arkitektur

Simbassäng – några idéer med öar exceptionell design

pool-med-ö palm-style-exotiska

Tusentals människor varje år vill ha en pool hemma. Med ankomsten av sommarvärmen, det pool Outdoor alltmer efterfrågas.


Det finns flera stilar och former. Trenden är mer än så med ön.

Badplattform: att vila i en lugn atmosfär och ro

modern ö-design-plattform pool

Skulle det inte vara skönt att koppla av, äta och bli underhållen samtidigt som helt omgiven av vatten? Genom att sätta en plattform i din damm, kan du göra det. Genom att välja denna typ av damm kan du njuta av den magnifika utsikten som erbjuder naturen.

Pool med ö nära dörren - komfort garanteras

pool med ön-design-samtida

När vi tänker design aldrig glömt komfort. För utomhuspoolen inklusive. Att ha en egen damm nära dörren är drömmen för många av oss.

Basin Wood ön för dina söta romantiska kvällar

pool-med-ö-design-samtida

Vad sägs om en romantisk middag i mitten av vattenbehållaren? Detta är möjligt med en utomhusbassäng arrangemang på en trä ö som denna.

En flytande komfort i vattnet är mer än en dröm

pool-med-modern-ö-typ exotiska

Hotel Long Beach Golf & Spa Mauritius erbjuder en stor pool av vatten vid hisnande. Stor storlek och komfort, de har tänkt på allt. Utomhuspoolen har flera små exotiska öar, men också små öar stödet att sola och njuta av vattnet.

Infinity pool med resten center

pool-med-modern-ö-view-panorama

Renato D'Ettorre arkitekter producerade denna plattform infinity pool som är rätt vid vatten för att skapa en atmosfär av avkoppling. Vem skulle inte njuta av denna vackra utsikten från denna vackra bassängen center?

Pool med ön längs en takterrass med Busch Design Build Inc

pool-med-ö-design för modern ocean

Du kan välja var att sätta sina bäcken, beroende på den plats man har. Det kan vara i framsidan av huset, insida, på terrassen eller ens en takterrass; som i bilden ovan poolen. Tänk dig att en drink i mitten av denna vackra dammen med havsutsikt.

Designers pool i sumptuousness

pool-front modern house-med-ön

Vare runda, rektangulära, ovala eller asymmetriska, är det för dig att göra valet på en plats du har. För att göra ditt hem rymligare, kan du välja ett vattenspel i fortsättningen med vardagsrummet. Satsa på skjutväggar och vardagsrummet kommer att vara direkt utsatt för denna sublima bassängen ö, där du kan smutta på din kaffe medan lugn.

Original pool med ö med uppfriskande vattenfall

pool-med-ö-design-drop-of-vatten

Denna överraskande modern och originell pool har ett stenblock och berikas av en ö med en jacuzzi, en sida och en öppen spis, den andra. I mitten kan man se ett vackert vattenfall som ger friskhet till denna uppsättning av modern design.

Design utomhuspool för sommarsemestrar

pool-med-ö-resten-corner

När du bestämmer om du vill installera en vatten-funktionen eller köpa ett hem har redan en pool, överväga fördelar och nackdelar. Även om du inte kan vara en enastående simmare, kan du alltid passa på att vila. Detta ger dig omedelbar tillgång till många sätt att hålla sig i form.

Exteriör harmonisk som i tropikerna

pool-ö-palm exotiska-blommor

Fördelen med att ha en pool med öar är att du kan vila i lugn och njuta av färskhet som ger dig vattnet omkring dig. Dessutom ser det bra och attraktiva och det ger oss intrycket av att vara en öde ö.

elegant, lugn atmosfär i centrum av en vattenlevande paradis

pool-ö-design-idéer-var


About the author

admin