Lacken vuxen rum: 25 intressanta idéer

färg målning vuxen sovrum deco vägg

Hur att dekorera väggarna i ett rum? Det är en fråga vi alla frågar när vi söker inspiration till färg målning vuxen rum. Om du är i denna situation, är vårt galleri för dig!


Vi valde originella och intressanta bilder på temat väggmålning dekoration och måla väggar för dem som renoverar eller utveckla sina sovrum.

Lacken vuxen rum: hur man väljer?

färg målning modern interiör rum vuxen

Färgen på väggarna i vuxenrummet är ett uttryck för din karaktär och ditt temperament. Väggar kan därför betraktas som ett slags tom duk, för att animera färger och dekorationer som du gillar. Dessutom finns det ingen skyldighet att välja en färg för dekoration av väggarna.

Lacken vuxen rum: utrymme för kreativitet

idee trend färg målning vuxen room

Om du känner för det, kan du välja att fokusera på en av väggarna i sovrummet genom att måla den i en ljusare färg, till exempel. Bilden ovan illustrerar denna idé mycket väl dekor med klarröd vägg mittemot sängen i sovrummet.

Hur man kombinerar färger i sitt sovrum?

väggdekor vuxen rum inredning

Sophie Bergeron, färg specialist och design på Benjamin Moore arkitekter ger vissa riktmärken för att välja färger för dekoration sovrum lättare.

Idea färg målning vuxen rum: blå väggar harmoniserade med färgen på sängen

färgpalett målning vuxen room

Färgerna och sängkläder måste beaktas i första hand eftersom de ofta är de som ses i de flesta rum inredning. Så kom ihåg att harmonisera färgerna i väggdekor med dem på sängen och sängkläder.

vuxen rum Idea röd

väggar målade Inreda idé

Men oroa dig inte, betyder det inte att för att möta denna deco ombord, måste du rusa in i en butik för att helt ändra sängar! Eftersom, för att ge en vuxen en harmonisk rumsluft, skulle det vara tillräckligt för att hitta några förenande nycklar mellan lacken och sängen inredningen

Taupe: Perfekt för en tyst rum

väggdekoration rummet design

Tänk inslag av färg på väggarna och sängkläder som ekar. Vissa accenter liknande toner brett nog!

Tips Deco sovrummet - satsa på kuddar och färgade tillbehör

gula väggar dekorerade sovrum

Tveka inte att satsa på olika tillbehör för att få den typ av effekt. Mattorna, plädar och kuddar är en prisvärd och enkel sätt att harmonisera färgerna i ett sovrum!

Vakna upp till lugn väggmålning i pastellfärger

väggdekor pastellfärgade rum

Den andra råd om valet av plats för att måla är att betrakta färgen på fönster och tillbehör i rummet: gardiner, mattor, kuddar ... de är en uppsättning utsikt över inredningen.

Färger av vuxna sovrum: neutrala nyanser

färg målning vuxen rum väggdekor idéer

Du kan därför lita på färgerna som dominerar i fastställandet av olika nyanser av färg för dina väggar sovrum. Experimentera med vita gardiner som replikerar färgen av färg på väggarna.

Harmoni av färger i den vuxna rummet

room målning idéer för vuxna

Eller prova resultatet av en väggmålning i samband med en golvmatta i neutrala toner!

Färg målning vuxen sovrummet påverkar vår sinnesstämning

utveckla ursprungliga dekoration sovrum

Kom också ihåg att valet av färg målning vuxen rum påverkar dess övergripande atmosfär. Därmed har förmågan att påverka vår sinnesstämning, utan också våra stunder av vila och avkoppling.

För en lugn och välkomnande atmosfär: väggar målade i varma färger

väggdekor idéer för att organisera insidan

Av denna anledning är det viktigt att välja en färg färg som förför oss och sätter oss på användarvänlighet. Som ett par, skulle vi hitta nyanser som fyller dessa funktioner för två personer i äktenskapet.

Ljusgrön färg och trä accenter

färg FÄRGER sovrum väggdekoration vuxen

För att lättare hitta en färg målning vuxen rummet, Trust erkända nyanser. Till exempel, om du letar efter en lugn toner, välja grön eller vit.

Zen dekor och färg klar färg med inslag av trä

Vit inredning idéer sovrumsvägg

Om du gillar mysiga och lugna atmosfär, prova en kombination av ljus, neutrala färger och trä. Några gröna inslag är också tillåtet och uppmuntras!

Rött och svart för väggdekoration sovrum

Wall Deco inredning rödvin rum

Och för dem som gillar djärva mönster, finns det djärva lösningar med inslag av röda och mörka färger. Ansamlingen av dessa toner garanterar en mycket anmärkningsvärt resultat.

Ursprungliga idén för rummet målning färg svarta vuxna

Väggmålning sovrum inredning

Du kan även måla ditt rum helt i en mörk ton, som mörkgrå eller svart. I det här fallet, se till att du har tillräckligt med dagen ljuskällor på natten.

Sovrum vuxen med dekoration i mörka toner och LED-lampor

hur man målar väggar inredning

Mörka färger är kända för sin förmåga att mörkna det utrymme från vilket deras anseende något negativ. Det är därför viktigt att se till att rummet har tillräckligt ljusstyrka.

rummet inredning med accent väggen

väggmålning för sovrum möbler

För att skapa en intressant effekt i ett rum i ljusa eller neutrala färger, har vi möjlighet att satsa på en accent väggen. Detta är en vertikal yta utrymme som väcker uppmärksamhet genom en intressant dekoration eller lacken.

Inreda med betoning på väggen målade i klargul

dekor för vägg idéer

Tonvikten väggen ofta bakom sängen Den kan bilda en helhet med huvudgavel och väggplanscher för imponera.

Njut av en accent väggen i ett sovrum

ursprungliga idén Deco room färg

Anledningen till denna vägg som är viktigt är att sängen är central i rummet. Det är därför en naturlig samlingspunkt runt vilken byggs resten av inredningen.

Sovrum med taupe väggar och tillbehör i linje med väggdekoration

taupe färg vuxen room

Sålunda kan en accent vägg i neutrala färger kompletteras med ljusa färger nycklar. De kommer då att tas på sängkläder eller på sänggavel Resten av möbler och väggar kommer att vara neutrala och naturliga färger, som vitt och trä.

För ett sovrum chic design och vuxna måla sina vita väggar och leka med ljuset

färg färg deco vuxen rumsväggar

Dessa är några tips för att veta att korrekt välja färg på sitt rum för att skapa en trevlig atmosfär. Och för fler idéer om färg målning vuxen rummet, vi inbjuder dig att besöka vår vackra förslag i bilder!

Blue Room och vitt modern stil

pastellfärg målning vuxen room

färg målning vuxen rum accent vägg röd

färg färg-mörkt rum belysning vuxen

färg färg mullvad vuxen room

hur man ska hantera interiör färg idéer

pastellfärger sovrum väggdekoration

Måla väggar neutrala färger sovrum inredning

vuxen idé sovrum dekor målning

vuxen rum dekoration interiör idéer

grå interiör väggmålningar idéer

idéer interiör vuxna