Det skraverede hår karamel – til en gradient af strålende farver – anews24.info

Det skraverede hår karamel – til en gradient af strålende farver

skraverede hår langt hår-farve-gloss karamel

Hvis du ser nøje efter, kan du bemærke, at vi er flere og flere kvinder, der bærer deres hår belyst af skygge effekt. Faktisk er denne teknik stigende tendens i dag takket være hvordan man kan gøre vores smukkeste og mulige naturlige hår.


Som i håret fejende, skyggefulde hår kommer i forskellige nuancer, alt efter farven på vores hår, og resultatet, der skal opnås. I den følgende artikel vil vi tale om den karamel skraverede hår, ideel til solrige sommerdage.

hår-farve mid-kursus

Nu når vi går til frisøren kan du vælge mellem flere typer af farve. Blandt de mest kendte omfatter blitzen, låsene, den feje, tone i tone, slips og farvestof og skyggefulde hår. Men før du farve dit hår, skal du spørge dig selv, hvis du virkelig har brug for. Og hvis svaret er ja - der ønsker at komme som et resultat? Hvis du ønsker at dække en tidlig hvidt hår, så ville det være bedre at vælge en lettelse teknik og farve gradient. Det skraverede hår Karamel er bare en god løsning.

Hvad er det skraverede hår karamel og hvorfor kan du lide det så meget?

hår-farvning art caramel-

Det skraverede hår karamel gjort os alle falder for sin naturlighed og skinnende. Denne delvise skygge teknik farver håret i forskellige nuancer, startende med roden og slutter af håret. Det opnåede resultat er en nice gradient smeltes og blank. Farverne er ikke så skelnes fra hinanden, for det endelige harmonisk og naturlig farve. Eller, for en karamel skyggefuld hår skal spilles mellem brune og blonde nuancer.

hår farve engineering-nedbrudt

Men hvordan så gør en skyggefuld hår karamel?

For en første gang, anbefaler vi dig at overlade din stylist. Dette vil guide dig bedre i dit valg af farve, for at opnå den ønskede virkning. Så hvis du føler dig sikker, kan du udføre en skyggefuld hår hjemme takket kits solgt i specialbutikker eller stormagasiner. Før du køber altid tage hensyn til grundfarven af ​​dit hår.

hår-farve-lange delvise

Lad karamel skraverede hår er ved misfarvning starter fra hårgrænsen. Den gælder nuancer danner en smeltet gradient. Den misfarvning er en vigtig del. Det giver en smuk farve og for at forhindre dit hår bliver gule med tiden.

farve-nedbrudt-blænding-gloss

Mange mennesker spekulerer på, hvad er forskellen mellem en karamel hår og en sweep skyggefulde hår karamel. Faktisk er disse to meget lignende teknikker. Som vi nævnte før, det skraverede hår lysner trinvis hår fra rod til spids. Det danner en smuk farve gradient. I dette tilfælde er grænsen mellem forskellige farver er en smule mere synlige for øjet som for håret feje. Sidstnævnte har til formål at blive mørkere eller lysere hårfarve eller blegemiddel fine hår tråde. Det er kendt for sin virkning "solen".

farve-partiel-refleksion-nedbrudt

Hvordan at opretholde din hår farvet i skyggen?

Farvning selv vil tage dig 2-3 timer af din tid. Genvækst forekommer naturligt, takket være nedbrydes og rødderne er aldrig for synlige. Til vedligeholdelse, blot besøge din kolorist hver 3 eller 4 måneder. I mellemtiden, husk at fugte dit hår ved hjælp af en speciel maske og hår af æteriske olier.

farve-farve-hår bølget

Undgå at bruge håret eller curling, samt en alt for almindelig hårtørrer. Husk også at skære spidsen af ​​dit hår til at forhindre gaffel effekt.

idé-farve-hår glans

Det skraverede hår hår er den ideelle teknik til at fremvise alle typer hår og ansigter. Ved at vælge dette vil du få en naturlig effekt tilbage fra ferie, som vi alle elsker!

blænding-skinne-nedbrydes-idee


Like this post? Please share to your friends: