Konture ansikte: tekniker för en perfekt ansikte – anews24.info

Konture ansikte: tekniker för en perfekt ansikte

Board kontureansiktsmakeup

Du kanske har hört talas om denna lilla skönhet trick kallas ansikte konture, skulptera eller highlihting att med hjälp av några make-up kan helt ändra form och oval i ansiktet vända dig till en atombomb.


tekniken ansikte konture är för dig om du är redo att på allvar leka med formen på ditt ansikte för att markera din naturliga skönhet.

Beundrar du kvinnor med höga kindben och en välproportionerad ansikte? Du klagar till undergång? Den konture teknik är metoden för att tillämpa tydliga och mörka smink i ansiktet för att skapa konturer eller på annat sätt mildra dina ansiktsdrag. Det är en metod som skapar skönhet genom illusion.

Master målare användning av ljusa och mörka nyanser för att skapa en illusion av upp-och nedgångar när de målar ett ansikte. Dessa konstnärer kommer att säga att använda denna typ av nyanser skapar djup, avstånd och bildar ett ansikte. Den subtila ljus eller mörk nyans kan helt ändra uppfattning. Och det första steget i konturering är att förstå hur du uppfattar ditt ansikte.

Om du har en hud ljusare eller blad, som arbetar med garvning och mörkare produkter. Om din hud är redan mörkt, då har du redan grunden för låga punkter av ansiktet.

Konture ansikte för perfekt makeup

ansikte konture makeup idé

1. Kartläggning av ansiktet

Även om du använder smink i flera år, har du någonsin tagit sig tid att utforska benstrukturen i ansiktet. Du tittar på ditt ansikte varje dag, men vill du verkligen veta? För att hjälpa dig att göra detta, be någon att ta bilder av ditt ansikte från varje vinkel. Vara objektiv när du sedan studera dessa bilder, titta på dem som om det inte vore dig men någon du inte känner. Studera styrkor och brister i ansiktet. Sedan kartlägga ditt ansikte fysiskt att verkligen känna dess struktur.

Studera ansiktet med fingertopparna försiktigt. Var är "hög" och "slåss" in your face? Var uppmärksam på dina ben att se om de är kantiga eller rundade. Också vara försiktig med strukturen på din hud - är ganska tunn med finare porer snarare rynkiga som tyg eller tjocka med öppna porer? Har du rynkor och vad som är färgnyans? Analysen av ditt ansikte kommer att hjälpa dig att känna igen och uppskatta individualitet i ansiktet. Att känna strukturen på din hud, färg och benstrukturen är nödvändigt första steg för att bemästra makeup konturering.

Den skulptera makeup Kim Kardashian

Färg Makeup kontureansikts pro

Användningen av ljus eller markering höjer skuggorna och hjälper till, expandera eller mjuka dina funktioner. Efter att kartlägga hela ansiktet, skulle du veta vad dina fel och dina fördjupningar. Dessa områden ger skugga som ger fler år till ditt ansikte. Detta är det dags att minska sin effekt!

De ljusare nyanser är verkligen inte så vitt som man kan tro. Välj din foundation eller pulver som är några nyanser ljusare än din foundation som du kommer att använda på hela ansiktet. Vissa makeup märken erbjuder mycket effektiva produkter för denna teknik såsom skulptera pulver MAC. Applicera ljusare nyanser bara botten av problemområden i ansiktet.

Tekniken av makeup konture skulpterar ansiktet

ansikte konture makeup tips

2. Hur tillämpar vi den klara skuggan?

Sminka skulptera är inte det sista steget i din dagliga makeup - genomskinligt pulver är. Eftersom vi inte vill ångra "mästerverk" med spår av smetas eller ögonskuggor föll på kinderna. Med hjälp av en liten borste, tillämpa ljusare nyanser något på problemområden och sedan använda fingrarna för att sprida ut. Använd "touch och squeeze", vilket är användningen av fingertopparna röra och tryck sedan på produkten på huden.

Varning! Värmen från din hud kommer att smälta produkten och det tenderar att "komma undan" applikationsområden. Så använd en trasa eller handduk för att rengöra fingrarna hela tiden. När du lär dig att behärska denna metod, kommer du att se hur ljus och mörker kommer att blanda och verkar som om de förekommer naturligt i ansiktet. Ja, tar denna metod lite tid, men det är perfekt för tillfällen då du tar bilder eller för speciella tillfällen.

Fortsätter med hjälp av mörka nyanser. Dessa kvaliteter används för att avlägsna eller skärpa delar av ansiktet. Tillämpningen av mörkare nyanser kan göra underverk för dubbelhaka eller skapar en illusion av en längre näsa eller mindre försköna.

Den perfekta ansiktskonturering

makeup skulptera idéer info

3. Hur tillämpar mörkare nyanser?

Som ni säkert gissat, är tekniken med mörka nyanser exakt densamma som för ljusa nyanser. De pulverprodukter är mildare denna fond Tinto mörka om skulptera makeup. Använd två olika nyanser mörkare för bästa resultat.

4. dröm kindben

Under året för kartläggning av ansiktet, sevriez du har märkt hur strukturen av dina kindben kan jämföras med kanterna av en byggnad. Kanterna på byggnad och kindbenen har en högre aspekt sida och insidan. Dessa tre aspekter måste beaktas för att skapa perfekta kindben. Tänk dig att ditt ansikte har en vertikal streckad linje är belägen vid den yttre ögonvrån och fortsätter hela ansiktet. Detta är den "magiska line" är guiden att sminka skulptera på sidorna av ansiktet. Glöm styrelsen att tillämpa rouge på "äpplen" av dina kinder eftersom det ibland denna teknik kan göra dig verkar löjligt. Du bör inte överstiga den magiska linjen. Prova det och du kommer att se själv.

Den perfekta makeup för alla typer av ansikten

contourng typsnitt

Med hjälp av en borste eller fingrarna, dra en tänkt linje från den yttre hörnet av dina ögon för den högsta punkten på kindbenen. Dra sedan en annan tänkt linje från hörnet av dina ögon tills hårfästet. Stäng sedan triangeln genom att dra en diagonal linje av stoppen av dina kinder. Som du påpekar de bästa delarna av dina kinder. Fyll den triangulära kontur med ljusa nyanser och sedan använda "touch och squeeze" för att sprida så att inte lämna de exponerade kanter. Denna teknik är avgörande för att skapa den bästa effekten suculptant makeup.

Börjar på bottnarna av dina kinder, den magiska linjen, tillämpa en lite mörkare nyans produkter till dina öron. Med hjälp av pressmetoden och gripande spridning nedåt och bakåt för att inte lämna utsatta tips. Om du vill fördjupa skuggeffekten av denna ansökan även gälla ett mycket smalt band av mörker på den ursprungliga mörka strax under kinden.

Rör, rör, rör! Om du blandar bra betyg, kommer detta att skapa en illusion av naturliga skuggor som fördjupar den ihåliga strax under kinden. Detta mörknar den nedre del av din kind. Och slutligen måste du lägga lite färg på sidan av kinderna. Färgen kommer att ge kurvor och mjuka kinder.

Ett annat exempel på konture

skulptera ansiktet makeup

5. Produkter för färgkorrigering

Produkter för färgkorrigering är perfekt för att dölja en mängd fel, radera fläckar och sträck den spända av stiftelsen. De flesta krämer har en gul nyanser som hjälper reflekterar ljus gör den mest levande och glödande hud. Gröna krämer är bäst för att korrigera rodnad och jämna ut hudens struktur. Violett eller lila krämer ge liv åt tråkig hud. Och sedan rosa eller persika grädde är perfekt för mörka ringar, åldersfläckar och fräknar.

De färgkorrigering produkter

färg korrigera makeup tips

Makeup skulptera för svart hud

konture makeup idé

Ett annat exempel på en perfekt makeup

konture makeup idé

idee ansikte konture makeup

makeup konture skulptera


Like this post? Please share to your friends: