Deco tapeter eller hur man förstora utrymmet i ett litet rum – anews24.info

Deco tapeter eller hur man förstora utrymmet i ett litet rum


Men de vita väggarna är inte det bästa alternativet. Det är bäst att välja en färg bland dem la crème, beige till ljusgul, sand, blekrosa, persika, grå, blågrå, grå-grön, ljusgrön, ljusblå och blågrönt. Samtidigt ta hänsyn till ljusstyrkan i rummet. Om det är ett litet mörkt rum, måste du varma färger. Men om rummet är tillräckligt ljust, kan du kalla färger.

Här är hur ett litet rum kan visas större om du växlar olika typer av tapeter dekoration

tapeter deco idé sovrum layouter

Den präglade tapeten kan förstora något utrymme. Det skapar en pjäs av skuggor och volymer som ger intryck av ett större utrymme. Den blanka tapet kan också ge en illusion av ett större utrymme.

Du kan också använda ett litet rum i en mönstrad tapet. Om du vill hålla den på väggen, är det bättre att ta med mindre mönster. Men om du har högt i tak, välj horisontella mönster. Om du har många bilder på väggarna, välj en monokrom bakgrund.

Color Wallpaper klar fiskevatten

idéer tapeter modern väggdekor

Kombinera bleka unga och grädde färger med ljust violett, dammig rosa, ljusgrön eller röd amorteras. Den blekrosa går bra med grönsallad, ljuslila och blå. Den ljusgröna passar bra med mörkgrönt, lila och rosa. Den grå-gröna går med grå och körsbär. Den gröna lampan kommer att vara väl med lila, magenta och ljus magenta.

Inredningen med tapeter kan vara mycket elegant om du följer våra råd

Deco tapet modern husvägg

Olika tips för tapeter

Tanken med vårt första tips är att sätta en tapet monofoniska eller enkel mönstrad tapet på tre väggar och en flashig eller tapet med ett stort mönster på den fjärde. Denna fjärde väggen kommer att väljas beroende på vad du vill visa. Du kanske vill sätta din stora TV-skärm, en kakel eller hyllor? Eller kanske göra en arbetsplats eller avslappnad rymden?

Här är ett litet sovrum där tack vare tapeter utrymmet oändlighet luften

tapet vägg dekoration interiör idé

tip division

Använd bakgrundsbild av samma färg, men ett annat material i samma rum. Detta kan vara en monokromatisk eller mönstrade tapeter. Sätt en mörk bakgrundsbild på den lägsta delen av väggen och en ljusare på den övre delen av väggen. Gränsen mellan dessa två delar av väggen måste vara mycket bra. En bred bård kommer visuellt minska höjden på rummet.

De horisontella eller vertikala linjer kan hjälpa dig att visuellt förstora utrymmet i din lilla rummet

tapeter blommor deco linjer

alternerande Tip

Om rummet är verkligen små med hjälp av två olika typer av tapeter. Du kan använda tre i ett större rum. Tapeter måste vara i färg och liknande motiv eller åtminstone gå bra ihop. Lägg dem som vanligt men med jämna mellanrum internerade. Till exempel satte två rullar av samma typ, efter en rulle av en annan typ och försök igen.

När man har en annan vägg i andra tre resultatet är mycket konstruktion

tapeter dekor diagonala linjer

3D Tip

Om du gillar tapeter med stora 3D-element, men den här typen av tapeter är kanske lite för mycket för din del i detta fall ta en rulle, skär några av dessa element och häll dem på en klar bakgrund. De kommer att se ut dekorativa element på plattor.

Tips Decoretto

De klara tapeter utan irriterande mönster i ett litet rum kan förskönas med en ännu större Decoretto klistermärke. Till exempel kan du haffa några stora krysantemum på väggen vertikalt eller horisontellt. De kommer inte att visuellt minska utrymmet i rummet.

Var kreativ och använda som du tycker passar decorettos

Deco blomma tapeter

Deco 3D båt tapeter

Alternate deco tapeter

Deco tapet Decoretto fiske

Deco tapeter mönstrade blå

tapeter rosa lila deco


Like this post? Please share to your friends: