Brico

Patchwork DIY handledning gratis, modeller och inspiration

Patchwork DIY handledning-modell-fri lätt manuell-aktiviteter

Liknande sätt och sy? Du älskar att experimentera med väska projekt, kläder och textilier dekorationer? I det här fallet har du förmodligen en stor inventering av tygstycken i olika färger.


Om du letar efter sätt att använda dem, erbjuder vi dig en idé:

Läs mer om DIY Patchwork

och utför originella skapelser, medan återvinning dessa textil bitar. Utforska lapptäcke tre tutorials för att se hur man gör en täckmantel för bärbar dator, en fin väska och en praktisk bokmärke!

Patchwork DIY - gör en laptop väska

Cover-dator-is-how-det-själv-diy-quilt-idee

Vem behöver inte en bärbar dator hylsa praktiken? Idag kan fans av sömnad göra själva. Den goda nyheten är att ett sådant projekt inte ens kräver inköp av tyg; Ja, du har förstått, kan en datorväska lätt utföras återstående tygstycken av ett annat projekt!

diy handledning-patchwork-modell-idee

De material som behövs för detta DIY lapptäcke beror på storleken på den dator som du vill klä. Förutom bitar av textilier, måste det finnas en bit av läder (för att stänga locket), liners (för lapptäcke och locket själv).

DIY handledning påslakan lätt dator

lapptäcke-lätt-bag-tutorial dator

För detta projekt DIY lapptäcke, en börjar med arrangemanget av tyg papperslappar. Storleken och formen på bitarna ska väljas med hänsyn till smaken. Samma sak gäller för de skäl och färgerna på tyger. Observera: ju fler bitar är, desto mer monteringsarbetet vara lång. För den första fasen av denna manual aktivitet, avgör det arrangemanget av tygstycken. Vi försöker kombinationer av olika färger och mönster!

handledning-quilt-cover-dator är-how-det-själv

När du är klar detta steg är det dags att sätta textil ihop bitarna. För detta använder vi en första insats. Principen tygbitarna skall bifogas det, som en mosaik.

Patchwork DIY handledning inpassade Case-dator

Efter denna fas, passerar ett till nästa steg. Den består i att lägga en elegant och mjukt foder på insidan av locket. För låt oss komma ihåg, det handlar om att skapa ett extra skydd för sin dator!

diy-tutorial-lapptäcke-lätt-bag-dator

Den sista fasen av denna tutorial lappverk innefattar tillsats en stängningslocket. I vårt exempel använder vi en bit av läder och en metallförslutning. Men detta är inte obligatoriskt, Så att alla kan satsa på en stängning av hans val!

Patchwork DIY modell handväska att göra själv

Patchwork DIY bag-a hand-tutorial-making

Vill du göra en ny handväska? Återigen, du behöver inte spendera mycket pengar. I själva verket, med vår lapptäcke DIY handledning lär du dig att göra en handväska genom att återvinna tygstycken inte användas!

Patchwork DIY-tutorial-fri enkel bilder

Beträffande material, som i det tidigare projektet, antalet bitar av tyg, beror i huvudsak på storleken på väskan. Utöver dessa behöver du två liners, en dragkedja väska och två handtag. Obs! Beroende på vilken typ av handtag, kan du behöva material som behövs för att fixera handväskan.

Patchwork DIY Tutorial - idé handväska att göra själv

handledning-lapptäcke-lätt-att-göra-det-själv

Eftersom varje lapptäcke DIY projekt, vi först bestämma arrangemanget av bitar av tyg. Så vi leka med färger och mönster för att få bästa resultat. För att underlätta detta, använder den rektangulära bitar. Men det är också möjligt att prova det här projektet med bitar av triangulär eller fyrkantig väv.

handledning-lapptäcke-modell lätt-Free

När vi har hittat den bästa kombinationen av färger och mönster, vi gå vidare till nästa steg. Det är då det projekt som kommer att sätta tygstycken tillsammans med en nål och sy son. Naturligtvis mer tyg papperslappar är många, om inte detta steg kommer att bli. Beroende på önskemål, så du är fri att lägga till en första insats och sy bitar på den.

lapptäcke-tutorial-free-bag-a hand

Omedelbart efter detta steg är det dags att lägga till den primära slemhinnan i handväskan. Den måste omfatta hela DIY lapptäcke, som visas i den nedre bilden.

lapptäcke-tutorial-lätt-bag-a-hand idee

Fortsätt sedan att lägga blixtlåset på hennes handväska. I detta skede är vi fortfarande arbetar på insidan av påsen, som visas i följande bild.

lapptäcke-lätt-modell-fri diy-tutorial

handledning-lapptäcke-Free-modell-bag-making

I det slutliga steget, och återgår de markerade handtagen tillsättes. Påsen är sedan klar för användning!

DIY lätt lapptäcke - idé att göra ett bokmärke

Patchwork DIY-tutorial fria modell

Med vår sista handledning lapptäcke, får du på att göra en trasa bokmärke och papper. Det är en rolig liten DIY quilt projekt som kompletterar vår samling av kreativa DIY bokmärken för älskare av läsning.

Sido material som behövs i tillsats tyg papperslappar, en fortfarande kommer att behöva följande saker:

  • en penna;
  • Kartong papper;
  • skära mallar (till dig själv, ditt val);
  • ett band;
  • ett foder;
  • av självhäftande papper;
  • a punch;
  • son och en nål;
  • sax.

lapptäcke-model-lätt-diy-tutorial

Tuto lapptäcke DIY - hur man gör en kreativ bokmärke

handledning-bokmärke-diy-lapptäcke-easy

För att göra sitt varumärke sidan lapptäcke lätt, först du hamnar i en bit av skärning. Detta kommer att förbereda kartongen på tillsatsen av tygstycken i nästa steg. sålunda skära papperet till den önskade formen för bokmärke. Då, gör hål på dess sida efter den valda slitsmönstret.

handledning-lapptäcke-Free-model-bokmärke

Denna fas uppnå genom skärande mönster, penna, papper cutter och sax. Bilden på bilden nedan visar resultatet de sökte uppnå.

lapptäcke-lätt-diy-tutorial-bokmärken

Efter detta steg passerar en till arbets tyg papperslappar. de önskade formerna skärs från tyget ändarna för att återvinnas och i fodret. För detta använder vi samma skärmönster som de som används tidigare. Därefter, med sonen och nålen är gjort små fyllningar för ramar skurna från papperet ovan. Vi glöm inte att fylla fodret.

Patchwork DIY lätt handledning-making-bokmärke

Innan du stänger, vi fixa små bitar av tyg på papperet med tejp. Slutligen kan bokmärke dekorera ett band in i ett hål i änden av papperet (till att använda stansen). Och det är en fin idé att bokmärka att erbjuda!

DIY lapptäcke-bokmärke-aktivitets manuell lätt


About the author

admin