kaklat badrum färg – allt om denna enkla metod för renovering och billigt! – anews24.info

kaklat badrum färg – allt om denna enkla metod för renovering och billigt!

målning kakel badrum meddelande-tutorial-konsult astcues-idéer

Målning kakel badrum är ett enkelt och billigt att renovera det här rummet i huset vägen. Förnya badrum eller duschrum har aldrig varit enklare.


Inget mer arbete lång och kostsam interiör renovering. Idag kan alla förnya sitt relaxavdelning med

en bricka målning anpassat badrum.

Om badrumsrenovering beläggningsteknik kan tyckas exotiska finns det fortfarande ett par år, är för närvarande en av de mest populära lösningarna. Faktum är att många av de stora färg märkena säljer nu produkter anpassade till klädda ytor plattor. Vissa får även i förverkligandet av en rad material som behövs för en bricka målning projektet (produkter för ytterligare lager). Dessutom är inte bara målning av plattorna en förnyelse alternativ; Det är också ett roligt sätt att ge en personlig touch till dessa beläggningar med dekorativa motiv. Zooma för att måla badrum kakel, produkter och steg att följa för ett sådant projekt!

Vilka är fördelarna med en renoveringsprojekt med hjälp av färg kaklat badrum?

kakel målning badrum tips-idé

I denna text, kan vi erbjuda idéer och smarta tips för en lyckad målning projekt kaklat badrum. Många undrar om eller inte var och en kan använda en teknik DIY renovering badrum. Det bästa sättet att hitta svaret på denna fråga är att lära om ämnet i detalj. På så sätt kan alla svara på hans specifika situation.

färg-kakelmosaikvägg golv badkar

Först vet att måla helkaklat badrum är verkligen det billigaste alternativet och enklaste för beläggning renovering. Detta är också en teknik som gör det möjligt för oss att göra badrummet en makeover DIY projekt deco.

hur färgkakel badkar-målning

Du kommer att förstå: denna idé om förnyelse kräver inte ingripande av en professionell. Det är också mindre krävande vad gäller tid som krävs. För att inte nämna att den lätt kan anpassas till valfri storlek utrymme. Eftersom många fördelar inte underskattas av ägarna och hyresgäster!

hur färg badkar-plattor

Måla brickan hennes badrum verkar vara det bästa alternativet för alla fall och för alla situationer. Trots allt, är brickor tillverkas för att bilda hållbara beläggningar resistenta. Om alla dessa fördelar och argument har övertygat dig, läs vidare för att upptäcka vad du behöver veta om ett sådant projekt DIY.

målat kakel vägg-badkar-tutorial

Varför måla kakel badrum är en bra idé

opinions paint-kaklat rum-bad renovering

Måla badrum kakel kan vara en bra idé av flera skäl. Det är viktigt att undersöka för att förstå den situation som använder denna förnyelse alternativet.

Hur renovera-sin-badkar-själv-färgplattor

Första är ytan av keramiska plattor tillverkade på ett sådant sätt att de har förmåga att skydda beläggningen från alla föroreningar. Även uppgiften av oljor och olika skönhetsprodukter lämnar ingen fläck på sin yta. Med andra ord, är badrum kakel tillverkade för att vara hållbara och lätta att rengöra. Varför byta ut en sådan yta som är utformad för att hålla över tid?

kakel-of-badkar-dusch-med-paint renoveringen

Badrummet kakel färg kan bidra till att förlänga livslängden på beläggningar för innerutrymmen. I själva verket, om de utförs framgångsrikt måla plattorna kan förändra utseendet på hela innerutrymmen. Så kan vi använda den för att dubbla eller till och med tredubbla liv badrum kakel eller kök!

renoverat-bad-duschkabin färg Tile

Den moderna inredningen uppmuntrar oss att anställa vågade och intressanta nyanser i sin inredning. Detta är en strategi vi antar allt oftare för badrumsrenovering. Kakel måla denna rum i huset ger oss möjlighet att arbeta med färger som du älskar. Och även om dessa färger är mycket sällsynta! Det är mycket lättare att hitta en specifik färg plattor med en viss nyans.

how-to-paint-plattor-of-badrum badrum

För att inte nämna att måla helkaklat badrum ger oss möjlighet att dölja imperfektioner beläggningar! Och det är en fördel särskilt signifikant om man vill förnya ett badrum snabbt.

Hur man målar en bricka badrum - stegen

paint-epoxi-kakel-badkar

Du har beslutat att inleda ett projekt för att måla kakel badrum? I detta fall kommer det här avsnittet vara av stort intresse. Nedan erbjuder vi en detaljerad beskrivning av stegen för ditt projekt.

måla-vid-sida vid sida-view-förnyelse-badkar

Den första etappen av ett projekt DIY färg badrum kakel berör ytpreparering. Detta steg krävs oavsett vilken typ av färg och tekniken väljs. Det ger oss möjlighet att se till att färgen fäster perfekt till ytan.

färg till kakel badkar jord väggar

Då kan vi gå vidare till den andra etappen. Efter att förbereda ytan av kakel, kan du använda en produkt som underlättar vidhäftningen av färgen plattor. Användningen av denna typ av produkt rekommenderas eftersom det hjälper till att göra projektet. Det är särskilt viktigt i områden som vi använder regelbundet, till exempel badrummet.

handledning-målning-of-kakel-badkar-trick

Slutligen har vi flyttar till den sista etappen av projektet: måla kakel badrummet själv.

kakel målning badrum-tutorial åsikt

Dessa är de tre viktiga steg för alla målning projekt kakel badrum. De följer efter varandra, eftersom detta är den exakta arbete steg för steg som säkerställer en framgångsrik effekten av arbetet. Låt oss se vad är tips att veta att underlätta arbetet i vart och ett av dessa steg.

sida vid sida badrum Målning - Steg 1: framställning av ytor för målning

Montera-badkar-no-priset till kakel-målning

Vi börjar med beredningen av ytorna som de tillämpar färgen kaklat badrum. Detta steg påverkar främst rengöring av plattor.

måla-till-bricka-badkar-beläggning

I princip behöver regelbundet underhållna plattor inte utgör stora svårigheter att rengöring. Men i vissa fall kan detta steg vara lång och mödosam. Så snälla ha tålamod!

målning kakel badrum duschkabin väggar

För att underlätta arbetet under detta steg och njuta av bättre resultat, tycker om att få de nödvändiga rengöringsprodukter. Mögel är en av de vanligaste problemen i badrum och toaletter. Om du står inför ett sådant problem, planera en produkt för att tillämpa anti mögel på brickor. Gör samma sak för alla andra uppgifter.

Tile målning-förnyelse-badkar våningen bad

Tillämpningen av varje rengöringsmedel måste göras enligt anvisningarna på förpackningen. Många starka rengöringsmedel ämnen avger obehagliga lukter; vissa kan även vara skadliga för hälsan. För din egen säkerhet och din familj, alltid arbeta i ett väl ventilerat badrum.

idé-paint-for-plattor-of-badrum badrum

Bra att veta: särskilt resistenta mot ren uppgift kan du använda sandpapper. Försök att arbeta noggrant för att undvika bestående effekter på ytan av målade plattor. Det väsentliga är att ta bort lagren av olika produkter som samlats på plattorna.

Målning kakel badrum - Steg 2: Bestäm om du vill använda en underull

kakel-bad-badkar-målningar

Efter grundlig rengöring beläggningar som kommer att fungera, är en fri att gå vidare till nästa steg. Det är om den vill använda en underull. Här är några detaljer som är bra att veta om det.

hur färg-sin-plattor-of-badrum badrum

Användningen av ett undre skikt är ett steg före om kakel målning badrum. Det undre skiktet har grundläggande funktion för att underlätta grepp av färgen på golv eller vägg. Den är gjord speciellt för detta ändamål och det är ganska lätt att hitta i butikerna.

kakel-badkar-dusch-paint förnyelse

Användningen av ett lager ökar i arbetstid och ansträngning för att investera i projektet. Detta gäller särskilt om man har att behandla ett större område. Av denna anledning många människor väljer att spara extra ansträngning.

klinkergolv färg badrumsrenovering

Men det är bra att veta att utläggning av ett underlager rekommenderas av specialister. Enligt yttranden från proffsen har användning av en produkt av detta slag möjligheten att öka livslängden på färgen kakel badrum. Så det är en viktig detalj att tänka på!

Målning kakel badrum - Steg 3: Applicera en målning på sin gamla beläggningen

målning-of-kakel-badkar mark vy

Nu till det tredje steget om tillämpningen av färgen själv. Som man kan gissa, är detta den mest efterlängtade och mest intressanta skede av hela projektet. Det ger också de synliga effekterna av allt arbete; och det är det som betyder mest för någon handyman!

kakel färgrum vägg vit bad

Vad badrum kakel målning välja? Detta är den mest efterfrågade och mest kommenterade frågan. Och av goda skäl: den typ av färg är lika viktigt för den slutliga rendering dess färg. De typer av färgplattor som finns på marknaden idag kan delas in i två kategorier:

  • levande kakel målning;
  • färgat harts.

Varje kategori har sina fördelar och nackdelar. Vi undersöker en efter en i följande punkter.

hur färg-His-plattor-of-badkar-tutorial

Måla-plattor-of-badrum badrum

Bra att veta: förutom dessa kategorier, det finns också målningar anpassade för olika typer av plattor och ytor. För optimal Använd alltid färg som utformats speciellt för den typ av plattor som du vill arbeta.

Målning kakel badrum med direkt tillämpning

Tile paint-badkar-dusch-tutorial

Den första kategorin av badrum kakel målning är för närvarande tillgänglig direkt typ av kakel. Detta är en produkt som kan appliceras direkt på beläggningen; det kräver inte användning av någon extra lager under.

Tile Mural-badkar-förnyelse-färg

Det är en typ av produkt som ger snabba resultat, men variabel i hållbarhet. Dess främsta fördel: de rika utbud av färger och nyanser som finns på marknaden.

Målning badrum kakel i färgat harts

paint-kaklade vägg-badkar-färg-white

Den andra färger kategorin är färgade hartser. Hans jobb kräver vanligtvis två skikt: användning av akrylfärg och särskilt skydd. Med dessa två lager, är slutrapporten mer hållbara och mer motståndskraftig över tiden. Det slutliga skiktet garanterar hållbarhet av färg appliceras på golv eller vägg.

målning-för-plattor-badkar-dusch-epoxi

Den största nackdelen med detta alternativ deco kakel? Avsaknaden av en ganska rik färgpalett. I själva verket, de färger med färgad harts är fortfarande färre än de levande målning. Det är också nedslående många människor satsa på det alternativet.

Hur man skapar en avslutning på sitt måleri kaklat badrum - kakelfog arbete och inredning alternativ

målning kakel Badrum Bath-kakel-metro bad

Vi avslutar med en sista avsnittet på lack kaklat badrum. Vi undersöker två frågor: arbetet med kakelfogar och inredningsidéer för plattor med lämplig färg.

kakel-badkar-förnyelse-färg

Att arbeta lederna målade kakel i badrummet, det finns två möjliga. Den första, som är den enklaste, är att täcka så färg. Resultatet renoverade leder i samma färg som kakel. Den andra möjligheten är att passera en akryl penna i en nyans som du väljer.

förnyelse-the-badkar-no-priset till kakel-målning

Samma typ av pennan kan också användas för DIY dekor projekt plattor. Dessutom kan sådana projekt genomförs med hjälp av en stencil. Tillvägagångssättet är ganska enkel: du väljer ett mönster och snittet.

målning kakel badrum idé-deco-kakel-mosaik

Tillämpning av cut mönster på en eller flera brickor av eget val. appliceras sedan färgen enligt instruktionerna och får torka innan du tar bort schablonen. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att göra dekorationer för badrum mosaik effekt, så trendigt just nu! Här är några idéer för intressanta mönster som du kan prova:

färgbeläggning kaklat badrum mark idé-deco

kakel målning Inreda Tile Mural bad

Måla-plattor-of-badrum badrum


Like this post? Please share to your friends: