flexibelt utrymme för lägenhet vid PKMN Architectures – anews24.info

flexibelt utrymme för lägenhet vid PKMN Architectures

Interiör trä flyttbara lokaler

Förmodligen har vi redan lagt fram PASR de senaste många små lägenheter med flexibelt utrymme. Men exemplet med dagen är en bedrift! Det är ett flexibelt utrymme med en funky design i en liten lägenhet spanska av PKMN arkitekturer.


Att stå i ett litet utrymme, rummen minskas genom vackra mobila hyllor. Komponenterna i dessa modulära strukturer är av trä som bilderna visar.

Den modulära utrymmet är tre enheter

plywood trä lagringsutrymme

Detta modulära designers utrymme separera lägenheten i två utrymmen. Den första är öppen hela tiden och är inställd för en formell matsal samt arbete. Men det är i den andra halvan av lägenheten som det magiska händer. Ett öppet och diskret inredning i en iteration är köket matlagning utrymme åt vänster för att göra det möjligt att ha en plats för mindre möten. Det var viktigt i designstadiet som den åkande i lägenheten för att kunna röra sig lätt och snabbt med en hand hyllorna omkring honom.

Den flexibla utrymmet erbjuder tillräckligt alternativ för korrekt lagring

skåp lagringsutrymme

Fasta enheter väger mer än 500 kg, tack vare spår och hjul, inspirerade av bibliotekets hyllor, är det lätt för ägaren att flytta dem. Konstruktörerna av denna flexibla utrymme fabricerade hyllor med OSB panelenheter (Strand Board), vilket är ett billigt men hållbart material, tillverkat av pressade flis. Virket avslutas sedan i ett laminat som gör slät och vattentätt underlag. När en hylla glider åt sidan, det visar en tabell av kök-matsal som viks på ett kick.

Plywood trähyllor

hylla trä lagringsutrymme

Dold bakom fällbord är tallrikar, bestick och andra baser cuisine.Dans ett annat alternativ, viker centrala panelen för att bli en säng Ovanför sängen är lagerhyllor området, som öppnar till en privat omklädningsrum framför badrummet. En träpanel kan dras genom som en ingång till rummet för privatlivet. Den bakre delen av lägenheten vetter mot en stor trädgård som aldrig kommer att svika lagrings underverk som var precis utanför skjutbara glasdörrar.

En liten lounge erbjuder för mindre möten

modul timmerhus

Golvet är trä och kakel

trä golvyta

Förvaring för utrymmet av skåp och hyllor

space-modulär liten

En öppen plats erbjuds efter enheterna förskjuts

flexibelt utrymme levande

Enheterna kan lätt flyttas

modulär inomhusenhet lägenhet

En hopfällbar säng bekväm för två

liten lägenhet Murphy säng

Ett badrum med duschkabin

litet badrum

flexibelt utrymme väggsäng

liten modul utrymme trä kök tabell minmaliste modulär tabell

modulär utrymmesenheter trä


Like this post? Please share to your friends: