badrum

Den ofuro bad erbjuder wellness och slappnar

Den moderna yttre trä ofuro bath

den ofuro bad är exceptionellt populär i Japan, för deras otroliga design och tilltalande utseende; plus det faktum att det är ett kulturarv. Landet med den uppgående solen är känt för att vara källan filosofier och lösningar för en komplett slappnar av.


Här presenterar vi ofuro bath i olika former och vackert utformade från modeller av traditionell japansk badkar i bruk sedan de senaste århundradena. Legenden säger att karet kan skanna alla typer av fysiska och andliga krämpor.

Den Ofuro badet rektangulära trä formen

Den Ofuro badet rektangulära timmer form

Det främjar blodcirkulationen och behandla värk i kroppen. Traditionellt trä ofuro badkar fyllt med vatten och salter och eldas upp varma temperaturer. En person använder inte ett badkar för bad, utan snarare att slappna av. Avkoppling är en stor del av österländsk kultur, och det anses en typ av konstformen. Japanska badrummen är utrustade med badkar och duschutrymme utan hytt. Duschen är bredvid badkaret eftersom det måste gå hand i badkaret.

En relativt liten metall badkar en designer badrum

metallbad badrum chic lite utrymme

Så det är obligatoriskt att tvätta innan ett japanskt bad. Det är en ritual som visar hur östra civilisationer värde och respektera de regler och den fysiska och andliga hygien. I den traditionella typen ofuro bad är toalettvål används inte eftersom det kan skada träet med vilken badkaret görs. Effekterna av moderniseringen är tydligt i fallet med ofuro badkar. Idag, badkar tillverkade av olika metaller och porslin är tillgängliga med olika funktioner såsom hydromassageterapi. Men för verklig avkoppling upplevelse.

trä badkar och en oval form

oval timmer tub

En zoom på em Wood badkar

Zoom trä badkar

En japansk stil trä badkar

Japansk stil trä badkar

En enkel badrum med en trä badkar

rum enkel trä badkar

Små runda trä badkar i vardagsrummet

små runda träkar sittande

Ett original träkar för två

badkar för två

Japansk stil träkar för två

Japansk stil träkar för två

Enkel, bekväm trä badkar

enkel trä badkar

rektangulära trä bad

Modern trä badkar

ovalt timmer tub planet mätning

Runda trä bad karta


About the author

admin