arkitektur

Den moderna hus alltid ekologiska trä

General view Contemporary trähus

Här är samtida trähus du kan drömma! Hur som helst det är min självklara valet för modern och ekologisk hus. Checkwitch POIRON arkitekter utformat denna hus som kallas Double High House i Nanaimo, British Columbia, Kanada.


Trä moderna hus - den öppna vardagsrummet med utsikt över en chic terrass möblerad med elegans

Den moderna trähus, öppen salong terrass chic möbler
Planen för detta hus, som ni kan se igenom bilderna ovan är ett slags elegant och effektivt ombyggnad en typisk förorts bostad. Strukturen för denna trä moderna hus ställs mot längs den norra ingången till byggnaden för att minimera den södra solexponering. Trä och glas är de viktigaste komponenterna och aktörer i det här huset.

Social köket öppet till matsalen

Social öppet kök matsal

De enorma skjutdörrs 7 meter tjänar som öppning till huvudutrymmet av livet med däcket, systemet genialt suddar ut gränsen mellan insidan och utsidan. Passiv solsystem tjänar som en energikälla, en strålande golvvärme varmvatten säkerställer effektiv roll.

Avstängda fantastiska lampor lyser båda våningarna i huset

suspenderade armaturer belysa tvåvåningshus
Fördelningen dubbla termodynamiska flödet ingår också i begreppet ekologiska karaktär och utforma en effektiv belysning. Möblerna design och inredning av huset avslöja smak av ägarna och deras moderna trender. Samtida hus High House Dubbel trä ståtar med en vacker trädgård. Den noggrant urval av växter erbjuder en generös kil av grönska, med en rymlig trädäck med soffor och stolar.

Ett modernt kök i vitt och trä

modernt utrustat kök vit trä färg
Privata lokaler på första våningen ansluter via trappor och en lång korridor

privata platser första våningen långa korridoren trappor


About the author

admin