Hur man gör tyg blommor i 4 ursprungliga tutorials att testa! – anews24.info

Hur man gör tyg blommor i 4 ursprungliga tutorials att testa!

hur man gör blommor textil-tillbehör-DIY-deco tyg

Vad är sötare och mer feminin än blommor? Fira säsongen sommaren med inredning och tillbehör inspirerats av naturen tillverkare av tyg blommor!


Här är en rolig idé att manuell aktivitet som kan hjälpa dig att förändra ditt utseende eller din inredning. Bläddra tutorials vi samlat ner för att se

hur man gör tyg blommor

och komplettera din outfit och håret eller helt enkelt lägga till några feminina inslag i ditt hem. Eller, inspireras av dessa idéer till en liten originell present till en vän!

Hur man gör filt blommor tyg för att försköna sin klädsel

hur man gör blommor bältes deco tyg

Det första projektet om hur man gör tyg blommor är en idé som föreslagits av Cheri på I Am Momma Hear Me Roar. Att arbeta på sätt att göra en mer intressant textil bälte, fann hon en idé för att göra filttyg blommor. Det är lätt dekorationer är inspirerade av temat hösten och färgerna i den här säsongen. Men vi kan lätt anpassa sig till sina önskemål genom att välja ett tyg av en fjäder eller sommar skugga.

gör-det-blommor-in-tyg-material-krävs

För att tillverka dessa tyg blommor, måste du limma (eller en limpistol), en grosgrain band och cirka 12 centimeter vävnad. Denna mängd material bör vara tillräcklig för att ge 4 olika bälten. Bevis för att ett projekt rolig och söta DIY inte behöva be en stor investering!

Förbered rack för att göra tyg blommor

how-to-flower-tyg-tutorial-video

Använd sax för att klippa bandet grosgrain. För storlek, leda dig genom dina handlingar eller den person du vill ge din skapelse. Detta bälte är avsedd att bindas fritt, så se till att skära en tillräcklig längd. Och eftersom bältet inte är ansluten till ett plagg du kan bära flera olika klänningar eller tunikor!

tillverkning-flower-in-tyg-steg-bilder

Fortsätt till nästa steg och lokalisera mitten av bandet. Så filt rektangel och klistra in den på bandet. Detta steg gör det möjligt att skapa ett stöd som du kommer att klistra in tyg blommor.

Gör ett tyg blomma filtband

blommor-in-a-vävnad till sig-modeller

När basen av bandet redo, fortsätt till skapandet av blommorna. Återigen, är du fri att välja en färg som passar säsongen och modetrender. Här beror allt på din fantasi! För att göra tyg blommor från filt, skär den på längden. Du bör få en remsa ca 2, 5 cm.

aktivitet-manuell-vuxna vävnads-blommor-exempel

gör-flower-tyg-idee fritid-s-creative-fashion-våren-sommaren

Fortsätta genom att skära änden av väven för att reproducera det resultat som visas i bilden ovan. Upprepa processen på hela längd tygstycke.

blommor-in-tyg-tillverkning-tutorial-i-bild

Sedan linda filtremsan att kronbladen på din tyg blomma. Naturligtvis kan du ytterligare anpassa utseendet på kronbladen och form för att passa.

Efter handledning - hur man gör bladen av blomman vävnaden

DIY-tyg-blommor-aktiviteter hand-DIY-easy

Lägg dina kreativa deco DIY kläder gröna blad. För att göra detta, få ett försprång i de gröna färger av filt. Skär ett eller flera ark och göra ett snitt på en av sina sidor, som visas på bilden ovan.

sy-aktiviteter-vuxen-flower-tyg-tillverkning

hur man gör blommor bältes deco tyg

Slutligen vika och limma de två ändarna som erhölls. Lägg gröna blad på bandet till platser där man fortfarande kan se stöd dina blommor. Och nu är din DIY projekt och dekorativa blommor sömnad redo!

Hur man gör tyg blommor att bära som ett tillbehör

flower-tyg shirt-old-recycle

Nu till vår andra tutorial. Föreslagen av lite solsken, det visar hur man gör tyg blommor medan återvinning en gammal skjorta. För detta projekt, skulle du behöva en gammal skjorta, en liten rund bit av, knapp, en skärmall för dina blommor filt lim tyg, sax. Detta är verkligen enkelt att göra: det skulle vara tillräckligt för att skära en pappform.

hur man gör tyg blommor tillbehör-våren-sommaren

Genomföra projektet genom att skära 8 blommor med skärmönster. Ta dem en efter en och böja blomma i mitten en gång, sedan en andra (steg 3). Lägga till en punkt av lim på vinkeln efter bockningssteget (steg 4). Klistra 4 blommor på den runda kände trasa och placera tre blommor över de du redan har klistrat. Slutligen, ta den sista blomman och sticka den i mitten av din skapelse (steg 5-8). Sätt knappen i mitten av blomman och fäst med lim eller någon tråd och en nål (steg 9).

återvinna gamla gör shrit projekt-flower-deco-diy

Avsluta genom att lägga till en textil bakdelen av blomman med lim. Det är med denna son som du kommer att fästa blomman tyget där du vill!

Hur blomma tyg - göra pioner för att dekorera ditt hem!

flower-in-tyg-a-gör-det-själv-pioner

Hur tyg blommor att dekorera huset? Svaret kommer med denna känsliga och eleganta projekt som föreslagits av DIY mamma. Det kommer att kräva följande ämnen: tyg papperslappar som smälter i kontakt med elden (organza, satin, chiffong ...) av repet av polyester, en nål och son, ett ljus, en modell för kronbladen (till hämta på denna länk).

hur man gör blommor i rosa tyg tillverkningssteg

Och här är stegen för DIY projekt. Användning av den nedladdade mall, skär 6 kopior av varje kronblad storlekar (steg 1). Passera varje kronblad genom värmen av tändstiftet genom att vrida för att forma ändarna av den skurna vävnaden (steg 2 och 3). Observera att detta steg måste utföras med försiktighet (inte håller i alla fall tyget för nära lågan). Sedan, en sy en mindre kronblad (stadium 4 i handledningen).

hur man gör blommor i rosa vintage-tyg kronblad

Fortsätta med de större kronblad, genom lindning runt den första (stegen 5 och 6). Slutligen säkra din pion med ännu en liten son under blomman (steg 7). På bilden nedan, mycket lyckat resultat av detta intressanta projekt.

hur man gör blomma pion-rosa tyg

Hur man gör tyg blommor - rosor för ett pannband eller en DIY heminredning

hur man gör tyg blommor krona-idee

Den sista handledning DIY dekoration eller tillbehör för hår (du bestämmer!) Erbjuds nu att är ganska. För att göra dessa vackra rosor, se till att du kände tyg, en grön pannband huvudet av en nål och son, stil och papper, sax.

make-blommor-tyg-DIY handledning

Gör dina tyg rosor börjar med tillverkningen av skärmodell, som bygger på papper. Klipp dina kronblad, då, om du vill, dekorera dem med färg. Sy ihop två kronblad i centrum, sedan Shape dina rosor (steg 6-9) och fäst med några stygn. Slutligen, skär några blad att använda för att komplettera dina blommor. Roses kan nu dekorera ett pannband, ett tillbehör eller en liten korg i ditt hem!

Idén till flower-tyg-crown-trend våren-sommaren


Like this post? Please share to your friends: