skönhet

tatuering modell arkitektur: 40 originella tatuering idéer

tatuering modell arkitektur idé byggande-foto mönster

Brinner för konst, tatueringar och arkitektur? Behöver du en idé om ursprunglig tatuering man eller kvinna? Utforska vårt utbud av tatuering modell arkitektur och byggande och inspireras att dekorera din kropp med en tatuering tema som matchar dina intressen!


Förr i tiden, kroppsutsmyckning var ett sätt att indikera social status eller medlemskap i en viss grupp. Numera har tatuering bytt funktion att reflektera främst vad som inspirerar oss i livet. Ofta är de också uttrycka vår inställning till världen.

Välj en tatuering modell arkitektur är ett sätt att visa sin passion för grafisk konst och skönhet omkring oss.

I denna arkitektur tatuering modell samling, vi undersöker sätt att göra det. Geometriska tatueringar, genom de stora symboler för skönhet och symmetri för att slutföra med bilder av kända monument runt om i världen ... Alla dessa alternativ tilltalar älskare av arkitekturen.

tattoo modell arkitektur - varför välja en tatuering inspirerad av byggnaden?

tatuering modell arkitektur byggande-back-fru

Varför väljer att pryda sin kropp en ursprunglig tatuering inspirerad av arkitektur? Svaret kan variera mellan människor. Till skillnad från andra älg tatueringar speglar de byggnader eller geometriska mönster behöver inte nödvändigtvis en kodifierad tatuering mening.

idee-back-tattoo-kvinna-man-exempel fria byggnad

I själva verket, arkitekturen tatuering mönster är en relativt ny trend. sådana bilder i allmänhet inte förekommer i gamla kulturer. Trots detta är det möjligt att dra paralleller mellan vissa traditionella motiv och populära bilder tatto arkitektur, som vi skall se lite längre.

idéer-tatueringar byggande-theme-arkitektur-penna bilder

I samtliga fall är en kvinna och man tatuering idéer av detta slag avsedd vågad och original. Och det är förståeligt! När allt kommer omkring, designar dessa tatuering själva målet att representera imponerande storleken på monument.

tatuering modell arkitektur: 40 originella tatuering idéer

Dessutom är de ofta slår oss genom sin komplexitet och sin kreativa sida. För även om de uppfyller ett fördefinierat byggnad tatuering modell, de alltid lämna en hel del frihet för tolkning tatuerare!

Betydelse tatuering arkitektur och val av tatuering motiv kvinna och man

modell-för-tattoo-original-handleds kvinna-man-theme-arkitektur

Visst tatuering arkitektur och byggnadskonstruktioner inte har en kodifierad innebörd. Men det hindrar inte att de har en viss symbolik. Detta är knutet till en viss grad av komplexitet. I själva verket, tatuering mönster av detta slag är vanligen komplexa och spektakulära; de tar längre tid och kan vara mer smärtsamt än andra.

tatuering arkitektur ben-tattoo-original-liten modell

Hur man väljer en tatuering modell arkitektur? För att göra ett val, beroende på personlig smak av den som kommer att bära tatueringen. Vissa föredrar de gamla strukturerna av bilder; andra kommer att göra för en tatuering modell arkitektur inspirerad av modern bebyggelse.

idee-tattoo-original-kvinna handleds borste

När det gäller arkitektur tatuering modell, alternativen är oändliga. Historiska monument är en vanlig men inte det enda valet. Det kan också besluta att erbjuda bilden av en populär byggnad och försöka återge varje detalj. Men det är också möjligt att satsa på en stiliserad bild och abstrakt, även för en siluett av byggnader i en storstad i världen!

tatuering modell arkitektur runt geometrin

tatuering geometriska modell man-kvinna-back

Arkitekturen tatuering modell kan ha formen av ett geometriskt mönster, mer eller mindre komplex. Vi talade nyligen geometriska tatueringar och deras betydelser; snabbt minns här några punkter om detta.

modell-för-tattoo-arkitektur-mönster geometrisk fritt

Arkitekturen tatueringar geometriska mönster inte bara inspirerad av de historiska aspekterna av byggnader och städer; de också återupptas från idé att utforma de inre och inredningstrender.

idee-tattoo-arm-kvinna-man-tattoo-geometrisk-exempel

Geometriska former är bara några av de mest populära inslagen i modern deco. Så det är en utmärkt idé av manlig eller kvinnlig tatuering för dem som letar efter en trendig och originell tatuering modell.

idee-tattoo-kvinna handled-tatuering-byggmodeller

Dessutom att de geometriska tatueringar kommer i olika storlekar passa de olika kroppsdelar. De kommer också i små tatuering finger release, fotled eller axel för dem som inte är villiga att ge en verkligt monumental tatuering idé.

tatueringar-geometrisk-kvinna-arm-tattoo-arkitektur-modell

Typiska former av geometri är också enkelt att återskapa mänsklig hud. Triangeln, fyrkantiga och runda bedöms som idéer enkelt och diskret tatuering. De kräver inte mycket tid för sin prestation och att de inte gör oss lider överdriven smärta!

Idé och tatuering modell arkitektur med geometriska former

tattoo-geometrisk-original-idé-tattoo-mönster

Cirkeln, triangeln och torget är geometriska former som har sin egen tatuering innebörd. Om du tror att din erbjuda en sådan tatuering, du bättre bekanta med den geometriska tatuering mening innan du börjar.

liten tatuering-original-theme-arkitektur-Free-modell

Sålunda, är den runda allmänhet förknippas med idén om perfektion, men också den cirkel av liv och det oändliga. Triangeln, under tiden, tolkas som en symbolisk bild av balans. Notera också kan detta geometrisk form har olika tolkningar i vissa religioner.

tatuering modell arkitektur-design-idé-tattoo-arm kön

Beträffande de geometriska tatueringar av en kvadrat, vet att de symboliserar trygghet, struktur och ordning. De fyra punkter torget kan också illustrera par kompletterande koncept. Exempel på sådana par är: väderstrecken, de delar av naturen, komponenterna i kosmos ...

tattoo-original-theme-arkitektur-idéer-man-kvinna-tatuering

De geometriska tatuering mönster är lite för enkelt för dig? I det här fallet, tänka ut sätt att ge dem lite mer komplicerat utseende. Bland dem, en teckning av en geometrisk form i 3D, registreringen av dessa former i en rikare uppsättning uppgifter etc.

geometriska tattoo-arm-theme-arkitektur-idee

Slutligen, glöm inte att alla tatueringar kan göras i olika tekniker. Till exempel kan vi väl överväga att ge en kropp geometrisk konst tolkas i en anda av tribal tatuering. Och med alla väsentliga inslag i denna gamla teknik!

arkitektur tatuering modell inspirerad av symbolerna av byggnaden tekniken

exempel-tattoo-arkitektur-handledsfria modeller, tatueringar

Älskare av arkitektur och byggnadskonst har också ett annat alternativ. Det är att fokusera på en av symbolerna för symmetri och skönhet. Mindre diskret än den geometriska tatuering, är dessa mönster som kännetecknas av harmonisk och grafik.

modell-för-tatuering-byggnad-theme-arkitektur armen

Förutom de olika komponenterna som symboliserar harmoni och perfektion (symboler, siffror, geometriska former ...), är denna idé också sett representeras av den vitruvianske mannen tatuering.

tattoo-arkitektur-man back-tattoo-idé-man Vitruvian

Som bekant är Vitruvius en av de äldsta författare som skriver om arkitektur och konsten att byggandet. Roman författare Vitruvius är författare till en avhandling om romersk arkitektur. Detta arbete återupptäcktes i renässansen. Hon inspirerade sedan många målare och arkitekter av perioden. Bland dessa finns även Leonardo da Vinci har riktat ritningen Vitruvian mannen sade bevarat idag i Gallerie dell'Accademia. Dess ideala proportioner förstås som en länk mellan natur och människa, som representerar harmoni allt som omger oss.

modeller-tatueringar-arkitektur-mönster geometriska-idéer

Geometriska former inskrivna i en symbolisk tatuering motiv i konsten att arkitekturen kan bara påminna om tribal tatueringar. Vad de har gemensamt? Det faktum att hans kropp är på de delar av naturen och vår omgivning för att illustrera harmonin mellan människan och hennes naturliga miljö.

Modell tatuering arkitektur och abstrakt konst - kreativa tatuering idéer för Män

tattoo-arkitektonisk modell-free-idee-tatuering

Modern arkitektur är inspirerad av konsten av 20 och 21-talet. Det är därför naturligt att arkitekturen teman tatueringar återupptas också idéerna i dessa tider. Nu, exakt, är abstrakt konst en av de stora riktningarna tagna av modern konst i den 20: e och 21: a århundradet.

idéer-tattoo-original-arm-mönster geometrisk fritt

tatuering modeller arkitektur av denna typ är också baserad på geometriska former. De plockas upp och tolkas i bredare apparater och rikare i rader och ibland i färg. Deras mål? Representerar en bild eller ett stiliserat monument.

tattoo-original-arm man-theme-arkitektur-idéer

Denna idé om arkitektur tatuering frestande? I det här fallet har du två alternativ. Man skulle vara att satsa på en tatuering arkitektur baserad på den befintliga modellen abstrakt konst. Den andra skulle vara att välja mönster själv och skickar en artist att spela på din kropp.

Bra att veta: Om du väljer att välja den andra lösningen, vara medveten om att det kan vara relaterade till högre utgifter. Dessa skall bestämmas i enlighet med komplexiteten av arkitekturen tatuering modellen och den tid som krävs för dess förverkligande.

tatuering modell arkitektur och stad silhuett byggnad

tatuering modell arkitektur idé-tattoo-free-kvinna-back

Drömmer du om arkitektur tatuering, men du inte gillar alltför komplexa bilder? Eller är du rädd för att välja en tatuering modell för förutsatt att kan vara lite smärtsamt? I detta fall skulle det vara bäst att välja en arkitektonisk mönster känd siluett stad eller byggnad.

tatueringar arkitektur modell arm-man-idé-modell

Som namnet antyder, föreslår tatuering silhuett stad byggnad arkitektur eller representera silhuetten av en byggnad eller en grupp av byggnader. Dessa kan vara byggnader eller städer eller flera kända runt om i världen som vi har en särskild bilaga.

tatuering modell arkitektur arm-köns-idéer

Kommer du ihåg karaktären av Ted Mosby serien How I Met Your Monther? professionell arkitekt, drömde han om att ha möjlighet att slutföra New York City skyline från en byggnad han skulle ha utformat själv. Men just termen stadens silhuett i allmänhet översatts till franska som "city siluett".

tatuering handleds kvinna-Idee-model-arkitektur-bilder

Om du älskar en viss stad, antingen New York, Paris, Sydney eller Rom, kan du visa genom en stad silhuett arkitektur tatuering modell!

Vad idé tatuering silhuett stad eller byggnad för dig?

idee-tatueringar handledsköns Free-theme-arkitektur

tatueringar modeller av detta slag finns i olika storlekar. Generellt lätt att utföra, de har fördelen av att ta mindre tid än de mycket detaljerade ritningar av byggnader.

idee-tattoo-building-arkitektur små tatueringar-mönster

Dessutom är dessa tatuering mönster passar mycket väl i alla delar av människokroppen. I själva verket kan man välja en stad silhuett bild görs i litet format, som är idealisk för en tatuering idé handled kvinna eller man.

tattoo-arkitektur-byggnad-tattoo-original-back-fru

Vad gäller de som älskar vintage stil och gamla kartor, de är fria att fokusera på en stads silhuett gjort runt format. Det är ett mönster tatuering som refererar till de gamla korten när de drogs i det förflutna.

tattoo-arkitektur handleds kvinna-tattoo-idé-modell

Dessutom är tanken staden silhuett tatuering också bygga release. Detta innebär att man kan föreställa sig en tatuering modell som får formerna för en viss byggnad stiliserad version.

tatuering modell arkitektur runt historiska monument och deras komponenter

tatuering-arkitektur-modell-tatuering-idé-original-arm

Naturligtvis är tatuering version av de mest populära och mest kända arkitektur inspirerad av de stora historiska monument. Deras skönhet inspirerar många entusiaster av byggnaden för att representera dem på deras kroppar. Rikare och mer komplexa än andra tatuering mönster man och kvinna ses ovan, de kräver också lite mer tid.

tatuering arkitektur modell-tatuering-finger kvinna exempel

Liksom många tatuering mönster som redan diskuterats, dessa tatueringar är anpassningsbar till olika kroppsdelar. Vissa kan även utgöra en del av ett finger tatuering!

tatuering modell arkitektur-design-tattoo-kvinna handled

För att välja en tatuering idé om monument, tänk bara på de byggnader vi gillade speciellt. Detta kan vara en struktur som åtnjuter tittar dagligen; men det är också möjligt att välja ett monument som upptäcktes under en resa i en annan region.

tatuering modell arkitektur handleds tattoo-original-byggnad

Observera också, bilder och byggnadskonstruktioner som inspirerar tatueringar arkitektur av denna typ kan vara modern eller gammal. Faktum är att vissa delar av grekisk-romerska byggnader är lika intressant för konstnärer. Detta är fallet med de olika komponenterna i den grekiska kolonner som bäst kända genom bevarade tempel denna period.

mönster tattoo-original-arkitektur-design-idé fritt

Om du gillar grekisk-romersk konst och renässansen som till stor del är inspirerad av antiken, överväga möjligheten att denna typ av arkitektur tatuering modell. De korintiska huvudstäder, rik på blommönster, är en bra idé.

tattoo-arkitektur-byggnad-modell-tattoo-original-3D

Så många idéer och tatuering mönster för älskare av arkitektur och konst. Vilken är den mest intressant för dig?

idee-tatuering-building handled-robot-modell


About the author

admin