Mintgrön – en färg deco jämn trend och ro – anews24.info

Mintgrön – en färg deco jämn trend och ro

mintgrön liten lägenhet design layout

den mintgrön färg är en trend som alla älskar de senaste åren. Och av goda skäl: det är känsligt, lugnt och mycket elegant. I denna stora publikation vi undersöka effekterna av den färgen på vår tänkesätt och sätt att använda den till inredningen av våra hem.


Deco och färg: vad grön mint?

mintgrön deco golvet samtida matta

Den mintgrön erhålls genom att blanda två färger: klassiskt grönt och vitt. Som ett resultat har det vissa egenskaper hos båda färgerna: det är mjukt och avkopplande som grönt och, som vitt, lätt blandar det med andra nyanser. Likaså mintgrön, som hör till olika pastellfärger, gör dem luftiga interiörer och en liten och charmig atmosfär. Alla dessa egenskaper gör denna nyans av grön färg som är mycket uppskattat. Hon kan kyla ett rum utan närvaro alltför skrytsam.

Deco trend med mintgrön för en lugn atmosfär

kök dekoration idé vinatge grönt

Den mintgrön är en färg av lugn och frihet. Det ger rum som pryder en naturlig och äkta luften medan föra ren känsla som är så uppskattat i köket inredning. En avslappnad atmosfär som uppmuntrar beredningen av friska och mycket välsmakande måltid.

Väggmålning för en vintage-inredning

Planering vardagsrum väggfärg färg idéer

Den mintgrön har också en chic sida. Väggen färg eller vintage möbler i den här färgen kan ge ett sovrum eller ett vardagsrum en charmig och finkänslighet som påminner om det bohemiska chic inredning. För en mer intressant effekt, kan användas i flera nyanser i samma rum.

Zen Deco sovrum målade mintgrön

måla sitt rum färg idé

Delikat och sofistikerade, är pastellgrönt fint i samband med andra färger möbler och modern inredning. Används i kombination med en neutral färg, såsom vit eller svart, fyller den det inre av bra energi utan att skapa alltför stimulerande bakgrund. En idealisk miljö för en vacker sovrum!

Använd grön mint för tillbehör och övergångsstycken

Mintgrön deco zen trender

Som vit, mint grön nyans har förmågan att göra litet utrymme visuellt större. Öppnar delar och reflekterar naturligt ljus. Därför har vi framgångsrikt använt i utsmyckningen av små delar och, i synnerhet, utrymmen som är en övergång mellan insidan och utsidan: verandor, balkonger, hus förlängningar och uterum.

Deco trend för våren atmosfär med pastellgrönt

ljusgrön krukväxt vas konstruktion

Domineras av närvaron av den gröna, påminner denna färg trend oss ​​av blommor och våren. Så kan den användas för att förnya sitt hus i samband med ankomsten av soliga dagar. För att göra detta, utan att behöva måla dina väggar eller möbler. prydnadsföremål som blomkrukor, vaser och klädsel brett nog!

hem makeover för sommaren med nyanser av ljusgrön

måla hans vardagsrum vägg färg

Färger tenderar Deco rum för sommaren: gul och ljusgrön

mintgrön deco room sängkläder

Och vid tidpunkten för ankomsten av sommaren arrangerar vi alla dessa tillbehör i en garderob till nästa år? Inte så snabbt! Kombinera dem helt enkelt med ljusgula dekorationer eller flätade tillbehör för att ersätta fjäder atmosfär med en sommar atmosfär av havet stil!

Utveckling av arbete i hemmet med mintgrön tillbehör

objekt färg dekoration idéer kontor

Inredning med mynta gröna knappar

Skandinavisk stil deco interiör färg

För vissa är detta grön nyans färgen på amerikanska kaféer, barer milkshake och rock and roll atmosfär av 1950-talet och 1960. Och de har rätt: denna sort av grönt var populär under denna tid av historia och har för oss, men också energisk retro sida. Finns det något bättre sätt att dekoration av ett kreativt utrymme eller ett hörn kontor hemma?

färgmatchning med nyanser av mintgrön

contemorain möbler idé mintgrön

Med sin vintage utseende och energisk, kommer denna typ av grönt gifta sig väl med en eklektisk inredning. Och det är bra eftersom denna färg måla följa en mörkare eller ljusare färger som ofta används i inredningen av eklektisk design.

Mint grönt och vitt: avslappnande färger för Zen badrum inredning

mint grön vägg deco tabeller

Såsom i köket, i badrummet, är den gröna avgift i samband med renlighet, vilket är nödvändigt för dekoration av en sådan del. Detta gäller särskilt när det går hand i hand med ljusa vita ytor. Dessutom, tack vare dess avslappnande egenskaper ger mintgrön underlag för en mycket framgångsrik Zen stil inredning.

hona deco idé med pastellfärger

hur man associera färgen grön insida

säng kvinnliga rum i olika nyanser av vitt, beige och pastellgrönt

Foto Zen room färg idéer

Den feminina inredningen kan också njuta av inslag av denna organiska och känsliga färg. Här är det åtföljs av färgaccenter några andra pastellfärger och goda tillbehör.

Väggmålning och färg trend för vuxna rum

idee färg mintgrön room wall

festlig bordsdekoration i fina färger

mintgrön idé bordsdekoration trend

Den mjuka och feminina sida av dess nyanser av grönt är också lämplig för att dekorera en festlig tabell. För att lyckas tabell dekor med denna färg, satsa på giriga sida och doften av färsk mynta: det följer med choklad och desserter med frukt men det kan också smyga in några salta rätter. Kort sagt, harmonisera estetiska nöjen gommen!

kreativ inredning med möbler i ljusgrön bibliotek

mintgrön färg deco trend

Denna färg är så ovanligt att det är delar som pryder mest konstnärliga och originella. Och det är därför det skulle passa inredningen i utrymmen som i vardagsrummet och matsalen där vi gillar att underhålla vänner.

Sovrum naturlig atmosfär med trendig inredning i olika nyanser av grönt

mint gröna rummet deco chic

Färg lugn, modern färgrum

grön mynta ursprungliga väggdekoration

Nyanser av pastellgrönt som är så mjuk och lugnande att vi kan använda dem för att dekorera väggarna i ett rum. Men för att njuta av denna färg, kan du helt enkelt använda de tillbehör som betonar: de väggmålningar, kuddar i vardagsrummet eller i sovrummet, belysning och även koppar kaffe.

Göra sina egna dekorativa föremål från papper och mintgrön

mint gröna naturföremål Deco design

Skapa en bohemisk chic inredning med burkar i pastellfärger för våren och sommaren *

DIY dekoration målning burkar

Pappers dekorativa föremål såsom hängande lampor och girlander är lätta att göra: de är ett sätt att skapa sina egna anpassade tillbehör om du har en liten budget eller om du inte har tid eller förmågan att plocka dekorationer som färg i butiken.

Använd mintgrön för dekoration av baby room

grön färg dekor baby rum idé

Utveckla en flickas rum i mjuka coulers: rosa, grönt och gult pastell

sovrumsmöbler flicka målning

Dekorera ett barns rum eller barnet genom en målning eller pastellgrönt tillbehör är en bra idé. När allt kommer omkring, grönt är färgen på liv och ungdom! Och han samarbetar vackert med andra färger ofta finns i dessa rum: vit, blå, rosa och gult.

Möbler Makeovers dekoration plantskola pojke eller flicka i mintgrön

barn Möbler färger

fest dekorativa tillbehör för barn

mintgrön deco flicka pojke barns parti

Och eftersom denna färg ger mycket goda resultat i barnkammaren och barnet, varför inte utnyttja för att göra dekorationer för rummet eller ens som en central skugga i den festliga utsmyckningen av en flicka eller en liten pojke?

Samtida nordiska dekoration volntiers mobiliserar pastellfärger

mintgrön interiör deco nordisk stil

Skandinavisk design kännetecknas av neutrala färger, vit och svart. Men ofta, interiörer av denna stil har också några pastell inslag som syftar till att göra interiören mer intressant och sötare. Den mintgrön uppfyller detta uppdrag framgångsrikt.

Hur man kombinerar trendiga färger till andra objekt i sitt hus

harmoniserings färger heminredning

Taupe och mintgrön: en harmonisk äktenskap

taupe färg kombination av grönt

Gray och taupe är andra neutrala färger som smälter väl med pastellgrönt. Detsamma gäller för naturliga nyanser av ljust trä.

kökdekor färger: mintgrönt, vita och röda accenter

kök lacken vintage möbler

Gröna, röda och några vita tangenterna: enligt italiensk, är de färger som bör vara obligatoriskt närvarande i en skål för att göra det riktigt gott. Samma färger kan användas för en köksdesign som stimulerar aptiten och kulinariska fantasi av sina ägare.

möbler renovering och ommålning idé i olika nyanser av grönt

dekoration gröna hem trender

mintgrön målade möbler modern inredning

Foto moderna möbler pastellgrönt FÄRGER

När du renoverar sitt hus, vi vill relook antika möbler för att använda dem i den nya interiören. Måla trämöbler vi redan har hemma i mintgrön kommer att göra dem mer intressanta och trendiga. Och det gäller för mycket i hemmet: de stolar, bokhyllor, soffbord, bufféer och konsoler.

Ge mer volym till ett rum med mintgrön rdieaux

accessory deco modernt vardagsrum idé

Att fokusera på en ljus färg i vardagsrummet eller sovrummet, kommer vi att bygga på gardiner som färg. Vanligtvis de upptar en stor del av en eller två av väggarna i rummet, och av denna anledning kommer de att påverka utseendet på hela interiören. Ljus färgade tyger kommer inte att hindra tillgång till dagsljus.

Att välja rätt sängkläder att förnya sitt rum snabbt och enkelt

färger deco vuxen room sängkläder

Sängkläder är en annan faktor som starkt påverkar utseendet i sovrummet. Goda nyheter för dem som inte har tid men som ändå skulle spela med färger: tyger vi väljer att dekorera sängen kommer att förändra utseendet på ett rum på några minuter!

Ge mer karaktär till ett litet område inne med mjuka färger

moderna kylskåp färgade möbeldesign studio

Många människor som bor i en liten lägenhet eller en studio föredrar neutrala färger eftersom de ger mer volym till deras hem. Men oavsett stil som dominerar i sådana utrymmen, neutral färgpalett kan snabbt bli lite monotont. I dessa fall kan en stor pastellfärgade möbeldesign göra stor skillnad!

Välj möbeldesign att anpassa ditt vardagsrum

couelurs pastell inredning idé

Soffa modern design i mintgrön

mintgrön interiör moderna möbler

Att ha en soffa design är ett sätt att piffa upp sin salong även om denna pjäs är den unika designen i detta utrymme. Skaffa en soffa ursprungliga färgsättning är ännu bättre: möbler och färg säga mycket om smak av ägarna och deras karaktärer.

Metal tillbehör och mintgrön färg för interiörer

renovera sitt hus ommålning möbler trend

soffbord i mintgrönt och guldfärg berör

mintgrön bord möbler målning

Metallföremål är en annan trend i inredning. Några små detaljer i detta material (dörrhandtag, tavelramar eller bilder, små figurer) och en målad yta i en mint skugga är perfekta ingredienser för en modern och elegant inredning på en gång.

Gröna tillbehör Foto mint för dekoration intressant hus

pastellgrönt inredningstillbehör

Tillbehör behöver inte upptar mycket utrymme. Ibland även några små föremål kan ändra utseendet på ett inre utrymme. Och detta gäller särskilt när man arbetar med intressanta färger som mintgrönt.

Relook dess inre med några små prydnadsföremål i mintgrön
deco trend pastellgrönt färgobjekt sänglampa med mynta gröna detaljer för en Deco chic rum

grön färg designen belysning dekoration idé

* DIY Deco Idea med pastellfärger burkar av Strand Blues


Like this post? Please share to your friends: