lätt barn makeup: 42 förslag för Halloween

makeup barn lätt halloween ansiktsmålning

Barn älskar Halloween och oavsett om föräldrarna vill spela spelet förklädnader och går från dörr till dörr på kvällen den 31 oktober, frågar de kostymer för att matcha tillfälle.


Det enkla barn makeup är en bra lösning för tillfället. Lätt att applicera och ta bort, snabbt vänder det att möta och i sig tillräcklig för att skapa en egen look. Barnet makeup är en viktig del av en mer utarbetad dräkt, komplett med en kreativ Halloween kostym (som de som presenteras i denna publikation).

Makeup barn lättare för Halloween: 42 enkla idéer för att göra för partiet

göra enkla Halloween ansiktsmålning barn

För att underlätta för alla föräldrar som undrar hur man gör ett barn lätt Halloween makeup, föreslår vi en stor dokumentation i ämnet. Du hittar två huvudkategorier av föreslagna makeup: vissa är för pojkar och flickor som gillar skrämmande varelser som häxor och vampyrer; andra är för föräldrar som inte nödvändigtvis lockas av kostymer som kan och föredrar migonnnes förslag.

Barn Gör det enkelt för dina Halloween skrämmande våra idéer inspirerade av mytiska varelser

halloween makeup barn lätt att göra själv

Förr i tiden, natten av den 31 oktober var en tid av året mycket speciellt under vilken man trodde kunde döda invadera världen av de levande. Från denna populära tro och traditioner som kommer med honom, enligt vissa, skrämmande kostymer för Halloween. Numera är denna typ av dräkt mycket populär, delvis tack vare filmer och TV-serier inspirerade naturliga och skrämmande varelser som nämns i folksagor.

Idea barn häxa makeup lätt att göra

halloween häxa barn makeup

Bland de tecken som alltid har skrämt barn finns det naturligtvis häxor. oumbärliga deltagare i alla Halloween partier, är häxor kända för sin starka motbjudande utseende. Oftast ser vi dem är representerade med ett ansikte av en gammal kvinna, accentueras av dess uttalade rynkor. Enligt populära berättelser, grön eller gulaktig hud fördömde häxor. Idag är det en egenskap hos barn smink eller framgångsrik vuxen, som är rynkor, teckning med lite svart färg eller annan mörk färg.

Easy barn till exempel makeup flicka häxa bärs med en klänning

barn halloween häxa makeup

För att ge ansiktet en ännu mer skrämmande aspekt läggs till utseendet på spindlar. Mol i samma nyanser är ett annat alternativ för att testa! Det är en idé av makeup mycket enkel liten flicka. Servera den med en svart outfit och, om möjligt, en kvast och en spetsig hatt.

Idea enkelt och skrämmande barn makeup: zombie eller odöda

ansiktsmålning halloween kostym flicka

Den zombie eller odöda är en annan stark skrämmande varelse som intrigerar barn. Detta är en kvinnlig karaktär eller män som dog, inte har lämnat den levande världen och fashionabla på jorden genom att attackera dess invånare.

Exempel på ansiktsmålning och makeup idé för Halloween: Undead

halloween idé zombie makeup barn

Zombie makeup är en bra idé för Halloween. Och det med rätta, eftersom partiet var ursprungligen starkt präglad av motsättningen mellan liv och död. Dessutom är en zombie makeup som lämpar sig för flickor och pojkar.

Hur framgångsrik zombie makeup flicka eller pojke

halloween makeup barn skrämmande makeup

Denna makeup är att uppnå med en mycket lätt foundation eller pulver. Det tjänar till att ge ansiktet en ljusare nyans, att följa med nyanser av svart eller brunt. De skulle framhäva ögonen och kommer också att användas vid behov för att skapa ansiktsskador.

Idea av makeup enkelt och skrämmande för barn 31 oktober: vampyren

halloween barn pojke zombie makeup

Senast naturliga ofta rulla runt helgerna 31 oktober: vampyr. Som zombies är vampyr en varelse låst i en zon mellan liv och död. Det går inte att dela nöjen vanliga män, men det är fortfarande instängda i deras värld. Kunna drabba sitt öde till andra med en enda bit, har vampyren en titt som liknar zombies ... A, förutom att hans mun bär ofta droppar blod och tänder egenskaper.

skrämmande makeup modell barn för Halloween att göra på några minuter

karneval barn dräkt makeup

Du vill inte att fokusera på ett visst tecken? I det här fallet kan du alltid skapa en enkel och skrämmande makeup räkning på scener eller delar av den typiska inredningen i Halloween-fest. Det kan vara spöken, spindlar, lyktor, kråkor eller svarta katter ...

Barn Gör det enkelt för dina Halloween spindelväv och rita på ett ögonblick

barn kostym halloween fest makeup

Enkel att göra, är dessa typiska inslag i Halloween dekor ritning i svartvitt eller färg. Så en idé om snabb och enkel makeup barn för att fira häxorna!

Barn Gör det enkelt för dina Halloween idéer inspirerade av djur som skrämmer

halloween idéer maquilllage möta barn

Djur är en annan källa till inspiration för ett barns intressant Halloween makeup. Om du vill ha en modell makeup skrämmande, satsa på katten ser, lejon eller tiger som lämpar sig för flickor och pojkar.

Makeup Tutorial barn pojke

makeup barn Easy Halloween kostym

För att uppnå detta, har lämpliga färger, som gult, orange, vitt och svart. Sedan tillämpa den på barnets ansikte för att efterlikna djurets egenskaper väljs som på bilden ovan.

Vad sägs om en tiger Halloween makeup

Halloween makeup idé bara barn

Försök att slutföra makeup med en frisyr som liknar en katt man.

Idea enkel flickor makeup för Halloween och hålla idé för festivalen

Barn gör lätt flicka pojke lejon

Och välja ett barns klänning som ekar färgpaletten som används på framsidan av din dotter eller din son!

Kostym och lätt makeup för Halloween: till exempel flicka

flicka halloween makeup

Detta är ett exempel på tiger makeup flicka, slitna med en liten gul klänning mönstrade landskap från djungeln.

Idea ansikte för Halloween ritning: nattliga fåglar

barn halloween mask makeup

Ugglan är en nattlig fågel, betraktas som bevittna skrämmande verksamhet häxor och vampyrer. Så är det förutom naturligtvis till listan makeup idéer enkla och skrämmande barn för Halloween!

lätt barn makeup: alternativ för föräldrar som inte gillar skrämmande makeup

Halloween makeup idé för barn

Alla föräldrar är entusiastiska över exempel på skrämmande makeup och det är förståeligt. Barnens fantasi lätt väcks av dessa skrämmande varelser; Allt detta kan leda till sömnstörningar i dagarna efter Halloween.

Enkel Makeup för Halloween för liten flicka eller pojkeBarn gör lätt Halloween giraff

För att undvika sådana problem, föräldrarna förlita sig på en enkel lösning. De bestämmer sig för att eliminera häxor och zombies i kostym alternativ. I stället för dessa skräckinjagande varelser, väljer vi för de mest oskyldiga makeup modeller.

Face dra modell och makeup Halloween barn att göra hemma

kostym halloween makeup modell barn

Återigen, inget bättre än att gå att hämta inspiration från naturen: djur som giraff, zebra och kaniner är söta och så lätt att replikera!

Face dekoration idé för Halloween flicka makeup fjäril

halloween makeup lätt flicka

Det är samma sak för fjärilar som erbjuder en hel del lätt kid makeup alternativ varierade nyanser.

Deco och Halloween makeup med pärlor och glitter för flickor
makeup ansikte färg barn

Detta är ett mycket bra alternativ för tjejer som kan följa en mer utarbetad dekoration görs med pärlor, kronor och paljetter.

Hur man gör lätt Halloween kostym för flickor

halloween makeup barn modeller

Detta är ett sådant exempel av Halloween makeup med flera färger och läppstift i mjuka nyanser. Som synes är denna förklädnad mycket trevligt och inte ens kräva en särskild klädsel för att producera en intressant effekt.

enkel flicka Makeup för Halloween: välvilliga trollkarl

barn lätt makeup handledning halloween

Denna typ av ansikts dekoration används ibland som grund för en flicka i förklädnad eller välvillig fairy trollkvinna.

Bild av flicka och makeup idé om enkel förklädnad för Halloween

makeup barn enkla halloween aktiviteter

I detta fall är det också åtföljs av naturliga smycken som blommor och regnbåge himmel och mångfärgade hår tillbehör.

ansikte dekoration för Halloween fairy krona liten flicka i ljusa nyanser

halloween kostym makeup flickaAndra små fairy makeup modeller bygger på blom inskrivna i kronor, för att rita direkt på framsidan av den lilla flickan.

Makeup för flickor och tanken på barn kostym för Halloween i svala toner

lätt halloween makeup exempel barn

På den här bilden ser vi en makeup modell som denna som är koncentrerad till området kring ögonen och som får en palett av vinterfärger.

Halloween Makeup superhjälte - Halloween klädsel idéer för flickor och pojkar

lätt halloween makeup barn-boy-batman

De superheros erövra hjärtan unga och passionerade flickor och pojkar Moderna. Kind hjältar som Batman, Spiderman och Zoro är barn drömmer; de missar aldrig möjlighet att njuta av en superhjälte makeup till den 31 oktober. Denna enkla makeup barn vanligen baserade på två eller tre färger. Beroende på komplexiteten i önskat utseende, kan det kräva mer nyanser.

barn halloween makeup lätt spiderman-face

För att uppnå en sådan Halloween makeup kan du anta två tillvägagångssätt. En är att återge utseendet på en superhjälte; den andra - att inspireras att föreslå en förenklad version av denna makeup. På bilden ovan, en idé helt enkelt Spiderman makeup som använder färgerna och de viktigaste delarna i denna hjälte. Videon nedan Samtidigt visar oss hur man korrekt återge utseendet på Wolverine, en karaktär från Marvel universum.

Video Tutorial - Makeup boy ansiktsmask Wolverine

lätt barn makeup: inspirerade idéer filmer och animerade serien för pojkar och flickor

Disney flicka halloween makeupNär man talar om möjligheter till enkel och inte skrämmande makeup barn, vi tycker också naturligtvis karaktärerna i den animerade serien och berättelser för barn.

Exempel på enkel pojke makeup för Halloween: superhjälte

halloween makeup enskilt barn pojke

Hjälp ditt barn att bli lite hjälte slåss skurkarna med en ninja sköldpadda makeup, superman eller batman! Detta förklädnad förslag kräver inte mycket tid och dessutom kommer de ser så lätt att inse att du inte behöver köpa en kostym för Halloween. Ett kreativt tillbehörs hemlagad brett nog!

Kostymer och smink flicka för Halloween hemgjord Mimmi Pigg

lätt makeup barn flicka halloween

Situationen är liknande på sidan av flickorna med så många tecken älskad av barn! I bilden ovan, en mycket bra exempel på förklädnad Mimmi Pigg kopierar med en klänning som din dotter kan bära varje dag.

Halloween makeup förslag för flickor Disney Princess

halloween makeup Elsa lätt flicka

Och i detta foto, en modell av makeup som tar utseendet på Elsa, The Snow Queen, slitna med en vacker liten blå klänning.

Halloween Face Deco med figurer från Disney universum - en enkel idé att göra hemma

enda flicka boy halloween makeup

Det är också möjligt att dra en karaktär från filmen direkt på framsidan av ditt barn. Snögubben Olaf, bilden ovan, är bland de mest älskade av små alternativ!

Idea Halloween barn och Hello Kitty smink för flickor

Barn gör lätt girl-hello-kitty-cat

Här är en idé dras karaktär som kommer att tilltala djur älskare barn. Hello Kitty, är den vänliga japanska katten ett alternativ till klassisk katt makeup. Söt, förför det oss med sin röda eller rosa band och född gult. Som Hello Kitty ansikte är lätt att kopiera, kommer det utan tvekan glädja föräldrar som inte är mycket bra i smink och måla!

barn pirat makeup modell för en Halloween-kostym lätt sista minuten

halloween makeup pirat barn

Karaktären av små pirare passionerade ... ibland är det skrämmande, ibland gör han dröm med sina äventyr och hans upproriska anda.

makeup handledning och pirat kostym för liten pojke med sina tvångs tillbehör

halloween makeup pirat kostym barn
Om din son är intresserad av äventyr och skattjakt, komma igång på ett enkelt make-up projektet med den typiska acessoria för hackare: ögat patch, papegoja, Morris och, varför inte, en komisk skada på framsidan av ditt barn. Där har du en enkel idé som tar bara några minuter!

Halloween makeup: enkel idé att leta clown smink för flickor och pojkar

halloween dräkt, barn idee

Kul för vissa, skrämmande för andra ... clownen inte eniga även bland barn! Om ditt barn vill förvandlas till en clown för festen av den 31 oktober, har du tur: detta är fortfarande en makeup alternativ mycket lätt att uppnå!

Makeup modell för enkel liten pojke att göra i moment: clown

pojke kostym halloween makeup Applicera en ljus foundation och använda en palett av olika färger för att dra egenskaperna hos denna karaktär cirkus!

lätt barn makeup: Prova indisk leta efter flickan

halloween kostym makeup indiska barn

Halloween är verkligen en festival som har sitt ursprung i den irländska traditionen, men idag hedras i Nordamerika där tusentals barn väntar ivrigt varje år. Så varför inte ta en makeup idé bland folket hemma i denna del av världen, den indiska?

makeup förslag pojke och indiska i förklädnad

exempel förklädnad pojke halloween makeup

Detta förslag makeup för Halloween förföra flickor och pojkar!

Fall och Halloween makeup idé leta efter barn flicka med mask i färgerna av säsongenlätt halloween kostymer kid makeup

Slutligen har vi ett maskmönster för Halloween att måla direkt i ansiktet: han använder färgerna på säsongen och det kan bäras med en outfit som firar hösten.

Halloween och smink för flickor och pojkar: enkla idéer att rélaiser hem

makeup barn lätt halloween dräkt idé