inuti

Vissa grundläggande regler för en lyckad inredning

Inredning regler

Oavsett Fashions, trender och mönster för tillfället, deninteriör baserat på vissa regler nästan eviga.

minimalism

Detta är en av de grundläggande regler som är ordspråket: Less is more.


Det gäller i första hand de objekt vi visar på bord, köksskåp och hyllor. Inte vända eftersom röran av objekt raderar de allmänna linjerna i interiören tillsammans. På samma sätt bör storleken på möblerna stå i proportion till den mängd bemannade utrymmen.

Mindre möbler, mer utrymme insidan minimalistisk stil

En färg för betoning

De moderiktiga färger förändras varje år eller ens varje säsong, men kanske inte har velat följa trender. Var medveten om att den valda färgen är ett centralt element som sedan beror på valet av möbler och inredning. Istället för att investera i en ljus orange soffa och måla din marinblå sovrummet, bör du välja objekt och tillbehör i den aktuella färgen - kuddar, filtar, vaser, bord.

Tonvikten färgen förhöjer interiören

Interieur blå accent

Möbler, praktiskt och bekvämt

Även om du älskade hörnet stol du såg i en tidning design, fundera noga på om du kommer att vara bekvämt sittande. När det gällerinteriör, komfort är viktigt. Det är samma för soffbord. Många vackra mallar är faktiskt bräcklig och inte mycket funktionell. Köp inte möbler som du inte kan använda och att du bara kommer att beundra på avstånd. Funktionen går med komfort, inte väljer möbler som inte är bekväm.

tillförlitliga och bekväma möbler val

bekväm lounge interiör

Kvaliteten mer än kvantitet

Du har massor av hyllor på väggarna? Detta är inte en anledning att ladda prydnadsföremål. Väggarna i allmänhet är det inte nödvändigt att täcka hela bilder, affischer och tavlor. Köpa mindre saker men kvalitet som kommer att ställa din inredning. Hållbarhet är kvaliteten. När du väljer en möbel eller ett föremål, uppmärksamma byggkvalitet. Investera i möbler som kommer att pågå i flera år.

Massor av ljus

Ljus är viktigt inte bara för välbefinnande, men också för att förbättra din heminredning. Ta dagsljus. Om du vill ha gardiner, köpa film inte klippa ut dig.

Föredrar naturligt ljus

extern ljuskammare

varma toner

Det finns varma färger som är vackra och alltid på modet. De nyanser som kola, plommon och pastell är evig eftersom de har kvaliteten för att göra vår varma interiör. Du kan måla dina väggar eller välj tillbehör och textilier i dessa toner. I samtliga fall kommer din inredning bli ännu mer välkomnande.

Olika nyanser av grått

Inom området för inredning, grå går aldrig ur modet. I alla nyanser, det ger intryck till det inställda och är lämplig för alla rum i huset. Den eleganta grå kan inte införas möbler, måla väggar eller inga tillbehör.

grå inredning

grå inredning kök design

utrymmen arrangemang

Lägenheten är välorganiserad en som har massor av lagringsutrymme. I varje rum för att lagra möbelbranschen kan spela en dubbel roll - de är både praktisk och vacker.

Med dessa regler i åtanke, kommer du absolut lyckas i din nya förslagetinteriör.


About the author

admin