Göra ett original spargris är roligt och enkelt med dessa 5 projekt! – anews24.info

Göra ett original spargris är roligt och enkelt med dessa 5 projekt!

original idé piggy-tillverkning och barn aktiviteter

Sommaren är en bra tid att upptäcka kreativa friluftsliv. Men när värmen utanför blir alltför intensiv, vänder vi oss till den svala våra hem.


Under dessa tider på dagen, många föräldrar föreslå idéer för hantverk till sina barn. Det är ett sätt att njuta av dem inne i huset, samtidigt lära dem hur man gör olika objekt för dekoration av plantskolan. Idag har vi bara intresserade av den här typen av kreativa projekt. Vi bestämde oss för att tala om

Original piggy tillverkningsprojekt,

eftersom detta vänliga ämne har också fördelen av att lära sig att små samla in pengar då att investera i en gåva eller en aktivitet som gör dem drömma. Månaderna från juni till september är just en tid då barn och ungdomar är fria att utforma aktiviteter som kan ge dem lite pengar åt sidan. Och vad bättre än originalet spargris för att hålla säker från nyfikna ögon?

ursprungliga gris spargris målade skiffer färg

Original spargris-målning-black-idee-DIY-barn

Vi börjar med en ganska enkel manuell aktivitet projekt. Det handlar om ommålning en gris spargris vi redan har till hands för att ge det en mer trendig och rolig look. De material som kommer att behövas för denna ursprungliga idén spargris är:

 • en gammal spargris;
 • skiffer färg;
 • borstar eller färgbuffert;
 • krita för att dekorera sin spargris (tillval).

Original spargris-idee-manuell barnaktiviteter

Det första steget i detta projekt är att förbereda sin arbetsyta. Om spargris som vi kommer att använda är en gammal och dammig föremål rengörs med lite tvålvatten och en trasa. Får torka innan itu nästa steg.

diy-piggy-original-a-tillverkning-det-själv paint-slate

Den andra delen av projektet är ägnas åt målning. Innan du startar, är dess arbetsplan beredd genom att täcka papper eller annan typ av skyddsutrustning. Detta är ett viktigt steg, särskilt om du lita delegat målning till ditt barn!

piggy-original-barn-pig-silver-barn

Den omfattar gamla spargris med en eller två lager av färg skiffer. För bästa resultat är det säkerställt att färgen vi köpte är anpassad till den typ av yta du kommer att måla.

DIY-piggy-piggy-barn-målning-slate

När den målade ytan helt skiffer färg, fick torka. Slutligen, när spargris är helt torr, dekorerad med krita.

idee deco-rum till barn piggy-piggy-svart

Och nu har din lilla redan sin egen ursprungliga och personlig spargris!

diy-piggy-silver förgyllda-färg-metalliska-idé-färg

Naturligtvis kan denna idé om anpassning tillämpas även på andra former av sparbössor; också att vi är fria att experimentera med olika färger av färg. Bra idé för dem som drömmer om en trendig inredning objekt formad silver eller guld spargris!

Sparbössa original superhjälte att göras från en glasburk

Original spargris aktivitets manuell barn super-hero-burk

Vår andra idén om manuell aktivitet för barn innebär också målning men i en något annorlunda form. Detta för att skapa en egen spargris från en glasburk. För detta, beväpnade sig med följande ämnen:

 • en glasburk
 • måla en färg val
 • en kniv
 • papper klistermärken eller vanligt papper och lim

Original spargris har-how-det-själv-idee

Efter framställning av material är det första av alla intäkter för att skära en öppning i locket på burken. Det kommer att förändra enkla glasbehållare i en personlig spargris där för att dölja sina skatter. Sedan gå vidare till att måla burken; torka och är dekorerad DIY spargris med en superhjälte motiv. Detta är att skriva ut på etikettpapper eller på ett enda ark, som skall fästas till burken med lim.

Original piggy boy super-hero-diy-deco

På bilden ovan, några idéer om mönster som kan användas gör denna dekoration. De finns gratis av blogg Fireflies och lera Pies; så känn dig fri att njuta av din skapande verksamhet projekt!

Gör en ursprunglig piggy dekorativa lera eller model

Visste du att du kan också göra en personlig piggy lera deco eller model? Idén är intressant och mycket kreativa. Handledningen videon ovan visar hur man kan uppnå ett sådant föremål inspirerad av Starbucks. När vi förstod grunderna för att göra detta objekt kan du dekorera som önskat!

Original piggy tillverkning Idea flingpaket

diy-piggy-barn-making handledning

Den flingpaket är ett ämne vi vill återvinna i projekt av olika barn hantverk. Och det finns också en spargris för att uppnå en ursprunglig kartong! Här är listan över material som kommer att behövas för denna manual aktivitet:

 • en ruta för spannmål;
 • av färgat papper;
 • saxar,
 • lim;
 • dekorativa ögon och svans.

piggy-a-gör-det-själv-papper och kartong

Det första steget i den ursprungliga spargris projektet är att täcka flingpaket i färgat papper. Den exakta nyans beroende på djuret eller objekt som du vill representera. I vårt exempel är det valda djuret en gris och färg - en ljus nyans av rosa. Det kan också besluta att måla box; i detta fall bör tillämpas flera lager av färg för att helt täcka täckningen av spannmål.

Personlig piggy-idé-det-själv-to-child-papper

Nästa steg beror på barnets ålder. För mindre är de delar av djuret skära i förväg; de som är större kan skära sig glider av papper i den önskade formen.

Original piggy barn-a-gör-det-själv

sedan vidare till nästa steg i stickning de skurna bitar av lådan. Igen, följer det mönstret av det utvalda djuret.

tillverkning-piggy-barn Personalized kartong

Slutligen sista handen läggas till. En rolig linje på baksidan av spannmål lådan vidare skyldig att en spargris. För att inte nämna en liten öppning för att infoga pengar!

Idéer ursprungliga Bössor i flingpaket

Original spargris har make-själv-barnaktiviteter

Projekt DIY ursprungliga sparbössor anpassas till barnens intressen. För små som älskar teknik, omvandlar den ett flingpaket i vänlig robot. Vi använder sedan bitar av färgat papper för att skapa knappar och andra lämpliga dekorationer.

Original kartong piggy-a-gör-det-själv-barnhand aktiviteter

För stora, producerar en pappersspargris med bokstäver. De kan sedan skriva ett meddelande för att ytterligare anpassa sin skapelse. Meddelanden skär papper och hålla fast vid ytan eller rita direkt på arket som kommer att tillämpas på lådan.

Gör en Återvinningsmaterial original piggy

Make-A-piggy-själv-idéer

Anhängare av ekologiska Deco kan njuta av detta barn manuell aktivitet projekt för att lära små några bra reflexer. Samla material och återvinna dem på ett kreativt DIY inredningen är trendiga och det hjälper till att skydda miljön.

DIY-piggy-material-idé-barn-deco

Här är en idé om piggy plastflaska och papper som tar formen av ett flygplan. Skicka projektet till sin son eller dotter kommer att behöva följande material:

 • en tom plastflaska (liten eller stor, beroende på värdet);
 • Färg papper av kartong (nyanser av blått, grönt, eller annat);
 • av dubbelhäftande tejp;
 • saxar,
 • en penna.

piggy-a-barn-göra-det-själv-flaska

När försedd med nödvändiga material, får du i projektet genom att skära ett hål i plastflaska. Denna öppning tjänar till att skjuta pengar i spargris personlig barnet.

how-to-a-piggy-original till barn

Det andra steget kräver lite mer uppmärksamhet. Den består i att dra utformningen av flygplanet och har att göra med precision. För detta använder vi kartong papper och ritar på ryggen bitar som ska användas för att klä flaskan. För en mer exakt resultat drar vi en bit och är en förebild för andra. Sedan skär vi den andra biten.

idee-piggy-original-has-till-papper buteljerat vatten

Fortsätt till nästa steg, i vilket är fäst cylindern förbandet på dess yta. För detta är dubbelsidig självhäftande används. Det ger oss möjlighet att sätta bitar av papper i plastflaska. Varning: trim kommer också att täcka öppningen har vi redan uppnått. används därför sax för att göra pengar tillgängliga för att öppna.

Hur man anpassar sin ursprungliga spargris formad flygplan

idé-a-piggy-making-själv-tutorial

Då båda motorerna i hans plan dras och skär. För detta ändamål bär två stycken rektangulära papper lindas och det fastnar i varandra. Därefter de fixeras på plastflaska med hjälp av lim. Bra att veta: det välgjorda motorn kommer att flyga för att förbli stabila när de placeras på en plan yta.

aktiviteter-manuell barn piggy-original-tutorial

För nästa steg, vi rita och vi skär vingar planet. Återigen, vi går vidare med hjälp av en ving modell för andra. Denna lilla trick kommer att göra två delar av samma plan.

piggy bank papper flygplan-flasktillverknings

Vingarna skärs och att hålla sig till den ursprungliga spargris med dubbelhäftande tejp. Vi avslutar genom att rita propellern på planet. Det kommer då att säkras mellan öppnandet av flaskan och dess lock; Av denna anledning skulle det vara bäst att använda den som en modell. Slutligen har man bara att lägga dekorativa detaljer till hans personliga spargris!

hur make-a-piggy-barn-pappers idee

Make-A-piggy-själv-idéer


Like this post? Please share to your friends: