Hvad firkantet haircut nedbrudt for dig? – anews24.info

Hvad firkantet haircut nedbrudt for dig?

klipning gradient square bob-Bangs-line-of-dimension (1)

Ønsker du at ændre dit udseende? Vedtage en gradient firkantet haircut! En kvinde frisure trendy og let, ideel til varme dage, som fås i flere smarte variationer og mange stjerner har prøvet sidst.


Her er alt hvad du behøver at vide for at lykkes sådan en klipning i denne sæson!

Den firkantede haircut nedbrudt, et hår tendens til foråret og sommeren!

firkantet haircut nedbrudt hår-trend-Bob

Tænk vedtage gradienten firkantet cut? Tillykke med et fremragende valg! Lang eller kort, glat eller bølget, gradient kvadrat er en ekstremt let at vedligeholde feminin frisure. Også kendt som kvadratet på navnet Bob, denne tendens skære passer til alle ansigt typer og alle hår farver. Men der er mere, da det hår klippe kan redigeres på mange måder at bringe dig et resultat, der passer til din personlige stil og formen på dit ansigt.

Den firkantede snit, feminin og tidløs

firkantet haircut nedbrudt fringe-brunt hår

Pladsen klippe hår er en kvinde frisure, der indebærer at skære håret omkring hovedet, over skuldrene eller i den korte version af pladsen, ved ørerne. Det er en måde at bære hendes hår er blevet meget populær i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og som minder om kvinders uafhængighed bevægelse.

firkantet haircut nedbrudt kort hår blond

Da denne frisure er fortsat med at være populær blandt kvinder, at blive vedtaget på forskellige tidspunkter i historien, med stjerner som Mireille Mathieu, Uma Thurman, Heidi Klum, Jessica Alba, Beyoncé, Emma Watson og godt mere!

kvadrat-nedbrydes-hår skulder-længde, blond-brun

For nylig, den lange firkantede, kort og dykning, blot tilføje gradient klipning. Dette er en moderne fortolkning af den tidløse kvinde frisure, som vi afsløre detaljerne nedenfor.

Hvordan er lavet gradienten firkantet haircut?

firkantet haircut nedbrudt volumen-blond hår

I hans version skære nedbrudt Bob Square tilføjer mere volumen til vores manker. Faktisk at lytte til frisører, en teknik, gradient firkantet frisure er at gøre nogle kortere tråde, samtidig med at resten af ​​håret i form af den klassiske bob. Denne gradient firkantet frisure kommer i lange eller korte version, med bølget hår, krøllet eller glat, med eller uden pandehår ...

firkantet haircut nedbrudt pjusket-hår rødt

Uanset om du har blond hår, brun eller rød, kan du vælge den gradient firkantede klipning. Ja! Populariteten af ​​denne frisure forklares dels ved det faktum, at det er let at bære med nogen form for farvning, herunder skygger. Så en god idé frisure kvinde for dem, der kan lide at følge de nyeste modetrends!

Hvilken slags firkantet haircut nedbrudt for dig?

firkantet haircut nedbrudte frisurer-sort-kvinde-hud

En stor fordel af gradienten firkantet snit ligger i det faktum, at denne frisure kan tilpasses i henhold til morfologien af ​​den kvindelige ansigt. Square lange lag, korte, med pandehår, sideskilning med ... hvad er den bedste version for dig?

Den tusind og en måde at give en gradient firkantet kort hår

hår-kvinde-trend-bob-nedbrydes-blond

Den korte gradient firkantet haircut er, som navnet antyder, et hår på ørerne. Det er et perfekt udseende til varme dage. Veldefinerede, det bringe dig ultra sexet look. Og det kan bæres med et center afsked eller side!

Hår-banebrydende-kvinde bob-asymmetrisk

En smart og dynamisk version af denne nedbrudt snit er asymmetrisk firkantet. Det nødvendigvis forføre dem, der kan lide at eksperimentere med deres hår!

Den firkantede haircut nedbrudt lang tid for dem, der foretrækker en naturlig og feminint look

Hår-bob-nedbrydes-blond hår

Den nedbrudte aflange hår forføre dem, der ønsker at ændre dit udseende uden at adskille fra deres manker. Igen, dette er en kvinde, der kan skære form som du vil.

kvadrat-hår-længde-bob-frisure-model

Gjort hele længden af ​​håret, vil snittet giver en oprørsk look. At turde, hvis du vil have masser af volumen! Ellers kan du altid satse på pladsen haircut option gradient sløring, der har den fordel, at give bevægelse til håret. Dejlig mulighed for dem med fine hår og drømmen om en stjerne manke!

kvadrat-nedbrydes-hår-trend-kvinde-idee

Desuden pladsen Bob eller Bob for korte, lange eller mellemlange er ideel for dem, der har et firkantet ansigt. Du er velkommen til at tilføje en let bølget effekt til at blødgøre dine ansigtstræk!

Den firkantede snit Bob nedbrudt version med frynser

bob-nedbrydes-hår-kort hår blond

For yderligere at tilpasse gradient Bob haircut, det var også mulighed for at erhverve en frynser. Fordi, ja, denne graduering frisure tillader alle slags interessante fortolkninger: med ultrakort frynser (også kaldet micro frynser) eller omvendt, med en lang frynser, båret på en del af ansigtet ... For ikke at nævne den rigtige frynser indstilling, der ledsager typisk pladsen klipning nedbrudt.

Hår-square-nedbrudt skygge-blond-kvinde

I modsætning til Bob klassiker med at skære gradient med pandehår, risikerer du ikke at ende med en hjelm effekt. Alt dette takket være de typiske flyvsk dette look!

Flere ideer til at bringe gradient firkantet cut!

Hår-square-nedbrydes-bob-kort kvinde

Vi sagde, Bob skære gradient firkantet erobret mode catwalks og franske og Hollywood-stjerner. Og med rette, fordi det ændrer efter vores ønsker!

kvadrat-bob-frisure-nedbrydes-blond hår

I dag, intet er nemmere end at genopfinde hende kigge med en gradient snit. Brug den med et slag tørt hår glat effekt eller vælge en pjusket effekt. Et kig til at prøve nødvendigvis af dem, der har besluttet at tilbyde en blond farve patina!

firkantet haircut graduering bob-pjusket-kone

For sommerdage, så prøv en Bob Square forringet med mindre bølger. Med eller uden frynser, dette ser din garanti Beachy udseende, med andre ord, effekt rækkevidde. Intet bedre for en manke med honning blond farve, såsom Drew Barrymore (på billedet ovenfor)!

kvadrat-nedbrudt hår-loops-rød-kvinde

Bær krøllet hår gradient Bob? Hvorfor ikke! Med eller uden pandehår, er dette et ideelt frisure til dem, der ønsker at forblive stilfulde mens efter de nyeste modetrends. Beviset med dette billede af den smukke skuespillerinde Christina Hendricks og hendes krøllede røde manke.


Like this post? Please share to your friends: