Idea expansionen hus: 50 estetiska tillägg – anews24.info

Idea expansionen hus: 50 estetiska tillägg

verandor idé utvidgningen modernt hus

Med denna fråga, avslöjar vi dig mer än 50 estetiska förlängningar olika stilar av bostäder att hjälpa dig hitta en idé hem utvidgningen. Att bygga en förlängning av ditt hem är ett utmärkt sätt att tjäna lite mer utrymme.


Det är också en bra strategi för att renovera en del av sin bostad. Utan att försumma det faktum att det ökar också värdet av bostäder. Förresten, experter fastighetsmarknaden dela några intressanta detaljer. De visar bland annat att expansions huset är ett alternativ som föredras av ägare som tycker deras hem har blivit för liten, men som region de bebor. Det är också en bra lösning för dem som vill undvika problem i samband med inköp av ett nytt hem och flyttningar.

Idea expansionen hem och litet glas förlängning

moderna förlängningar hem design idé utvidgningen

Om du har beslutat att utöka ditt hem, är du förmodligen undrar vad är det snygg och mest funktionella lösningar för att förverkliga dessa projekt. När det gäller estetik och utseendet på förlängningen, råder vi dig att överväga två aspekter. Å ena sidan skulle det vara dina egna idéer och å andra sidan, utseendet på din byggnad och ditt närområde. Förutom dina personliga idéer och expansions lösningar som du kan upptäcka i den här artikeln, titta på de befintliga tillägg i ditt närområde. Om möjligt, lokalisera arbete på liknande bostäder i byggnaden och prata med dina grannar.

Idea expansionen hus glas förlängning med platt tak

idé förstoring hus modern design

Alla intryck som du kan samla på detta sätt kommer att hjälpa dig att avgöra vilken typ av tillägg du vill bygga. Beakta både förstoringar du älskar och erfarenhet av andra ägare. Detta är viktigt eftersom utbyggnaden, när den är korrekt utformad och genomförs, skulle kunna öka sitt pris genom att bli ett slags långsiktig investering.

Idea expansionen hus modern design

idé förstoring hus karta Detta tillägg

funktionalitet sida, arkitekterna tyder på att de flesta av deras kunder söker enkla tillägg och inbyggd naturmaterial. På detta sätt kan expansioner är inte bara funktionella, men också lätt att anpassa. Trä- och glas förlängningar kan anpassas till olika typer av hus och fasader.

Idea expansionen hus X Achitekten

idé förstoring stål hus förlängning

Fler och fler husägare visar en ansvarsfull inställning till miljön i förverkligandet av sina expansionsplaner. De insisterar särskilt på valet av icke-konstgjorda material. En annan viktig faktor är välisolerat utrymme.

Idea expansionen hus: liten förlängning och gamla hus

utvidgningen gamla hus

Enligt arkitekter och byggspecialister, är detta ett val som dikteras av en önskan av ägarna för att skydda planeten. Det är också motiverad genom reduktion av utgifter för luftkonditionering och uppvärmning av förlängningen.

modern stil hus förlängning Foto

modern stil hus idé

Vi ser att fler och fler ägare letar efter expansions lösningar som ger dem komfort och funktionalitet. Till exempel har antalet människor som beslutar sig för att bygga en förlängning av deras hem för att rymma ett skrivbord vuxit mycket under de senaste åren.

design house trä förlängning

utforma trähus förlängningar

Och när du har möjlighet att arbeta hemifrån, vi söker de bästa lösningarna för sitt hörn arbete. Bland dem finns det ekonomiska belysning, integrerad Wi-Fi-system, ergonomisk design möbler men även ... Kort sagt, något som skulle kunna bidra till effektivitet och välbefinnande i arbetet och den klassiska skrivbordet gör inte nödvändigtvis kunde erbjuda alla.

Idea expansionen huset och terrassen dekoration

Deco idé radhus förlängning

Övriga ägare väljer att bygga en förlängning för att rymma ett gemensamt utrymme. I detta fall är det oftast till områden som är öppna för alla familjemedlemmar, till exempel, ett vardagsrum, kök eller matsal. Dessa områden är ofta arrangerade i en del av huset med utsikt över en trädgård.

Belysning modern förlängning med glas terrass

utvidgning av moderna hus

Återigen försöker vi skapa en funktionell och bekväm plats. Detta kan åstadkommas, till exempel, hemmabiosystem eller moderna köksmöbler där matlagningen blir en stund av ren njutning.

tegelhus förlängning

idéer moderna utvidgningar

För att göra övergången mellan insidan och utsidan mer naturligt, använder den fönster och skjutbara glasdörrar. Dessa system tillåter ägarna att så gott som eliminera barriärer mellan förlängningen och trädgården. Således de tillåter sina familjer att njuta av utomhus under de varmare månaderna av året.

Glass Home Extension

idé karta hus platt tak

Det är lite samma idé som inspirerar fler arkitekter att fokusera på tillägg och förstoringar glashus. Ibland utförs helt i denna trend material, dessa konstruktioner har en mycket hög ljusstyrka. Detta är en funktion som bidrar otvivelaktigt till atmosfären av förlängningen.

Glas förlängning för gamla hus utvidgningen

idéer extensionverre hus förlängningar

Men glas har också en annan mycket viktig fördel. Han slog sig ihop med framgång med alla typer av fronter. Så detta material naturligtvis att föredra i byggandet av förlängningar av historiska hem.

Idea av historiska hus expansionen glas

foto exteriör design house utbyggnad

Du gissade rätt, lämnar den gamla fasaden med utsikt ett glas förlängning. Det är därför inte negativt påverka egenskaper hos bygg redan på plats. Det är därför de historiska husen är vanligtvis genomfört en utvidgning av detta slag.

rött och glaserade förlängning tegelfasad

idé förstoring glas fasad-tegelhus

I själva verket finns det flera sätt att öka området för dess bostäder i ett harmoniskt och estetiskt. Detta är en princip som är tillämplig oavsett stil är byggnaden, den period av dess konstruktion och utseende av dess fasad. För detta skulle det vara tillräckligt för att välja den mest effektiva strategin för ditt hem. Nedan delar vi med er några exempel på metoder som kan antas.

modernt trähus utbyggnad

idé förstoring hus fasad trä glasdörr

Naturligtvis är det enklaste och vanligaste sättet att ta intryck av den befintliga fasaden på den nya byggnaden. Denna strategi är allmänt tillämpas på nyare byggnader.

Öka området i sitt hus och harmonisera utseendet av fasaden

liten förstoring glas fasad-grå huset

Det ger mycket goda resultat som kan smälta utbyggnaden av byggnaden på plats. För detta använder vi beläggningar och färg färger som är identiska med dem i huvudbyggnaden.

Idea expansionen hus med platta tak

foto, design hus platta tak

När det gäller äldre hem expansion, används ofta vid återvinning av sina arkitektoniska element i nybyggnation. Det är inte alltid nödvändigt med tanke på förlängningsstrukturen. Men de hög grad underlätta harmonisering med den befintliga byggnaden.

Utvidgningen gamla hus av sten och tak Red Tile

Modern förlängning glashus

De dekorativa stenväggar och tegel och tak täckta med kakel identiska med de i huvudbyggnaden är exempel på denna typ av metod. De används av arkitekter och specialister i konstruktionen enligt enhetliga element mellan den gamla konstruktionen och expansion.

Idea små glas förstoring Vita huset fasad

idé förstoring hus små-space-metal-glas-fasad-white

Dessa är några funktioner i utbyggnaden av moderna hus vi kan mycket väl fortsätta i sin egen expansionsprojekt. Och nu, hitta din idé hem utvidgningen med våra förslag nedan:

stort gammalt hus förlängning med glastak

moderna hus förlängning idéer

hus förlängning med glasveranda

litet glashus förlängning

Modern design hus med förlängning

Arkitekt hus förlängning idéer

hus idé med exponerings förlängning

modernt glashus förlängning

Exempel tegel hus och glas förlängning

glas tegelhus förlängningar

Idea Utbyggnad av hem och inredning terrass

utformning Garden House förlängningar karta

Förstora sitt hus med en modern tillbyggnad

förstora hans hus förlängningar

original förlängning av gamla hus

Idén förstora ursprungliga husen

Trevlig idé hem förlängning och innergård

Förlängnings hus moderna trädgårdar

Idea modernt hus expansionen

utanför modernt hus expansionen

Hem Tillägg och platsbesparande

hem idéer förstora

hus och terrass konstruktion Expansion

modern heminredning idé och terrasser

Idea expansionen huset och terrassen

idé design house och terrass

trähus utbyggnad

expansions idé designer hus

idé förstoring hus constuction

Arkitekt hus expansionen

idé utvidgningen gammalt hus bilder

Husexteriörer glas förlängningar

exteriör trähus förlängningar

exteriör trä hus förlängningar

Modern design hus förlängning

platta tak hus förlängning

hus förlängning platt tak

trähus utbredningsplan

renoverade gamla hus

renovera exteriör design hem

rekonstruktion trähus utbyggnad konstruktion

idéer för att förstora sitt hus

återuppbygga ett gammalt hus

gamla hus renovering idé

externa desing hus förlängningar

liten förstoring hus konstruktions förlängningar

Modernt hus förlängning

renovera hus konstruktion inre trädgårdar

förstora ett gammalt hus

återuppbygga trähus

idee renovera ett glashus


Like this post? Please share to your friends: