Salongbord billig, men chic: er det mulig! – anews24.info

Salongbord billig, men chic: er det mulig!

Ensamble for små kaffebord

Det opptar en fremtredende plass i huset. Det er et samlingspunkt i rommet. Det gir plassen en koselig atmosfære. Og en siste detalj ikke minst, er det en praktisk møbel.


Ja, egentlig, bringer stuebordet en elegant touch og design inn i ditt hjem!

Salongbord billig: du kan velge et glass med gullramme

Tabellen-lav-glass-ramme-forgylte

Du ønsker å legge til et snev av glamour til stuen din møbeldesign, men er utenfor budsjettet? Lav billig bordet er en moderne og elegant alternativ. Du kan velge et glass med gullramme. Den grunnfarge tabellen gull vil gi en kongelig utseende til interiøret.

En salongbord billig

se billig salongbord

Enkel og elegant, kan det lett tilpasses enhver stil interiør (huntedinterior). Hvis du har problemer med å finne et forgylt salongbord, hvorfor ikke lage din egen? Bare finne tabellen du liker og male med en maling eller golden bombe (olivelaneinteriors).

Den grunnfarge tabellen gull vil gi en kongelig utseende til interiøret

se forgylt salongbord

For en elegant og glamorøs atmosfære, kan du sette sammen tre eller flere gylne tre seksjoner i en lilla interiør. Det bør bemerkes at gull salongbord passer moderne interiør, tradisjonelle eller rustikke. Det blir et dekorativt element rundt som kan ordne rommet.

Et interiør i lilla med gull lave bord

Interiøret se lilla forgylte lave bord

For å skape den perfekte balansen mellom farger, dekorative elementer og gullbordet, gå for lysere nyanser som vil forandre plassen til en frisk og lyst sted. Du kan lage din salongbord billig en interessant aksent i interiøret.

Den forgylte salongbord passer moderne interiør, tradisjonelle eller rust

forgylt moderne design salongbord

Bruk flere gylne bord i forskjellige størrelser, plassere dem i stua miljøer, og sette en fløyel sofa. Det! Din chic stuen er klar. Det vil bare se til vårt eksempel og inspirere deg til å lage din perfekte og elegant atmosfære.

Salongbord oval

Utsikten salongbord oval

En gyllen chic salongbord

salongbord billig, men chic

Bruk to gylne tabeller

to små forgylte kaffebord


Like this post? Please share to your friends: