Inredningen bröllop billigt gjort av dig! – anews24.info

Inredningen bröllop billigt gjort av dig!

Deco bröllop billigt allmänna uppfattningen bordsdekoration DIY

den Deco Billiga Wedding är att hedra kära kärlek! Du som söker en facklig part kan vara rustik eller enkel men ändå snygg och elegant. DIY bröllop dekorationer är mycket populär i dessa dagar.


Eftersom de är mysiga och bekväma, och lämpar sig för nästan alla årstider. En festlig kontakt med en mittpunkten som är central i bröllop bordsdekoration term är vårt förslag. Detta är en idé deco billigt bröllop, som är att koka ihop en blommig mittpunkten. Och vem har inte en dekorativ blommig pjäs eller en krans älskarinna på modet? Du kommer säkert att älska denna vackra idé för en billig bröllops inredning! För att göra detta krans blommig mittpunkten behöver du en krans och en annan falsk kompletterande green, spray metalliclack, blommor tråd, sax, ljus, och ett band.

Deco bröllop Spara - spraya bladen med falsk färg som bilden visar

Deco billiga pulverisera lämnar falska äktenskap

Börja med sprutmålning falska krans och efter när det är torrt kan du ansluta dem till kransen. Sätt den på bordet och lägga ljus för ljusstakar. Sätt lite grön med band på bestick. Och ha kul! Och det är det! Nu har du ett bröllop deco för kallt och mycket naturlig bord, och du kan använda ladan för bröllop, eller trä.

Anslut falska ark med andra för att göra en nästan pittoresk bukett

ansluta falsk pittoreska bukett blad

Placera din skapelse mellan rätter och ljusstakar

Skapande center bord rätter ljusstakar

Gröna blad förenas av ett band på den platta

gröna blad united platt band

Resultatet är en billig men elegant bröllop dekor

deco bröllop billig elegant


Inlagd avRobert Lebrun i BricoLike this post? Please share to your friends: