inuti

samtida invändig trappa 80 fantastiska bilder för att se

samtida inredningsarkitektur trappa hus delos

Utforska denna samling ägnas åtSamtida intern trappa och föreställa sig den bästa modellen för ditt hem med en av dessa vackra bilder!


Oavsett om du är i färd med att med tanke på möjligheterna att styra produktionen av en intern trappa eller köpa en färdig för användning, kan du använda denna samling för att få en uppfattning om de mest fashionabla och moderna material former för din trappa.

Modern interiör trappa flytande typ

Samtida invändig trappa upphängd modell

Vi vet alla huvudsakliga funktion i trappan. De är där för oss att flytta från en våning till en annan eller, när det gäller små trappor, en nivå av huset till en annan. Tillsammans med detta, formgivarna belyser också några extra funktioner som inte nödvändigtvis är uppenbart för alla.

Samtida intern trappa av trä och glas

Samtida trappstegsmodell trä hus

Till exempel kan en trappa komplettera inredningen och former i en stor öppen yta typ kök och vardagsrum. Det kan också ta rollen som en accent i en stor entré. Eller kan det bli ett slags dekorativa tillbehör i små utrymmen inomhus.

samtida invändig trappa Rak

samtida träinredning deco trappor

Och faktiskt, det finns modern trappa mönster som är nästan skulpturer. Både utseende och design vårdas och tänkte inom insidan!

Att välja den samtida trappan till insidan - några tips att tänka på

Modern minimalistisk trappa idé

Interiör trappor av modern design finns i många modeller. Varje ägare kan därför välja ett objekt av detta slag som säljs redo att installeras i sitt hus. Det kan också besluta att anförtro byggandet av en trappa till en professionell.

Samtida intern trappa typ roterande

Samtida betong trappor konstruktion

Oavsett vilket alternativ som du satsar, anstår det dig att välja formen på din trappa. Till dig också granska det material du föredrar.

roterande typ modern design trappa

Foto modernt hus invändiga trappor

För detta ingenting bättre än tänka på hur ni föreställa er trappa och upptäcka i förväg modeller som passar dig. Även om alla interiörer är olika och att idéerna i fotografier inte kan vara identisk med den önskade produkten för ditt hem, kommer den här proceduren kan du få en klar uppfattning som du sedan kan dela med säljaren eller tillverkaren.

Några idéer och modeller modern design interiör trappa

suspenderades trappa modern design

Vilka typer av inomhus trappor som finns i dagens hem? I själva verket är formerna för trapporna till stor del inspirerad av tradition. Med andra ord, de är samma i gamla och moderna hus! Detta är hur produkter tillverkas, som skiljer dem från varandra. Nedan granskar vi de typer av de vanligaste invändiga trappor.

Den raka trappa - ett praktiskt val för stora utrymmen och öppna interiörer

trappor inne hus modern stil

Som namnet antyder, ansluter rätt trappan de två nivåerna längs en enda axel. Denna form är enklare att implementera, men dess installation kräver mycket mer utrymme än andra modeller. Enkelt och praktiskt, så är rätt trappan din produkt val om du äger en rymlig interiör. Det är också perfekt för modern inredning, särskilt om man bor i ett hus med öppen planlösning.

Trappan rätt inuti är enkel att göra själv

modern interiör trapp

Denna typ av konstruktion interiör trappa är också så enkelt att du kan även göra det själv! Så en idé om kreativ verksamhet som tilltalar självare. De kan visa våra tips på att ta fram en sådan del av sin inredning i vår sektion Housing.

Interiören spiraltrappor - en vinnande alternativet platser med mycket karaktär

Samtida roterande trappa

Billigare trappor utrymme perspektiv, som ändå har en linjär sektion, som traditionellt kallas "spiraltrappor." De är av två typer: kvartal och vrida två hörn.

Modern design spiraltrappa

deco interiör samtida trappa

Den första, även känd som "L" är kännetecknad av att det finns en 90 ° vinkel. Detta kan vara i början, mitten eller slutet av trappan. Den andra bildar en vinkel av 180 °; det verkar som består av två parallella steg.

typ av trappa mönster för svarvning inuti

trappa'angle contemporain

Turbin trappor har fördelen av att tillåta oss att få utrymme. Tack vare sin speciella form, dubbla de området finns i ett rum. Av samma skäl, de är mycket bekvämt för interiörer med lågt i tak eller olika höjder.

Modern interiör trappa cirkulär och inredning

modern inredning hem deco trappa

Utöver dessa former finns det två andra som anses också vara ekonomiskt område perspektiv. Detta är den runda trappan och spiralen (ibland även kallad "spole"). Över en trappstegsmodell av detta slag tecknat Delos.

Modern design cirkulär interiör trappa

modern design interiör trappa

De cirkulära invändiga trappor har en något böjd form som anses mycket sofistikerade. Modern eller tappning, är de ofta gjorda av trä eller metall. Andra lösningar finns också, men de är mindre vanliga.

Samtida intern trappa exempel Spiral

Colimacon trappa inne

Spiraltrappan roterar runt en central pelare. Detta är den mest kompakta och mest praktiska modell för små ytor. Dock är denna modell också anses vara den mest farliga för små barn och personer med nedsatt rörlighet.

Spiraltrappa för att tjäna säkert utrymme

Colimacon trappa inne

Anpassad särskilt hushållstyp studio eller loft och små lägenheter, interiören trappa nödvändigtvis en livvakt. Detta tillägg kommer att hjälpa dig att säkra utrymmet runt trappan och undvika risken för fall.

En modern interiör trappor betong

liten trappa konkret deco interiör

För att avgöra vilken av dessa modeller bäst passar din modern inredning inuti, inte begränsa sig till bara det yttre utseendet men också överväga det tillgängliga utrymmet. Naturligtvis kan alla dessa modeller och former kan anpassas för att inkludera de bästa i ditt hem.

Vilka material att föredra för dekoration av en modern trappa inne eller samtida?

Samtida inredning trappa avbrytas

Efter att ha talat former, låt oss granska de mest sannolika material för att bygga en modern design trappa. Som du kommer att se på vår image, finns det också en mängd olika material tillgängliga. Bland dem, det är trä, metall, glas och ibland även betong.

Exempel på trappor stora öppna trä modern stil

trappor inne deco modern design

Trätrappor är ett klassiskt val som lätt kan anta en modern bildar tack vare mångsidigheten hos detta material. De är mycket uppskattad för värme de ger och deras äkta och naturliga. Nästan alla typer av trä som används i konstruktionen är lämplig för framställning av en trä trappa. Vi älskar den här funktionen eftersom den tillåter oss att ytterligare anpassa våra livsrum!

modern interiör och trätrappor

Modern interiör trappor

Deras stora nackdelar: deras användning är kopplat till en viss nivå av buller och regelbundet underhåll av träytan. Men om underhålls på rätt sätt, kan de ha en ganska lång livslängd. Och dessutom kan vi omforma dem enkelt med lite färg!

Flytande trappa i svart metall

trappor hängande idé samtida hem

Metall är ett annat trendigt material, men också sannolikt att producera ljud. Mycket elegant, metall trappor är en grupp som omfattar smidesjärn produkter och de mer moderna material såsom stål.

Metall trappor - en trend val för moderna hem

Foto modern interiör trappa hem

Inre trappor tappning utformar design i metall är ofta rikt dekorerade; de är verkliga juvelerna i inredning som kan förvandlas till dekorativa accenter utan någon särskild ansträngning. När det gäller metall trappor i modern stil, de har oftast en ren, funktionellt utseende. Det är också det som gör det en artikel i valet för Deco industriell design.

modern interiör med metall deco och trä

Modern inredning trappor

Liknande träprodukter, metall sådana kräver underhåll utan kännetecknas även av anmärkningsvärd hållbarhet. De kommer också i en mängd olika färger, vilket gör att välja rätt produkt.

trappor fotodesign hus med modern arkitektur och glas gång

trappor modern design

Glas trappor är attraktiva och omedelbart dra till sig uppmärksamhet genom att mer ljus till innerutrymmen. Säljs vanligtvis ganska höga priser, men de kräver en betydande investering. Men detta hindrar inte dem som drömmer om en trendig inredning råd med en sådan deco designelement!

Idea of ​​Modern stentrappa och glas

Inredning stentrappa

Slutligen, betong trappor är ett modernt alternativ och relativt lätt att underhålla, men bullriga. I själva verket är de ett dekorativt element som liknar gruppen bredare trappa av sten. De har en äkta och obestridlig charm, men de nödvändigtvis ingripande av en professionell.

modern design interiör trappa - välja det bästa alternativet för dig i vårt galleri!

liten modern inredning trappor'interieur

Naturligtvis kan alla dessa material också kombineras för ännu mer anmärkningsvärda resultat. Om du vill kombinera sten och glas eller metall och trä, till exempel vet att du är fri att fokusera på olika material för komponenterna i en konventionell trappa. Utforska nära exempel på dessa former och material här:

samtida trappa rak form

arkitektur moderna hus idé interiör trappa

Stair Idea samtida trä

Inredning modern trappa layouter

modern interiör trä trappa

Samtida trä trappa Interior

Material för samtida invändiga trappor

Samtida trappa idé

Trähus och modern interiör trappa

samtida deco interiör trappa

Samtida heminredning med vit trappa

Samtida trappa idéer

Idea of ​​Contemporary trapp

samtida deco idé invändiga trappor

intern trappa foto betong

modern design konkreta trappor

trappa bild trä interiör

trä samtida intern trappa

svävande stil design trappa

trappor glas dekorationer Interiör

Samtida hus idé invändiga trappor

Samtida dekor inuti trappor

Bild av heminredning trappa

dekoration samtida trappa

design och vit inredning trappa

Samtida heminredning trappa

modern stil och inredning trappa

bild interiör trappa

minimalistiska trappor'interieur

Modern arkitektur hus trappa

Samtida dekor hus trappor

två trä trappa fjärde

Colimacon modern design trappa

interiör metall trappa

svart idé interiör trappa

trappor inne moderna hus

idéer modern interiör trappa belysning

Samtida trapp

Modern industriell design trappa

trappor interiörträprodukter idéer

Samtida trappstegsmodell

samtida deco interiör trappa

Modern interiör trappa trend

Samtida intern trappa material

Samtida trappa inne flytande modell

Foton modern interiör trappa

Samtida intern trappa material

Samtida intern trappa deco trä

samtida glas interiör trappa stil

samtida idé flytande trappa

trappa designen svarvning

Samtida linjär trappa'interieur

bärande modern interiör trappa

Nature deco modern trappa

nutida former invändiga trappor

konstruktion samtida trappa

modern design trä trappor

Modern vit linjär trappa

esacliers trä modern stil

samtida trätrappa inredning

Inredning modern trappa

deco samtida trä trappa

samtida deco interiör trappa

Modern originell idé trappa

Samtida trappa trä inne Colimacon

Samtida invändig trappa modern design-idé


About the author

admin