hage

tre og stein terrasse utenfor en naturlig og frisk

tre og stein utvendig terrasse hus gulvbelegg idé

en tre og stein terrasse : Her er brude ideelle materialer til å lage sin naturlige og varmt ute. Glem fliser, stål og betong og invitere naturlig kombinasjon av tre og stein for å skape en harmonisk atmosfære utenfor.

tre og sten dekk for en jevn ytre atmosfære

terrasse tre og stein utvendig belegg konkret idé terrasse

Solfylte dager vil snart komme, snart er det vår og etter våren, det er sommer! Det er da på tide å tenke på sitt eksteriør og godt forberedt til å nyte det. I denne publikasjonen presenterer vi et utvalg av terrasser huset av moderne arkitektur og takterrasser som feirer ekteskapet av de to mest naturlige materialer i interiør og eksteriør design: tre og stein .

Terrasse med tre dekker og moderne arkitektur steinhus

tre stein terrasse hus idé ta jord tendens stein terrasse

Hvorfor velge tre og stein for belegg, layout og dekorasjon av eksteriøret? Begge materialer er naturlig og passer veldig godt til miljøet i enhver hage. De er også svært holdbare og passer alle designstiler: moderne, klassisk, minimalistisk, industri, shabby chic.

Idea design hus og naturlig tre dekk

tre og stein terrasse hus moderne idé tre utvendig design trend

Sett på sin jord stein eller tre, avhenger av din smak, preferanser og ressurser du ønsker å investere i din gårdsplass landskapsprosjekt. En tre belegg er forholdsvis kostbart siden det krever å bli behandlet spesielt for å tåle vær og vind. Hvis patio er dekket, så er det mindre risiko og tre vil alltid være beskyttet mot sol og regn. Stone, i mellomtiden, er et materiale som motstår alt, spør ikke om særbehandling, er det enkelt å installere. Prisen avhenger også av kvaliteten, men vi finner på prisene ganske rimelige.

moderne hus utvendig med svømmebasseng og betonggulv

polert betong dekk belegg idé bassenget huset moderne arkitektur, design

Den tre og stein kan invitere mange måter på din terrasse. Installer tremøbler og dekorere med steiner er en god billig løsning, for eksempel. Hvis du allerede har dekket belagt med et annet materiale.

House of moderne arkitektur med tre og stein terrasse

moderne arkitektur trehus utvendig design idé stein

Hvilken stein for å velge sin belegg av tre og stein terrasse? Vi velger mellom kastet stein og naturstein. Begge er svært attraktive og svært motstandsdyktig, er deres pris varierer. En kunststein kledning koster ca 200 euro. Naturstein er et billigere idé, det kommer an på kvaliteten. Til slutt, ikke nøl med å investere et større budsjett for belegg av terrassen din.

Trehus med basseng og stor stein overbygget terrasse

Moderne design huset idé tregulv betong ytterkledning basseng salongbord

Den naturlige sjarm av tre blander med det autentiske utseendet til stein for å gjøre noen utvendig vakrere terrasse. Som du vet, er veden i mange arter, og er alltid sett veldig varm. Valget som gulv har flere fordeler: enkel å installere og vedlikeholde, mange varianter og farger, som selges til rimelige og fornuftige priser. Prisene varierer selvfølgelig avhengig av art og tykkelse.

Moderne arkitektur huset utvendig stein belagt

moderne arkitektur huset betong gulv belegg tre steinhus idé

Lyst på en kledd tre kompositt dekk? Tre kompositt har mindre naturlig enn tre, men han er også veldig slitesterk. Laget av harpiks og trefiber, det krever mindre vedlikehold, og den endres sjelden farge. Prisen er ganske rimelig, tar det mellom 40 og 80 euro per kvadratmeter, og er veldig slitesterk.

Terrasse tre og stein med moderne pergola og utekjøkken

utendørs pergola idé terrasse stein bord moderne stoler utekjøkken

Steinen er ofte valgt for sin autentiske side. Robust og naturlig skli gjennom sine mange nyanser, gjør stein ett enkelt dekk. Det tar fra 30 til 150 euro per m² og for naturlige steiner oppskalere - 200 euro. Prisen varierer avhengig av tykkelsen, er det vanligvis holder seg til en betongplate.

Moderne steinhus og terrasse og varm kokong

Ideen tre og stein utvendig terrasse hus hage benk pute trend

Den minst kostbare mulighet for naturlig stein, er det den sammensatte stein. Dette materialet, gjøres på basis av stein og mineraler, har de samme fordeler som den tremasse: fargen endres ikke, den er meget motstandsdyktig, ikke sklir og krever ikke mye vedlikehold. Videre kan man direkte plassere den på en sand base.

Terrasse tre for hjem Pierrre belagt med malt tre kompositt og utepeis

utepeis idé treterrasse og tremøbler design huset stein

Spør en treterrasse eller tremasse seg selv er faktisk ikke så komplisert som de virkelig mener. Bare følg noen enkle regler for å lykkes og være forsiktig for å unngå å gjøre feil. Velg dårlig kvalitet tre, for å nevne en skråning eller sagt for nær bladene hver andre - her er tre feil som må unngås for å ikke forbli misfornøyd med sluttresultatet. Først må vi være forberedt på å investere litt tid for installasjon og fremfor alt, være tålmodig, kan en enkelt forglemmelse være dødelig for dine dekk!

Moderne arkitektur: Design hus med treterrasse og stein

tre steinhus idé moderne terrasse utenfor steinmur

Hva kvalitet å velge hans dekk belegg tre? Eksperter anbefaler å velge tre av klasse fire, dette gjelder også for valg av klassen av lekter og blader, velger vi for klassen fire. Ved å installere dine tre dekk, er det viktig å ikke glemme skråningen som vil være ansvarlig for å hindre vann fra regn!

Fuktighet er faktisk en av de klimatiske forhold som påvirker mer din treolje. For dette, må vi være forsiktig å ikke stramme bladene når de oppstår. Regelmessige avstand på omtrent 5 mm, må respekteres for å tillate fri drenering av regnvann som forandres treets noe avhengig av fuktigheten som finnes i luften. For alle stadier av å legge en naturlig tre belegg eller kompositt, eller i naturlig eller kompositt stein, anbefaler vi at du leser artikkelen finner du på slutten av vår artikkel *.

Et utendørs dekk tre belagt at spenning

terrasse basseng idé stein belagt bakken tre basseng utenfor moderne hus

Sett på gulvet hans tre dekk betyr å invitere naturen hjemme. Marry din tregulv i moderne hagemøbler, eller lage en utendørs peis eller en sommer improvisert kjøkken og nyte vakre vårdager med familie eller venner. Hvis du er ute etter dekorasjon ideer for billig terrassen utenfor, inviterer vi deg til å oppdage en av våre siste artikler om dette emnet.

Sol tre overbygd terrasse med kjøkken og utendørs servering

utekjøkken idé tregulv belegg glass lav trebord

En terrasse i byen av middels størrelse, belagt rundt tre kompositt basseng, utstyrt med møbler, bord og stol, rustikk tre og dekorert med stearinlys ... Hva er romantisk! se:

Ideen dekk belegg tremasse og dekor

terrasse ideen belegg tregulv hagemøbler stolputer planter

Stor terrasse med hage eller balkong, fortjener all utvendig plass innredning og upåklagelig innredning. På våren eller sommeren, nyte terrasse, balkong eller hage er en ekte glede. Å innrede uterom i stil og harmonisere med resten av naturen som omgir det, gå for tre og stein!

Terrasse tre og stein moderne hus dekket med naturstein og innredet med tremøbler

utvendig terrasse idé utvikle belegg stein møbler trend

Hvilke møbler for mine dekk? Hvis vi kledd henne utenfor i tre og stein, er det ingenting bedre enn å arrangere en terrasse med selvlagde møbler. Trepaller, kryssfiner, gamle møbler - alt kan tjene deg på et bord, en sofa eller en stol utenfor personlig. Som du sikkert allerede vet, på toppen av alle DIY tutorials, er de trepaller. Lett å håndtere, en interessant rustikk utseende og til rimelige priser, pallene ikke bare invadere våre eksterne, men også våre hjem interiør.

Moderne hus med treterrasse og stein og varm kokong

Deco idé Deco lysekrone terrasse utenfor uteplass planter

tre og stein hus med stor terrasse og utendørs svømmebasseng

tregulv idé idé terrasse steinhus samtidsarkitektur

En fabelaktig moderne arkitektur hus laget av tre, Jay Nelson

moderne arkitektur trehus idé moderne eksteriør design

treterrasse og utvendig natursteinterrasse utenfor kokong ideen sofaen hagemøbelputer

Den store tre og stein terrasse, vist på bildet nedenfor, ble alt dekket med tre. Den pergola, også i tre, spiller en viktig beskyttende rolle. Den integrerer godt med alt dette moderne eksteriør. Den hvite hjørnesofa er en fin aksent forbundet med hengekøye hengende bak.

Stor terrasse med bakken kledd i naturlig tre og moderne pergola

designe utendørs treverk gulvbelegget idé hagemøbler av tre pergola

Kjolen liten balkong eller en liten treterrasse i byen er fullt mulig og enda bedre, fordi dette vanligvis er beskyttet av et tak, slik tilfellet er for byen balkongen fotografert på bildet under:

Sett på treterrassen er en god idé å gjøre det mer varme

etasje tre dekk belegg ide Deco utvendig utforming potteplanter

Hva pool entourage velge? Den tre og stein, er et godt valg? Svaret er absolutt! Vanligvis vil et basseng kabinett svarer til to kriterier: vannavstøtende og antiskli: to kvaliteter som tre og stein har. Andre kriterier som tar hensyn til under utviklingen av stranden med et svømmebasseng er, uten tvil, estetikk og enkelt vedlikehold. Tre og stein er høyt verdsatt for sin naturlighet og deres evne til å tilpasse seg mange stilarter. I tillegg vil tre ikke blir for varmt i solen, og gir en svært hyggelig barfot følelsen. Til slutt, du gjettet det: det er både naturlige materialer er de beste rekkene når det gjelder å ta sine svømme venner.

Et hus utformet i stein med stor terrasse dekket med tre og myk belysning

Ideen rundt bassenget belegg tregulv terrasse møbler idé

Terrasse tre og stein i middelhavsstil

moderne trehus idé utvendig terrasse imøtekomme moderne terrasse

Har et hus i skogen, denne drømmen. På bildet under er et hus sett med terrasse dekket med tre og utendørs svømmebasseng. Oppsettet er svært enkel: en lang stol og et bord med fire stoler. Alt er her for å tilbringe hyggelige og avslappende stunder.

Et hus i den moderne utforming av tre med tre dekk belegg

Fasader tremøbler idé trend pelsen tremasse steinhus

Huset moderne og elegant design med utvendig belagt betong

betong terrasse utenfor clothe idé moderne hjem design trend

Stein eller betong for å kle henne etasje terrasse? Steinen vil gjøre autentisk eksteriør, med sine mange nyanser og dens tendens til å skifte farge i hele år under påvirkning av solen og været. Betongen vil gjøre ryddig dekk og fremheve den ytre arkitekturen i ditt hjem

Moderne hus i Beverly Hills med utendørs gulv polert betong

polert betong ytterkledning idé hjemme design trend

Utenfor området tre zen inspirasjon

moderne hus utvendig design idé MobileIR zen garden trend

House of moderne arkitektur i stein og naturlig tre

moderne design hjem design idé tre stein terrasse

Takterrassen er drømmen for mange urban gartner. Den store byen foreslår parker, gå små hager eller grøntanlegg. Har sin egen balkong eller egen terrasse er allerede noe annet. Hvis du er av de heldige som gir nytte av en slik uterom, deretter Ordne den nøye. Ser hun er vakker denne stor takterrasse med utepeis:

En vakker takterrasse med utsikt over den vakre byen

terrasse hage benk Design City idé sofa stol trend

Stor terrasse med pergola, gulv og tremøbler

utvendig design idé terrassemøbler utvikle moderne plass bassenget'eau original plafond bois

Dekorer utenfor hagen med småstein er en vanlig praksis. Valsene er ofte forbundet med Zen eller japansk utvendig utforming. En deco billig, kan du dekorere rommet rundt hagen din vei med grus, slik det ble gjort under:

terrasse idé belegg tre kompositt, pergola og moderne innredning med ruller

Deco pebble hage ideen moderne plass design hage sofaputer

Hus i stein tre og tre med stor hage og terrasse

treterrasse idé oppkjørselen trend tre hage trend

Ideen uteområde med semi-åpne svømmebassengetterrasse i tre og stein basseng utforming avføring

vakre uteromdekk tre utendørs svømmebasseng utforming stein

Huset nedenfor ligger i Romania. Med et stort basseng og alt belagt i stein, er oppsettet minimalistisk og blir sett veldig behagelig.

Design hus med svømmebasseng i Romaniamoderne utvendig design huset basseng ideer

En takterrasse med utsikt over den fantastiske byen

Takterrassen idé byen utvikle uteområdet hagemøbler

Hvordan velge en etasje terrasse?


About the author

admin