Deco svit: 6 sovrum modern design – anews24.info

Deco svit: 6 sovrum modern design

Deco svit modern design

Det stora sovrummet är din personliga reträtt. Det är där du vila efter en lång dags arbete med en god bok i handen eller titta på TV tills sömnen kommer.


Sovrummet är mer än en bekväm säng - det Deco svit alltid reflekterar vad du är. Därför valde vi 6 olika exempel, men lika fantastiskt som varandra Deco svit som utan tvekan inspirera dig att uppdatera ditt eget rum.

Deco svit med träväggar och pastellfärger

Deco svit moderna pastell couelurs

Den första deco sovrummet visualiseras genom Olia Paliichuk är minimalistisk, luftig och enkel. Golvet i fiskbensmönster ger utmärkt feminin touch till utrymmet och den mjuka rosa på väggen återspeglar nyanser av trä.

trä klädda väggar och enkel tv-ställ med hyllor

Deco svit tv-ställ

TV-stativet är vit och även mycket minimalistisk stil, liksom den eleganta designen lampan i ett hörn. Detta kommer att fokusera på rummet, träväggar, golv och stora fönster.

Dekoration badrum med mosaikplattor i svart och vitt

Deco badrum utformning

Rummet har ett vackert badrum med moderna plattor med motiv som påminner om den feminina känslan av golv i rummet. Inredningen i badrummet följer återigen den minimalistiska regeln.

Inrett i minimalistisk stil

Deco svit industriell stil

Det andra exemplet kommer i dag som den begåvade arkitekten Olia Paliichuk. Detta rum accentuerar lugn och ger en känsla av avkoppling från det ögonblick du anger. Väggarna är lindade med en fin struktur som skapar intrycket av att skadas och omedelbart väcker uppmärksamhet.

Industriell Inreda i grått och vitt

Deco svit-föräldra modern design

De två hängande lampor ovanför sängbord med sin enkelhet skapar en industriell touch i rummet och accentuera väggarna.

Rummet har flera olika hörn kreativ design

Deco svit-föräldra originame

Skapandet av olika hörn i det här rummet är mycket intressant. Oavsett om det är i hörnet längs säng eller läshörna bredvid fönstret. Det är dessa delar som ger verkliga karaktär till utrymmet.

Dekoration badrum med två runda speglar

Deco suite lyxigt badrum

Badrummet med detta rum är mycket zen och avkopplande. Förändringen tar kakel dekorera väggarna i rummet. De två speglar mjukar upp ganska geometriska stil i rummet.

lyxiga sovrum dekorerad med elegant

Deco lyxiga befälhavaren svit

Följande föräldrarummet visas av Max Studio är ett koncentrat av en master svit. Det är absolut dekadent - dess plysch möbler, väggar dekorerade med gyllene element och den stora spegeln i förgylld ram.

konstruktion rum med stor sänggavel och guld accenter

Deco suite Elements dore

Modernt och lyxigt, är detta sovrum klädd i retro charm av guld och brokad mönster med huvudet av geometriska sängar, nattduksbord och minimalistisk garderob.

utformning och integrerad hylla tv-ställ

Deco svit intressant design

Förutom den gyllene element, detta rum inredda i en minimalistisk och subtil stil. Allt är ljus och luftig - de patinerad väggar i grått, lila gardiner och accenter.

Sovrum minimalistisk stil med trä säng

Föräldraminimalistisk design resultat

Detta rum, designad av Studio VAVO är både modern och minimalistisk. Rummet har inte ens en garderob eller förvaringshyllor. Istället ligger fokus på golvet och resultatet är helt enkelt underbara.

Wall Deco bord med blått och rött

suite huvudet bädd av trä

Färgen på väggen, omgiven av två lampor i rött, är mittpunkten av kammaren. Sängen är mörkt och de vita väggarna fungerar som bakgrund.

Dekorativa accenter placeras på golvet bredvid sängen

suite deco trä

Det finns fortfarande några dekorativa objekt i rummet, men de läggs på golvet. Hela inredningen är mycket lättillgänglig och bekväm samt vara ultra modern.

Room Decor accent vägg med träpanel och LED-lampor

modern design suite

Dekorativa paneler i det här rummet av Sequoia är helt enkelt enastående. De skärs i olika former och några av dem är belysta. Detta är överraskningsmomentet denna vackra rum.

Trä är mycket närvarande i dekoration i sovrummet

suite möbeldesign

Väggarna är rika brun med gyllene undertoner, men resten av rummet förblir dock mycket mörk. Paletten av kontrasterande färger gör denna luftiga och mysig plats.

Resten av rummet är i neutrala färger

suite konstruktion grå schäslong

Naturligt ljus som passerar genom rummet är mycket uppfriskande. Det lyser upp pjäsen som i detta sammanhang framstår som ett helt annat område.

Dressing modern design

Modern befälhavaren svit omklädningsrum

Och slutligen - en dröm om dressing! Rymlig, välorganiserad och fylld med ljus - det kan vara den perfekta platsen för att förbereda innan du går till jobbet på morgonen eller en romantisk middag på kvällen.

Design rum med blå väggkonstruktion

sovrummet deco blå grå

Nästa stycke visas av Hoang Nhat Nam är mycket maskulin och bekväma. Med finish plysch och vackra färger, är denna reträtt perfekt att vila.

Rummet är mysiga och manliga

Föräldra deco replokalen

Natten ljus i detta rum är fantastiskt och ger en viss dimension till detta utrymme på annat sätt dekorerat i svala färger.

Inredningen förbättras av överflöd av naturligt ljus

elegant sovrummet idé

Under dagen fyller naturligt ljus i rummet. Vita väggar låt i blått och gråtoner ut riktigt starka.

Chef för enkla men eleganta bed

Föräldra blå accent väggen room

Bänken bredvid sängen verkar mycket framgångsrik för rollen som läshörna eller bara för att få redo på morgonen. Dess linjer upprepa accent väggen bakom sängen

svartvit TV skåp

sovrummet möbler vit svart TV

Funderar du på att sängen, ser detta rum ganska färgstarka men genom att titta bort, ser vi hur de vita väggarna reflekterar något naturligt ljus till resten av rummet. Ja, det är skönheten i detta område i detaljerna.

View from upstairs room

Samtida sovrummet konstruktion


Like this post? Please share to your friends: