer de att gå med på en personlig gåva med anledning av Fars dag.

bokmärke original-pompoms-a-do-modell

Fortsätt sedan till skärsteget. Du skulle behöva två son: en kortare, som serverar snöre för att markera sidor och en annan, längre, vi kommer att forma formade tofs. Du kan mäta längden på den första tagande som modell en bok med konventionell storlek. När det gäller den i tofsen är det att bestämmas i enlighet med den storlek du vill ha för din lilla dekorativa tofs. Gör det genom att linda sonen stickning så att den bildar en liten boll. Avsluta genom att binda i slutet av son runt bollen.

diy-deco-bokmärke textil-pompoms

Fortsätt sedan till nästa steg för att länka de två son. Fäst strängen att bokmärka tofs gör en knut. Med hjälp av en sax, klippa ändarna av sonen pompom formad som för att få resultat som visas i bilden ovan. Slutligen rengör kakan före användning.

Att bygga ett varumärke kreativ och söt metal sidan

tillverkning-bokmärke-original-cat-metall

Nyligen pratade vi om populariteten av metall deco objekt. De bildar en väggdekoration alternativ som vi älskar för sin eleganta och modernt utseende. Men visste du att det också är möjligt att skapa en anpassad bokmärke metall?

sida ursprungliga varumärket metall-cat DIY

I likhet med metall smycken, böcker för detta bokmärke sidor fungerar som ett gem. Det har att göra med en viss metall eller plast son skulle vrida att bilda slingor. Det är det senare som gör att du kan fixa din design på ett ark av en bok eller en tidskrift. Låt dig inspireras av denna idé till flera små smycken böcker formade som djur eller andra föremål!

Idéer för hantverk att göra ett papper bokmärke

För att inte märka dina sidor med små bitar av papper av alla slag, inget bättre än naturlig bokmärke gjort papper. För att skriva ut från en modell redo eller bygga själv, alternativen är oändliga!

Ett fantastiskt urval av DIY varumärke för att skriva ut

DIY varumärke sida har tryckt papper fria modell

För att spara tid och njuta av en DIY bokmärke intressant, välj en modell som hämtat och skrivas ut hemma. Vi erbjuder i vårt utbud i detta avsnitt.

diy-bokmärke-papper utskrift

Brand Model papper utskriven sida by Design äter repetition, ladda ner här

Den klassiska varumärke sidan kännetecknas av sin rektangulära form. Det ger oss möjlighet att glida lättare mellan sidorna i en bok. Så snälla ha lite tjockt papper och skriva ut egna färger i bokmärken genom att sätta en modell i bilden ovan.

bokmärke DIY do-a-papper-print-design-äta-repeat

För enkel och praktisk användning, gör ett litet hål i ena änden av kartongen och lägg en sträng. Detta är ett bekvämt sätt att hitta dina bokmärken snabbt när du in mellan flera sidor i en kokbok.

bokmärke-original-make-a-barn-idee

Brand ursprungliga sidan för att tillverka papper för barn av Lia Griffith, ladda ner här

Gör läsa roligare och roligare aktivitet för barn blir en bris med bokmärken inspirerade fantasi sagor! I form av djur i skogen, säsongsbetonade dekorationer och även deras favorit tv-serien, pappers bokmärken stimulera barns intresse för böcker.

diy-bokmärke-original-barn-tutorial

Så ett bra sätt att visa din dotter eller din son hur man har kul med en bok om klassisk stöd!

Att göra en DIY varumärke liten sida med en av dessa modeller för att skriva ut

bokmärke DIY deco-print-papper

Prov mark diamond formade sida Pop och Soda ladda ner här

Efter bokmärkes modellerna i traditionell pappersform, se några originella idéer om lite små. Praxis är dessa bokmärken utformade för att hjälpa dig att återfå din läsning på rätt plats, men även ange flera passager i en lärobok, ordbok eller liknande bok.

handledning-bokmärke-book-diy-deco

Tack vare deras små storlekar, är dessa diamantformade kartongbitarna införas mellan sidorna i veckotidningar och kokböcker. De tillåter dig att hitta och en bild eller en maträtt utan djupdykning i boken i fråga.

how-to-bokmärke-papper bok

För detta projekt DIY varumärke webbplatsen på ursprungliga form, ta en pappskiva som han skulle skriva ut mallen. Då diamant efter konturen av ritningen. Slutligen använder en mattkniv för att göra en öppning som hjälper dig att fixa detta lilla bokmärke på ett pappersark.

bokmärke-a-gör-det-själv-popandsoda

Det är allt! Du har nu en liten DIY varumärke sida papper du har uppnått på bara några minuter!

hur make-a-lite-bokmärke-easy

Gör ett bokmärke för enkel pappers idé med socker Penguin, ladda ner här

Bokmärken för böcker på översta bilden är inspirerade av samma idé. De uppfanns för att ge dig möjlighet att organisera din utbildning eller dina köks inredning idéer. Hur? Med hjälp av en serie av pappers bokmärken av olika färg. De passar lätt på ett ark och tillåter dig att hitta din sida med sina färgglada bitar i olika nyanser.

Föreställ ett litet papper bokmärken för barnbok

diy-bokmärke-barn-tutorial

DIY varumärke sida för barnbok av Lonnie Jacobse hämta här

Bokmärken för barnböcker anta en söt version med den här modellen helt ursprungliga sidan att göra på några minuter! Roliga och söta, är de som tillverkas av den nedan beskrivna metoden.

modell bokmärke-a-gör-det-själv-barn

Till att börja, vänligen har tjockt papper och ladda ner filen med denna modell av personlig bokmärke. fortsätt sedan till steg utskrift i slutet av som du skulle ha två modeller bokmärke räv formade huvudet (blå och orange).

diy bokmärke fox-pappers diy-deco-barn

Klipp ut räv huvuden efter modellen i bilden ovan.
make-a-bokmärke-barn DIY-pappers lonnie

Med hjälp av en kniv, gör ett hål i papperet för att uppnå det resultat som visas i bilden ovan.

DIY varumärke papper sida print-tutorial

Den anpassade bokmärke är nu klar för användning. Visa det till ditt barn och ha roligt tillsammans vända en av hans favoritböcker!

Brand papper DIY sida att göra och anpassa efter sina önskningar

aktiviteter-manuell lätt hemma vuxen

Förutom modeller för att skriva ut, det finns också flera olika typer av bokmärken och pappers bokmärken för att göra från början. Vi presenterar några intressanta exempel.

projekt creative-vuxen-barn-bookmark-målning

För att göra en anpassad bokmärke från början, inget bättre att börja med ett tjockt papper och lite färg färger som du vill. Skär en rektangulär bit papper (du kan också ta ett bokmärke som du har hemma och använda den som en modell för att bestämma storleken på din skapelse). Applicera sedan färgerna på dess yta. För en mer exakt resultat, planerar en liten lackskydd klistermärke för att hjälpa dig att kombinera olika färger.

diy-deco-bokmärke-a-gör-det-själv-idee

Dekorera ett bokmärke i vitt papper, kan det också gå igenom skär former och bokstäver. De är att sätta på DIY bokmärke, efter exemplet i bilden ovan.

aktivitets kreativa vuxna bokmärke-a-do-tutorial

Du har flera alternativ för att göra en ursprunglig bokmärke av detta slag. Med papper eller tyg dekorationer som skall fixeras på den vita ytan med användning av limmet; med washi tejp eller liknande lim ...

make-bokmärke-skräddarsy-washi-tape

På tal om lim, också säga att det finns en annan snabbt och enkelt sätt att anpassa ett papper för märkning sidor. För att göra detta genom att välja en bild eller en fras som du vill. Skriv det i form, färg och typsnitt som du väljer. Slutligen, klistra bokmärke med lim eller dekorativa lim.

Skapa ett bokmärke formade mustascher

helt modell original-mustasch-sida

Liksom små bokmärken? Försök att göra en eller flera formade mustascher! Utrusta dig med ett blad av svart papper, en penna, sax och lim. Följ sedan stegen i guiden upp för att skapa en trendig bokmärke av detta slag!

Gör egna sida för barn, en idé manuell verksamhet som inspirerar oss!

projekt kreativa barn bokmärke-original-idé

För att markera slutet på året semester eller semesterperioden, bjuda in ditt barn att göra sig bokmärke. Hjälp honom att dra konturerna av en snögubbe eller ett djur på ett ark tjockt papper. Om det är nödvändigt, delta i det som vid tidpunkten för skärning.

aktivitets manuell barn diy-bokmärke-idee

Låt din dotter eller din son friheten att välja dekoration för hans skapelse. Färger, pärlor, dekorativa och olika textil son, här är några idéer att föreslå!

Skapa en personlig bokmärke med tofsar eller ritningar

handledning-DIY-bokmärke-pompoms

Passion för läsning, du har många bokmärken som du skulle anpassa? Test så tanken manuellt arbete på bilden upp och uppfinna dekorationer formade tofsar!

how-to-a-bokmärke-skräddarsy det pompoms

För att göra detta, få en son av garn för att sticka och följ anvisningarna som visas i handledningen ovan. När tofs är klar, gör ett hål i bokmärke och bifoga denna vackra lilla dekoration!

handledning-bokmärke-DIY-papper textil present

Vad gäller de som gillar att rita, de har möjlighet att anpassa ett papper med den tekniska doodle. Titta på videon nedan för att läsa mer:


Like this post? Please share to your friends: