arkitektur

Bilder designhus med betong pergola

house bilder'architecte style moderne

Med dessa bilder vi utformar huset finns S&S House ligger i Pinamar, i provinsen Buenos Aires, Argentina. Det vackra huset är ett av de verk av Besonias Arquitctos Almeida, en arkitektur och design studio som skapades av Maria Victora Besonias och Guillermo Ameida.


hem design bilder modern exteriör dekoration i trä och betong

dekorbilder utanför modernt hus

arbetar tillsammans sedan 1975, att motivera varandra Dessa två yrkesverksamma att utforma allt mer vågade och originella projekt. S hem&S House förkroppsligar harmoniskt äktenskap mellan natur och de specifika behoven hos kunder Besonias Almeida Arquitectos. Den byggdes på en sanddyn och detta är vad som påverkat dess utformning, form och struktur.

Bilder egen design och modern arkitektur med Besonias Almeida Arquitctos

pictures Hus platt tak modern arkitektur

Anläggningsområdet är något sluttande, huset är också dess två sidor. Dessutom dess invånare har ständig kontakt med naturen som byggnaden ligger nära skogen och omges av växter från alla håll.

Bilder modern design hus i betong och trä

samtida exteriör hem bilder

Sedan början av arbetet med utformningen av byggprojekt, arkitekter och design husägaren var överens om att denna vackra vegetation bör bevaras till varje pris.

Landskaps med modern utrymme dekorerad med stenar

Zen deco liten modern trädgård

modern exteriör foto i enkla material

Zen trädgård image modern heminredning

Kunder av företaget som grundades av Victora Besonias och Guillermo Ameida hade också en intressant förfrågan riktar sig till arkitekter. De ville deras hus för att få en närmare titt från den i befintliga byggnader i skogen Mar Azul. Dessutom krävde de att byggnaden är lätt att underhålla.

Bilder hus modern design med geometriska former i Argentina

bilder utanför heminredning trä betong

Modern S hus&S House är utformad som en bostad för en familj med tre barn för sommarmånaderna.

Bilder design house och sommarresidens modern stil

Bilder hus modern trädgård stenparti

Hela byggnaden är organiserad på en nivå. Detta stora område korsas av en innergård. Interiören i huset består av två delar, detta sätt att dela upp utrymmet som bäst passar det specifika byggområdet. De två områdena är kopplade på två sätt: dels genom en invändig korridor, och andra - av en modern betong pergola.

modern arkitektur detalj hus design av Besonias Almeida Arquitctos

bilder deco exteriör hus modern design

Den privata delen av huset är framför byggnadsytan. Kunderna hade begärt att den innehåller tre sovrum totalt. En av dem var också att ha eget badrum och omklädningsrum. Resten av rummen är i första hand avsedd för barn. Men de är också utformade för att fungera som rum, om något. Alla dessa delar är förbundna med varandra och har en mycket kompakt och modern form.

Bilder modern design hus och korridor råvaror

bilder deco hus modern interiör

insidan av huset av modern stil kök

Bild layouter hus modernt kök

Den andra delen av huset är ett stort område av det sociala livet. Den innehåller ett öppet kök och vardagsrum. I motsats till B, är detta område placeras i den bakre delen av huset. Den är ansluten till gården och en terrass som är i form av en förlängning av konstruktion.

inredning Zen atmosfär hus

modern heminredning Foto

Bilder design house interiör utsikt och modern terrass

heminredning idéer Zen lounge

Den yttre förlängningen gjordes för att låta ägarna att njuta av den vackra skogen som omger huset. Betong pergola ger utomhus en Zen atmosfär och modern på samma gång. Det harmonierar underbart med öppna ytor och dekorerade med stenar samt prydnadsföremål i trä.

Modern Zen gård med träd

Foton Home Deco modern design pergola

Idéutveckling av modern exteriör planlösning hus

idé terrass pergola modern design

Gården är en annan zen och avkopplande utrymme i det här huset. Det finns ett litet träd som har omsorgsfullt bevarats i förverkligandet av S Construction&S House, att tillåta husägare att hålla ett minne av den tid då deras hem var bara ett utkast.

Bilder modern design hus och pergola konkreta utformning

pergola modernt radhus

Interiören i huset är inrett i ljusa, neutrala färger på paletten nyanser av beige och brunt. Den moderna möbler och färger och enkla, moderna material som används för att utveckla det inre, vilket bidrar till den avkopplande atmosfär som råder i denna vackra sommarresidens.

Modernt hus exteriör ljusdesign med pergola

Modern pergola idé

Utomhus foto av huset S&S House i Argentina

bilder arkitektur hem trädgård utanför

Bilder av huset S&S House av Besonias Almeida Arquitctos


About the author

admin