En billig och originella möbler i trä återvinning hantverk

buffet trä Återvinning

I denna artikel kommer vi att se hur man kombinerar två aktuella trender å ena sidan den våg av rustika möbler som säljs till skyhöga priser, och även den gröna vågen erbjuder sig att återanvända trä från gamla möbler eller pallar, att få billiga möbler som uppfyller rustik stil samtidigt som en liten yta.


billig rustika möbler

möbler trä Återvinning

I naturen är ingenting förlorat och ingenting har skapats tillämpa denna kloka talesätt och låt oss komma ihåg att vi är också en del av det här slaget. Den stora fördelen med att använda återvunnet trä för att bygga möbler med en ganska rustik stil och billiga möbler som är mer är att slutresultatet kommer att behålla all äktheten av ett material vars patina naturlig är att tiden har tryckt den.

den naturliga patina av tid

Återvinning bädd av trä

Mest rustika möbler handeln, om inte dessa är giltig antikviteter, förvärvat en åldraslook artificiellt, med användning av färger och lacker som är en välkänd källa för flyktiga organiska föreningar, flyktiga organiska föreningar . Varför så komplicerat att det finns enkla lösningar och mer delaktiga i att minska mängden avfall, med alla föroreningar som ingår i transporten?

en enkel lösning möbler

möbler billigt nattduksbordet returträ

På bilderna som följer, kommer vi inte i detalj från fall till fall hur man monterar alla dessa föremål är den allmänna idén att demontera en pall till exempel för att göra en sänggavel eller vin hyllan. Om du stöter på en gammal möbel, inte brinner, se vad en vackert bord du kan bygga med några dörrar av ett gammalt skåp! Släpp loss din fantasi, beroende på vilken hårdvara du har möjlighet att återhämta sig eller låta materialet diktera hur han vill att omvandlas, som i denna målning Cubist återvunnet trä. Önskar du roliga kreativa ögonblick!

en verklig effekt

möbler billigt vin pallar display

kombinera ekologi och design

Billiga möbler säng träpallar

lite kreativitet

bords återvunnet tabell möbelelement

avancerad grön i tabellen

art deco träpall

enastående resultat

trämöbler Återvinning buffé

möbler som inte är standard

trämöbler Recycling hyllan

RECUP massiv bord möbler

Återvinning bord möbler metallstöd

dörr vägg trä pallmagasin

låg träpall tabell

trä palettbord

bord av trä Återvinning

Billiga möbler garderob gamla brädor

möbler billig träbord Återvinning

Återvinning soffbord möbler Billiga möbler återvunnet trä potten