inuti

Den ursprungliga mattan – ett djärvt val för vardagsrummet

original samtida matta

Den ursprungliga mattan är en viktig del i din inredning för att försköna din jord och ger karaktär åt alla dina delar. Bandet bidrar till att skapa stämningen hemma medan anpassa din dekoration.


Men få människor låter sig som mattor och ursprungliga material och knäppa. Här är alla vågad tillåtet att ta originalitet till ditt hem-knappen. Du hittar i detta val ett brett utbud av mattor med ovanliga former - galler, rundade, oregelbunden eller mosaik; upptäcka nya former!

Det finns inga förbjudna former för en ursprunglig matta

ursprungliga mattan arkliknande

Grafik, färgrikt, roligt vanligt eller mönstrade, är det dags att återupptäcka den dekorativa potential av den ursprungliga mattan! I själva verket är den tid då dessa användes enbart för att dölja en ful mark nu borta för nu mattor visas som en fullständig dekorativt tillbehör och varma atmosfären i huset. Vare sig du letar efter moderna mattor eller mattor snarare ursprungliga form och geometriska torg, kommer vår samling tillfredsställa dig. Så du kan imponera på dina vänner!

Mattan imitera en engelsk trädgård av Florian Pucher

Mattan imitera en engelsk trädgård av Florian Pucher

Säker och god smak, i vardagsrummet mattan med klassiska motiv och fiberrik välkomnar era söta höstkvällar felfri. Men för rika toner inom snarare välja en ursprunglig matta. Reversibel modern matta randig av alla färger, blått lapptäcke mattor eller mattor moderna trippel i olika nyanser: utan alltför mycket excentricitet, kommer du att hitta en som kommer att komplettera ditt golv.

golvmattor fixtur

golvmattor fixtur

Patchworken omvandlas till en konstnärlig matta

Patchwork konstnärlig matta

Puzzle jord i ljusa färger

Puzzle jord i ljusa färger

Den rosa färg som mattdesign

Pink matta design färg

rund samtida matta i naturfärger

Samtida matta Runda

Mattor av småsten

ursprungliga mattstenar

Mattor av maränger

ursprungliga matta maränger ursprungliga ull matta av Karim Rashid ursprungliga mattan som en färgglad sol

ljusa färger i den ursprungliga mattan ursprungliga mattan med flip flops läder Återvunnet Matta


About the author

admin