Makeup nyår: 50 idéer för kvällens Eve – anews24.info

Makeup nyår: 50 idéer för kvällens Eve

Nyår smink bruna ögon

För nyårsafton Eve kväll, unna dig en glamorös look genom att välja en av dessa 50 nyårs makeup idéer till guld och silver! Kvällen den 31 december är full av positiva känslor.


Det visar ryggen på händelserna förra året för att vända vår uppmärksamhet mot framtiden med alla våra förhoppningar och drömmar. Det finns något magiskt i de få timmar av väntan. Allt är upplyst, okända ansikten lyser, alla bär en chic outfit och valde en snygg frisyr. Vi föreslår att bygga vidare på en lysande make-up i guld eller silver för att slutföra din look för kvällen.

Makeup nyår glänsande guld med läppstift mångfärgad

makeup kvällen fest

Vi vet: paljetter och blanka tillbehör är viktiga element för det nya året Detta beror främst på klänningar och smink med skurar inte har upphört att vara favoriter till designers sedan. långa år. Detta är något vi sällan gör konto eftersom flingorna definitivt inte avsedd att bäras varje dag. Men det skulle vara tillräckligt för att observera klänningar som bärs av stjärnorna för formella kvällar; då kommer vi att förstå mycket snabbt att den här typen av kläder är mycket lämpligt för en magisk part, såsom nyårsafton.

Makeup nyår lysande för en glamorös look

hur makeup Nyårsafton

Makeup av guld och silver är lämplig för alla hudtyper och för alla ögonfärger. På ljus hy, ger sin lyster kvinnan en ljusare utseende, reserverad och sval som påminner oss av bilderna vi hade i Snow Queen genom att läsa barns berättelser om gamla. Denna look är perfekt för det nya året, speciellt eftersom det passar in i temat vintern och kyla traditionellt förknippas med nyårsfirandet. På mörkare hud, makeup skapade mycket fin kontrast och påminner om den magiska och nätter full av ljus på vintern.

Makeup nyårs silver med svart eyeliner och mascara

festkläder makeup st sylvestre

Från sin del, är glittrande makeup också en mycket bra komplement till en outfit i svart. Om du har valt att satsa på ett elegant och enkel look med en klassisk liten svart klänning, välja tillbehör dekorerade med glitter. också välja ögonmakeup i samma nyanser som tillbehöret. Dina ögon ännu mer värde, glöm inte att tillämpa en eyeliner eller penna och svart mascara.

Tuto makeup nyår eller nyårsafton i gyllene toner

När det gäller makeup nyår eller jul, som inte har råd med en stjärna look som är som leds av en professionell? Men samma dag som 25 eller 31 December, det finns så mycket förberedelser som sällan har råd att gå igenom en skönhetssalong. Lyckligtvis numera finns det gott om alternativ för att göra en fest makeup utan att lämna hemmet. För att vara övertygad, titta bara på handledningen up!

Makeup Tutorial nyårs Desi Perkins

Nyår makeup handledning

Nyår makeup av denna typ kan gifta olika läppstift. Om du redan har valt en klänning med glitter, sedan föredrar ett läppstift med en naturlig nyans. Det är just den idén som antogs i handledningen Desi Perkins du ser en bild ovan. Du kan också matcha färgen på läppstiftet med din klänning, speciellt om det är rött. Ett tredje alternativ skulle vara trevligt att välja ett enhetligt utseende. I det här fallet väljer du ett ögonmakeup och läppar i samma färger som de i din klänning.

Nyår Makeup och val av tillbehör

Nyårsafton Soiree idéer makeup

För att lägga till några sista handen till din look för nyårsfest, tänk på smycken och pälsen du kommer att bära. Vet att den lysande makeup åtföljs av ganska enkla men hög kvalitet smycken, t ex pärlor. Samma regel gäller även för din jacka som måste vara praktiska och särskilt varmt för dig att gå ut på en terrass och beundra fyrverkerierna vid midnatt.

Makeup nyår för att fira hans blick

En annan bra strategi makeup Eve: förbättra sitt utseende. Använd mascara och mörk penna (svart, brun ...) Kombinera detta med ett läppstift rosa toner. Du kommer att sublimera ögonen, samtidigt som resten av din makeup ganska tyst Nytt År!

mauqillage Tutorial nyårs silver

Nyår makeup handledning pengar

Nu blir klassiker, rökig ögon är idealisk för att skapa en fascinerande utseende. Försök att återskapa att Eva makeup handledning med en rodnad ton mörka metalliska knappar. Kombinera med läppstift i ljusa färger, är detta makeup att bära med en liten svart klänning eller en outfit som domineras av silver paljetter.

Makeup ljusa ögon för nyår

kvällen dagen'an maquillage brillant

Om du inte vill ha en makeup alltför vågad, försök att associera svart eyeliner penna med en metallisk gyllene toner. Denna idé är perfekt makeup för flickor med blont hår och ögon i ljusa färger. Harmonisera dina diskret makeup briljanta toner med en spik inredning i samma nyanser.

Hur man gör upp för nya året och uppdatera dess utseende

NYÅR makeup bilder

I år du är lite trött och letar efter ett sätt att fräscha upp ditt utseende? Testa vår trick av makeup med en lätt touch av färg i den inre delen av ögat. Utmärkt idé för dem som inte har lyckats vila före ankomsten av den 31 januari!

Nyårsafton makeup med bladguld effekt

makeup tips ögon guld

Förbättra ditt utseende med smink bladguld effekt. Principen: Applicera ett tunt lager av guld på hennes ögonlock, strax ovanför en diskret linje dragen i svart penna. Resultatet är en glänsande utseende som kombinerar perfekt med en klänning trend i metallfärg!

Hur makeup för nya året med bladguld

makeup trend festival 2016

Ett test också, en makeup St Sylvestre med bladguld anordnade asymmetriskt på den yttre delen av ögonlocken. En originell idé som säkerligen kommer att samarbeta med en rodnad varma toner som mörkbrun. Guldsmycken är det perfekta tillbehöret för denna typ av fest makeup.

Prov makeup för inför nyårsafton

hur man gör upp en nyårsfest

Så, har du redan valt din nyårsfest makeup för i år? Du hittar alla våra makeup förslag för Eve nedan:

Makeup Tutorial nyåret 2016 - i bilder inspira

2016 nya makeup idéer

Nyårsafton 2016 och Makeup

makeup Eve fest nyår 2016

Evening Eve och nyår lätt lysande makeup

Eve fest nyår makeup enkelt

Idea för kvällen Eve: makeup guld

Eve soaréer gul smink

Evening nyår: lätt ögonmakeup

Nyår fest lätt ögonmakeup

Idén om makeup för kvällen nyårsafton

st Sylvestre part makeup

Eye Makeup för nyårsfest

ny Annne kväll ögonmakeup

Eve kväll makeup förslag silver

tjäna pengar eve soaré

Makeup nyår och guld klänning med paljetter

makeup guld jul kväll

Bild makeup för kvällen nyår

idéer makeup kväll December 31

sotade ögon makeup för nyårsafton

board part makeup sotade ögon

Idea enkel nyårs kväll makeup

hur makeup soaréer nytt år

tips ny 2016 makeup

makeup trick nytt år klara ögon

st Sylvestre part makeup guld

Dior makeup nyårsfest

hur man kan vara vacker nyårsfest

svart makeup fete änden'année

makeup lysande jul och nyår

Gör nyårsafton 2016

dag kväll makeup av'an

Christmas Eve lätt makeup

Nyårsafton makeup

kvällsmakeup dag'an

st sylvestre 2016 kvällsmakeup pengar

dag'an maquillages soiree reveillon

Easy nyår makeup idé

ögon nytt år makeup

skönhet smink trick nya året st sylvestre

kväll st Sylvestre nyår makeup

Foton lätt dag makeup av'an

fete nyårsafton makeup

Styrelse och trick makeup trend 2016

hur man kan vara vacker nyårsfest

makeup nyår festival soaré

makeup Eve soiree

nytt års dag makeup trick

idéer st Sylvestre nyår makeup


Like this post? Please share to your friends: