diet

Idea måltid med vänner att dela tillsammans i en vänlig

idé måltid med vänner itailenne pizza-deg recept

"Att äta är helig, inte äta vad som fångas," sade till Molière. Från aptitretare till dessert, kan du ha en bra tid att njuta enkla rätter i en vänlig.


I den här artikeln kommer vi att erbjuda dig ett urval idé måltid med vänner, dela både inne och ute. Den viktigaste ingrediensen för en lyckad måltid är kärlek. Så länge du förbereda din mat med kärlek och du har valt kvalitet ingredienser, skulle du har ingen anledning att oroa sig.

Idea måltid med vänner för att njuta av den mest glada

idé måltid med vänner sallad-grön-oliv lök

Låt oss börja med uppgifterna. Här har du ett brett utbud. Du kan lita på klassiska recept och vara kreativ. Att ha en god sallad starter, väljer säsongens grönsaker som verkar svalare. Vi älskar att lägga till en enkel grönsallad med avokado, torkade tomater, oliver och vårklynne.

sallad-tomat-mozzarella-basilika

Men också, vi älskar italiensk mat för sina goda produkter. Caprese sallad är från Italien och i synnerhet ön Capri. På sommaren kan man lätt hitta vackra tomater. Skärs i tunna strimlor runda medan omväxlande med mozzarella och basilika. Vi lägger en tråd av olivolja och voila. Detta recept är perfekt att dela med vänner och alla kan sticka plattan.

bruschetta Tomat-basilika-idee

Även i den italienska anda, föreslår vi att förbereda bruschetta, i alla dess varianter, som kan avnjutas både hemma och i picknick. För att inse att du behöver lite bröd pinnar kan ailler och lägga lite tid i ugnen. Då kan du lägga till de ingredienser du vill ha. Den vanligaste är tomat och olivolja. Men du kan också göra genom att sprida basilika pesto, ost, korv och andra. Bara vara kreativ och vet smaker av dina gäster.

Tea-deli-cheese-idee

Här är en snabb idé lätt, vi gillar att dela på det mest användarvänliga. Ta en bricka och placera över ett urval av kalla kött och ost. Du kan också associera ost med druvor och korv med melon. Du vet inte? Unna dig!

kaka-dirty-idee-recept

Liksom muffins, är salt tårta bland favoriterna när det gäller återträffar. Grundreceptet är densamma. Sedan är det bara lägga till produkter som du älskar. Detta skulle kunna vara getost, tomater, oliver och skinka. I grunddegen av kakan, måste du:

 • 200 g. mjöl
 • 1 sachet av jäst
 • 4 ägg
 • 2 c.s. olivolja
 • salt

Blanda allt och lägga till produkter som du har valt.

Grill kötthamburger grill

Så trevlig på sommaren och vintern, vad bättre än en grill?

När det gäller idén måltid med vänliga vänner, kan du använda grillen för goda biffar och grönsaker. Men också tänka på att förbereda hamburgare för dina gäster som du kan justera efter smak.

papates-chips-hemlagad

Och burger, vi vill associera med hemlagad marker. Du kan göra flis från konventionell potatis eller morötter, sötpotatis, betor och zucchini. Du kan alltid förknippar med en hemlagad sås.

vingar kyckling-sås Recept

För dem som gillar kött, vi älskar kyckling i alla dess former. Istället för att gå igenom snabbmat intill, rekommenderar vi att du laga din egen kycklingvingar. Om du vill ha en marinad med amerikanska, blanda ketchup med honung, soja, vinäger och olivolja. Du kan också lägga till krydda.

pasta-bolognese-Parmesan Recept

Pasta är en italiensk maträtt som alla älskar.

Du kan först välja den form av pasta, och sedan associera dem med en sås. Bland de mest kända omfatta carbonara, bolognese, pesto sås, gräddsås och lax. Återigen kan du göra stor fantasi. Pasta är en mycket trevlig maträtt som du kan förbereda tillsammans med dina vänner.

aubergine caponatan, italienska recept

Vi bor alltid i Italien med aubergine caponatan. Detta mycket välsmakande maträtt verkligen inte tar mycket tid. För att uppnå detta måste du:

 • 5-6 tvättas och égoutées auberginer och skars till en längd
 • 800 g. hackade tomater
 • 2 tomatkoncentrat c.s.
 • 250 g. mozzarella
 • parmesan
 • vitlök
 • olivolja

Sjud i en kastrull med vitlök i olivolja, tillsätt tomaterna och hängiven. Tillsätt lite vatten och salt och täckmantel för en stund. Sedan, när din sås är klar, omväxlande i en skål aubergine, sås och mozzarella. Avsluta med en riven lager av aubergine och parmesan. Baka i måttlig ugnen i ca 20 minuter.

idee-smält-ost-tabell

Smältan är gardin ursprung och framställs från inhemska och baserade ostar. Den klassiska fondue är tillverkad av Gruyere, Beaufort, räknas, vitt vin och vitlök. Denna rätt är en av våra favoriter att tillbringa en trevlig middag i fred.

idee-tabell raclette ost

I samma anda och samma ton av kvällen, är skrapan också en bra idé att utforma en måltid med vänner. Raclette är schweiziska ursprung. För att förverkliga den måste du förse dig med en elektrisk raclette. Det klassiska receptet görs med smält Raclette ost, potatis och korv som du kan anpassa sig till din smak. I vegetarisk version kan ersättas korv med grönsaker och skaldjur.

tiramisu recept-italienska dessert

Tid till desserter!

Tiramisu, som inte älskar det? Detta är ett recept som du aldrig kan gå fel. Denna dessert görs baserade kex och mascarpone. Vi gillar att experimentera. Och på sommaren, är det möjligt en variant av tiramisu genom att lägga till jordgubbar.

fruktsallad-dessert-idee

Och för ännu enklare men välsmakande version av fruktsallad aldrig misslyckas oss. Bara välja bra säsongens frukt och skär dem i små bitar. Du kan också garnera din sallad vispad frukt eller vaniljglass.

kyckling-apple-Earth

Var noga med att inspirera dig igenom resten av våra bilderna nedan. Varje maträtt är gjord med kärlek är bra att dela. Mycket nöje!

pot au feu ReceptIdea måltid med vänner - gryta

quiche lorraine recept-idéQuiche Lorraine - en maträtt inte får missa

soppa grönsaker-recept-ideeGrönsakssoppa är ett av de bästa användarvänliga rätter

biff och lax-gräslök ReceptIdea måltid med vänner med en lax biff


About the author

admin