läge kändisar

Den avslappnade chic stil – 32 bekväma kläder för stilfulla kvinnor

avslappnad chic outfits stil kvinna

Vi vill vara alla vackra från minuten fick vi upp från vår säng Den sorgliga sanningen är att vi måste göra lite mer ansträngning för att vara vacker, särskilt när det gäller mode och klädstil.


Men när du fyller din garderob med grundläggande klassiker och några moderna stycken och ni har lärt sig hemligheten att känna sig bekväm i varje outfit, är du redo att lämna huset varje morgon klädd i en stil avslappnad chic edlegant.

Att hålla modern kvinna i avslappnad chic stil

chic modern kvinna bild avslappnad stil

Nu när våren och sommaren närmar sig, är det mer än någonsin tid att känna sig vacker och sexig. Det är också en perfekt tid att bära kläder i ljusa färger i mode, ljusa, glada att få dig att le på det fina vädret utanför. I de bilder som vi har valt för dig, kommer du att hitta 27 hålls i avslappnad chic stil kvinnan i sommar. Satsa på en klänning som kvinnan stil gör dig vackrare.

intressant kjol bärs med en svart tröja

flicka som håller tillfällig chic stil kort kjol

Eftersom sommaren är det dags att njuta av vädret utanför, bör kläderna du bär vara lätta material och färger tendace. Kjolar och shorts är ett utmärkt val bärs med silke blusar till exempel. Klänningarna i neutrala färger, korta toppar, overaller ... bara en shoppingtur för att förnya garderoben och gå moral. Vara en mycket smart kvinna med idéer:

skinny jeans bärs med en spetstopp

Slim jeans tillfällig chic stil

Slim skinnbyxor bärs med en skinnjacka

kvinna skinnbyxor tillfällig chic stil

Held kvinna tillfällig chic

avslappnad chic stil klänning kvinna

Idea höll kvinnan i tillfällig chic stil

kvinna avslappnad chic stil

avslappnade chic kjol för flickor

Höga moderata kjol stil avslappnad chic

Idea av casual chic outfit med jeans

Idee bekväma modern kvinna kläder

avslappnade chic stil skinnbyxor

pantaon idé kläder smal trend

breda jeans bärs med en kavaj i mörkblått jeans kavaj moderna kvinnan

Klädsel: Ledig kvinna med modern skjorta jeans shirt intressant

intressant kjol med vit skjorta och guldsandaler modern kort kjol vit skjorta

vid byxa med tryckta mönster som bärs med en vit blus byxorna vit tryckt skjorta

mycket moderna Palazzo byxor i sommar floral palazzo byxor shirt

svarta lädershorts slitna med en blus i jeans Moderna blus jeans lädershorts

Den avslappnade chic stil är inspirerad av klassiska kläder men lägger till en avslappnad anteckning.

jeansshorts randiga skjortor

Få ut mer av din garderob dina mest klassiska kläder och lägga till en personlig touch som kommer att göra dig en trygg person till henne.

tröjor Vagga jeansshorts

Den avslappnade chic stil är att bära i vardagen, men även på kvällarna. Anta det så att du känner dig bekväm i din hud.

svarta shorts vit tröja var

Den avslappnade chic stil går aldrig ur modet. Allt du behöver är lite fantasi att kombinera outfit.

moderna kvinnan kläder 2014

Ofta vi väljer byxor eller kjol nära kroppen och en avslappnad topp. Detta kommer att lyfta fram dina kurvor utan att dig obekväm.

moderna kläder kvinna avslappnad chic stil

En liten shorts, är en jacka och klackar den perfekta outfiten för att gå på kvällen med vänner. Denna glamorösa och avslappnad stil är alltid på modet.

modern svart vit kläder kvinna

Genom att välja denna stil kan du prata om dig. Du kan koppla flera former, färger och tyger för att göra dig unik.

kjol kvinna tröja

Den avslappnade chic stil är en stor vardagliga alternativ för damer som, trots deras dagliga liv tar inte är redo att släppa taget!

blus byxor elegant kvinna

Denna stil gör att du kan samla dina delar mest bekväm garderob assrotrir dem med olika tillbehör och må bra!

leopard väska kvinna jeans

Vilken är den mest klassiska kläder som är i din garderob? Visst jeans. Alla har minst en. Den goda nyheten är att det kan gå med allt - en elegant topp, en klassisk svart jacka eller bara en tröja. Du måste hitta din perfekta sammansättningen.

Tillfällig kvinna stil idé

Det är inte skyldig att alltid associera sina jeans till sneakers. Ils'accorde bra med klackar för en sexig look. Dessutom kommer det att förlänga din figur.

chic idé kvinna

Om du tillbringar merparten av din tid utomhus, är det troligt att du redan har bemästrat casual chic look. Men du kan alltid bredda din stil leka med tillbehör. En scarf, skor, en enkel påse eller örhängen kan helt ändra ditt utseende.

elegant svart klänning vit kvinna

Detta har alltid varit mycket trevligt att blanda bitar casual till sexiga kläder. Bara helt enkelt integrera trender i dagens mode i vardag ser ut.

hålls chic modern kvinna

För en enhetligt utseende och chic kausala, undvika någon form av stil "topp till tå". En outfit med kontrasterande bitar hindrar dig från att se ut som en klassisk skyltdocka i fönstret. Det viktiga är att blanda och kombinera olika material och stilar. Sätt en casual jacka med jeans och klackar.

kvinna modern elegant

Som vi vet, varje garderob omfattar grundläggande poster inklusive jeans, en liten svart klänning, en klassisk jacka, etc. Men resten? Om du inte vill spendera alltför mycket pengar, skulle den bästa idén är att ta en tur i vintage och second hand butiker. Du behöver inte ens säkert hur många fina kläder och tillbehör som du kan hitta den!

kvinna med fjäder idee

Den avslappnade chic stil är inte bara en klädstil är ett sätt att leva. Syftet med denna stil är att vara bekväm, för att visa att du mår bra och du är glamorös. Så se till att i arbetet med att se enkel, glöm inte att vara lugn.

Modern dräkt elegant kvinna

Se till att inte försumma din personliga stil försöker följa de senaste trenderna. Och kom ihåg, en enkel tillbehör kan göra hela skillnaden!

vardaglig-shirt, jeans

damasker-shirt bag-klackar

klä avslappnade klackar bag

klackar-vest-Jean-påse

jacka-Jean-hög skor


Inlagd avLaetitia Lasalle i ModeAbout the author

admin