Brico

Møbler pall: moderne, elegant og økologiske

møbler pall grønn lav rulle sofa tabellen design

Blitt veldig trendy de siste årene, tre paller alltid lidenskapelig handymen. Å være skaperen av sine egne møbler - det er moderne. Gjenbruk av gamle materialer, ved å gi dem en annen liv, er en handling miljømessig.


Pallene er lett å håndtere selv for nybegynnere yourselfers. Vi inviterer deg til å oppdage vårt galleri av 70 eksempler pall møbler : Bord, stol, sofa, benk, stol, bokhylle og andre.

Palle møbler: salongbord på hjul

møbler trepall idé DIY dekor vegg matte hvit sofa

Samle og håndverk, er en del av filosofien av moderne design. For transport av varer og lagring ved basen, blir pallene avledes fra sin opprinnelige bruk. De er invitert i interiøret av forskjellige stiler. Ubetydelig ved første øyekast, ved å gi dem et nytt liv, er pallene forvandlet til møbeldesign. I tillegg kan de brukes inne og ute. Formen på trepaller som brukes til å manipulere dem lett og få raske resultater. Bruk salongbord, stol, sofa, benk, er trepaller lett integreres i innredning og alle designstiler.

industri-stil interiør med paller møblerpall møbler idé interiør moderne industridesign innredning trestol trebord

Lyst på en designer salongbord i stua eller hagen? En trepall er nok til å lage en! Det er veldig enkelt, kan du male eller la naturlig. Deretter kan du legge til hjul og dekk med et glass panel. Hvis du ønsker å gi det opp, anbefaler vi at du bruker to i stedet for en, slik tilfellet er i eksempelet nedenfor.

Å gjøre en salongbord i tre pall: Steps

For å gjøre en pall salongbord vil du bare trenger en trepall, fire svingbare hjul (valgfritt), en pensel og maling. For å feste pallen og hjulene, får en skrutrekker drill og skruer.

Vi begynner ved sliping pallen overflaten for å forberede den for maleri. Maling farge avhenger av dine ønsker. Etter bruk av maling, la tørke palett. Fest med drill driver hjulene. Disse siste kan du enkelt bevegelse. Å vite at paletten er ganske lett, det er ikke absolutt nødvendig å urverk. Du velger! Og se, stuebordet pall klar på mindre enn to timer!

salongbord ideen paller av tre på hjulpall tre møbler tre salongbord hjul deco salon billige møbler idé

Tre stoler er generelt ganske dyrt. Tre er det mest naturlig materiale og mest verdsatt i moderne interiørdesign. I stedet for å investere en stor sum til å kjøpe tre stoler design, hvorfor ikke lage en med trepaller? Du kan holde sin autentiske farge eller maling.

Fremstilling av en lastepall av tre stol

For produksjon av en rekke trestol trenger du tre paller med en meter, en blyant, en sag, en slipemaskin, sandpapir, en skrutrekker og skruer vedlegg. Det første trinnet er å demontere pallene for å få nummeret til styrene som trengs for stolen. Tross alt fjernet, starter sliping av tre. Skjær og ser ut som to strimler av ca. 90 cm, to lameller 40 cm, seks lekter 35 cm for setet, to lameller 37 cm for ryggstøtten, to av tre braketter og de to dekslene til sidene.

Start med å sette en plate på 40 cm i rett vinkel på slutten av en list med skrutrekker tre. I den andre enden av klossen, feste en 90 cm slat. Gjenta på den andre siden av stolen. Deretter kobler de to kanten med 35 cm strimler. På denne måten vil du danne som setet. Konsolidere strukturen ved å legge to lameller som er vist nedenfor. Danne forhøyning med lamellene 37 cm. Få å fikse de to deksler for sidene. De vil gi et ferdig utseende til stolen! Vi anbefaler å se på videoen under for å se alle trinnene:

trepaller stol møbeldesign ide pall stol selv ikke dyrt

Fjern en trepall uten verktøy

Demontering er et skritt som er en del av de fleste DIY prosjekter med paller. Før du starter demontering, et nyttig hint: aldri demontere en våt palett. Det er fire metoder for å fjerne en palle: demontering med spett og en bakke, demontering med en kile og en hammer, en sag med demontering og fjerning uten verktøy! Den enkleste og raskeste metoden er en som ikke krever verktøy. Se videoen nedenfor for å forstå hvordan du:

Sommeren er en sesong som bidrar til å strekke ut og nyte solen i hagen. Med et tau og en trepall, kan du lage din swing med letthet! For å gjøre, trenger du ikke å demontere palett. Bare sand det og male det hvis du vil. Deretter blir det suspendert med sterke tau. Føl deg fri til å legge puter og tepper. Hvis du har barn og for din egen sikkerhet, må du sørge for at din swing seng pallen er sikkert!

garden swing i tre pallerhagebenk trepall idé billige møbler DIY

sofa paller

Gjør sove trepaller er enkel. Det krever ikke demontering. Sliping og maling er nok til å skape en sofa pall. I en hjørnesofa som har litt høyde fire paller er tilstrekkelig. Du kan male dem som i eksempelet nedenfor i svart. For komfort, ikke glem de store puter. Denne sofaen er egnet for innvendig og utvendig. Det er universell! Ingen behov for å fikse noe slag. Hvis du noen gang du trenger det, kan du bruke padleårer separat. Paller av sofaen lett forvandle seg til en salongbord eller hagebenk hvis det er nødvendig!

Sofa trepall gulvet i svart DIY ideen trepaller hvit salongbord stue veggdekorasjon

Her er en svært original idé palett som har blitt omgjort til to hage benker og salongbord. Å gjøre det samme, vil du trenger verktøy for demontering og litt mer tålmodighet.

DIY Idea opprinnelige tabellenDIY trepall hagemøbelserie

Skru - alltid et hendig verktøy

Ha en skrutrekker hjem er hendig. Mange DIY prosjekter med paller (bord, benk, sofa, vertikal hage) ikke nødvendigvis krever bruk av en skrutrekker, men sistnevnte vil alltid være nyttig også i andre DIY-prosjekter. Hvis du ikke kommer når du starter dine eventyr håndverk, prøve DIY prosjekter med paller. Etter hvert lærer du gode vaner, og du kan prøve mer kompliserte prosjekter. Sjekk ut resten av våre møbler forslag paller for å gjøre deg selv og finne inspirerende ideer:

Salongbord på hjul i hvittDIY bord moderne interiør tre pall valser sofaputer

Stort bord i trepaller DIY ideen pall kabinett tabellen blomster

salongbord trepaller romdesign Tabellen pall-design-idé

Ideen grå salongbord på hjul lav trepall tabellen idé DIY møbler billig stol pute

Møbler i multifunksjons paller lav trebord pute anlegg DIY idé ikke dyrt

Store paller stolMøbler DIY trepall idé billig stol

Barkrakker og ta en drink utenfor stol trepaller moderne design idé

Ideen bord og krakker pallerDIY ide pallemøbler høy stol krakk bord

Hage bar å gjøre deg selvhagemøbler pall DIY tre bar stol DIY ide pall tremøbler lenestol sorte puter hagebenk trepall idé

Coat DIYHenger trepaller DIY idea

Hage sofa Easy pall produksjonutvendig design idé trepall layout møbelputer trepall idé DIY pall møbler idé billig tre design tre pall møbler idé Sofaputene DIY tre stolputer idé hvit lenestol stol trestol idé lang Ideen farge pall tre stol møbeldesign hage gjerde trepall tanken på døren blomsterpotte møbler pall hylle dekorasjon brico DIY ide pall møbler tre bord trekabinett lagring idé Deco planter Lagring potteplante blomsterhage ideen DIY trepaller pall møbler idé DIY hagemøbler sofa bord DIY trepall seng idé trepall seng DIY veggdekorasjon idé tre seng hage suspensjon billig pall idé hage benk trepall DIY puter DIY ide møbler benk stol-lang tre hage stol Deco idé pallesofaputer gulvmatter trepall møbler sofaputer roulette deco veggrammer DIY møbler idé pall utforming trebenk trepaller DIY møbler idé DIY møbler trepall idé tre møbler DIY ideen pall lagring flasker lagring tremøbler terrasse stol benk lav trebord teppe etasje stue sofa billige møbler idé kontormøbler trepall DIY idé DIY pall tremøbler stue TV idé pall tremøbler stolputer idé bar tre DIY billig møbelserie frukt oppbevaringsskap trepall hagemøbler trepall tre stol trebord deco puter møbler pallen tre hage benk pute idé møbler maling palett idé deco DIY puter pall tremøbler stuebordet idé trepall bord DIY idé billige møbler DIY tre møbler billig baby utvalg stue sofa utforming kaffe grå trebord deco ramme stol trepall tabell brico DIY trepall idé tre utendørs stol utforming Trepaller moderne designtabell DIY ide pallen tre bord trepaller tabell matt sort grå hvit jord DIY salongbord hage idé pallen møbler pall idé krakk


About the author

admin